< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HOPİ Fırsatları ANA KONU (Boyner-Beymen-Fabrika-Morhipo ve dahası) (467. sayfa)
-
-
Evet şu an kabul etmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hopi pay ile ödeme yapınca 30 TL paracik veriyor. Bu kampanyadan haberi olan varmı
Gift kartlar geçersiz uyarısı veriyor. Hopi paracık kullandık diye acaba iptal mı ettiler? Hopi paracık kullanmaya izin veriyordu site. Ayrıca gift kartta geçersiz diye hiçbir kural da yoktu. Kafalarına göre iptal ettilerse tuketici hakem heyetine başvuracağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müşteri hizmetleri genel bir sorun olduğunu söyledi beklemek lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kampanyanın detayı limiti şekli nedir bilginiz var mı
2 adet mavi jean almak istiyorum en uygun nasıl alabilirim?
Gift card ile hopi kullanımını iptal edecekler sanırım. Mağazada kullandırmayacaklardı "ısrarcı" olunca kullandırdılar. 2 monta 2500 lira veriyoruz zaten soyuluyoruz bir de bunlarla uğraşıyoruz
Alırken hopi kullanılmış cardlar çalışmıyor olabiilir.
Ne sebeple kullandirmiyorlar magazada sordunuz mu hocam böyle saçmalık olamaz.
Kaç gündür kullanamadığım gift kartı biraz önce mobil uygulamada sorunsuz kullandım.
elimdeki kodlardan sadece birisi çalışıyor saçmalık
Bendeki gift cardlar hala geçersiz hatası veriyor.Sabah müşteri hizmetlerini aradığımda gift cardlardaki sorunun giderilmesi çalışmalarının devam ettiğini ve ilerleyen saatlerde tekrar denememi söylediler.
Yazılanlara bakılırsa kullanabilen olmuş.
Acaba gift cardlar sisteme aşama aşama mı yükleniyor.
-
Yasaklamışlar hopiyle birlikte kullanımını sözde. Yasaklayanı çağırın dedim gelen arkadaş tatlı tatlı aldı işlemi.
Gift kart kullanmadığım için mail atmıştım Boynere. Bugün dönüş yaptılar. Ocak ayında alınan gift kartlarda satın alırken hopi kullanıldığı için iptal edildi dediler. Ben aynı zamanda kredi kartı da kullandım dedim iade yapacak mısınız diye sordum? İadeler olur tabi diye ağzının içinden konuştu. Kartıma baktım iade edilen bir tutar yok. Bu iş thh ye girecek anlaşılan.
maille mi yanıt verdiler telefonla mı hayırdır yani şartlarda yazmıyor nasıl iptal edebilir ki
Telefonla bilgi verdiler. Ben de söyledim şartlarda hopi veya gift kart kullanılmaz yazmıyordu diye. Kafalarına göre iptal etmişler.
Ben de şimdi telefonla aradım.Gift kart numarasını sordular.İptal olarak göründüğünü söylediler.Not alıyorum tarafınıza geri dönüş yapılacaktır denildi.
Verilecek cevaba göre gift kartı kullanamazsam eğer önce şikayetvara yazacağım.Sonuç alamazsam e-devlet üzerinden tüketici hakem heyetine müracaat edeceğim.
-
Ben de aradım gift kartımı iptal etmişler kayıt açtılar eğer olumsuz sonuç çıkarsa tüketici heyetine giderim
benim de 100lüklerimi iptal etmişler. neyseki çoğunluğu geçen haftasonu kullanmıştım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X