Benim aldıklarım çalışıyor, kontrol ettim. Buradaki iptalleri görünce iptal olmadan evvel bir şeyler alsam mı diye düşünmüyor değilim. |
HOPİ Fırsatları ANA KONU (Boyner-Beymen-Fabrika-Morhipo ve dahası) (468. sayfa)
-
-
Hemen alın hocam vakit kaybetmeden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bota bağlamışlar galiba aynı cevabı atıp duruyorlar
Değerli Müşterimiz Merhaba,
Öncelikle güzel günler dilerim.
Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için çok üzgün olduğumu iletmek isterim.
Sistemlerimizde yapılan çalışma nedeniyle kısa bir süre mobil uygulamada gift card kullanımı yapılamamaktadır. En kısa sürede kullanıma açılacaktır.
Daha güzel bir alışveriş için ben hep buradayım.
Alışveriş Dostunuz,
Ayşegül
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neye göre iptal ediyorlar ? Ben hopi ile almıştım ama sonuçta bi ödeme yaptım. Hopi ile alınamaz diye bir şey de yoktu. Müşteri hizmetleri iptal edilmiş dedi. Nedenini onlarda bilmiyorlar ama. İletiyoruz gerekli birimlere denildi o kadar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1750 TL degerinde ki 4 adet gift kartımı iptal etmişler,tabiki peşini birakmayacagim sikayetvara yazdım sizde yazın arkadaşlar.Kampanya şartlarında hopi paracikla gift kart alınmaz yazmiyordu.
Yakışmadı boyner'e.
Hopi kullanılmaz olarak yazıyordu bu arada ama sistemde kullanılabiliyordu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İptaller sadece hopi ile alınan mı yoksa ayrıca ödeme ile alınlarda var mı. Bu ayki alınanlar mi sadece iptal oldu acaba
Bir grup kurup mücadele etme zamanı yoksa paralar gider.
Birlikte hareket şart
Sikayetvar a yazdım eksisozluk boyner sayfasinada yazdım olumsuz sonuçta thh ye de basvurucam 1500 TL gift kart az değil sonuçta hopi ile ödedik ama karttan parada çektik bu paralar nerede ? Boş durmayın arkadaşlar yazın şikayetvara baştan aldirmasaydi hopiyle o zaman neden morhipoda gift alınmıyor hopiyle ? çok zor birsey değil boyner kendi uygulamasına yazilimi entegre etmesi mağdur edildik.
Haydaaaa ben iki tane 100 lüğü kullanmıştım ama diğerlrine de bakayım
-
Evet hocam iptal olmuş ama bunlar sıcak fırsatlar ahalisini tanımıyor galiba
Böyle şirkete başlarım aama 200 küsür ödemişim almışım bu ne be paramı da anında iade et ozaman ne diye etmiyorsun değil mi , bunun adı başka birşey benim satın aldığım malı sen 1 ay sonra hiçbir bildirim yapmadan geri alamazsın . Bu şirketlere ceza kesilmedikçe at koşturmaya devam edecekler anlaşılan.
toplu bir tepkiyle karşılaşırsalar bence düzeltirler boyner müşteri memnuniyetine önem veriyordu eskiden
QR sorguda Bakiyeniz ne gözüküyor arkadaşlar
O zaman ben de mağdurum desenize :)
500 tl ama kullanılmıyor adamlar fatura kestiği işlemi yok sayıyor bir ay sonrq dalga geçiyorlar
Şikayetvar a yazdim konuyu araştırıp dönüş yapacağız dediler
-
Yazdığım şikayet üzerine dönüş yaptılar.Sistemlerindeki hata nedeniyle hopi kullanılarak alındığı için iptal olmuş, para iadesi yapılacak dendi.Hopi kullanım şartlarından gift kart alınmaz diye bir şart yoktu.
E-devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyetine müracaat etmek farz oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X