< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
HOPİ Fırsatları ANA KONU (Boyner-Beymen-Fabrika-Morhipo ve dahası) (466. sayfa)
-
-
Hakikaten 400/150 olmuş !! Daha 2-3 saat önce 400/100 dü. Bence birşey alacaklar ellerini çabuk tutsunlar. Yarın ne olacağı belli olmaz. Neredeyse hergün kampanya ve süresi değişiyor.
-
Zaten 13 ocağa kadar 400/150 idi. Sonra 400/100 yapıp kampanyayı uzattılar 50 paracık verdiler. Şimdi tekrar 400/150. Kampanya hopide görünmüyor ne zaman biteceği de belli değil. Bencede bişey alacaklar acele etsin derim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
400/150 kampanyasını değiştirmişler. 500/150 yapmışlar. Daha önce 400/150 den aldığım ürünlerde indirim olmuştu. 400 liraya aldığım sepet 350 ye düşmüştü. Akşam hallederim derken kampanya değişti. Boyner de şunu anladım. Bir şey yakaladığın zaman hemen alacaksın kampanyayı sürekli kötü anlamda değiştiriyorlar
Boynerden aldıgım ürün kusurlu çıkınca iade ettim ve iade onaylandı. Daha sonra yeni sipariş oluşturdum, aynı kusurlu ürünü tekrar göndermişler. Demek iade edilmis kusurlu ürünler tekrar satışa çıkıyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
500 olarak değiştirmişler gene kampanyayı . Geçen kampanyadan aldığımı iade ettim defolu ürün geldi diye şimdi olan olaya bak . Zırt pırt kampanya değiştiriyorlar bu nedir ya.
Boyner’de gördün mü kaçırmayacaksın cidden
Hocam ürün defolu diye iade ettim napim , yoksa bugün etmezdim kullanırdım aynı fiyata almam mümkün değil şimdi. Salak salak işler ya
O tarz durumlarda bire bir değişim isteyin. Mağazada ürün yoksa bile herhangi bir mağazadan temin edip evinize yolluyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gift card ve hopi ile boynerden alınan ürünü iptal edersek kart ve hopi geri gelirmi hemen
-
Siparişiniz alındı olarak görünüyorsa hemen geri gelir
boyner gift kart hata veriyor sizlerde durum nedir
Aynen alınmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mağazada da kullanılamıyor. 200 ile başlayan kodlar sorun var dendi. Sanırım bir güncelleme yapılıyor.
Bekliyoruz. Bakalım neler olacak
kullanamazsak bittim 1600 tl gift kart aldım 28 Aralık - 17 ocak arasında, 500 lük te kullanilmıyor, 100 lük te kullanilmıyor,
illaki yazılmıştır ama göremedim.
400+450tl ürün ile 850tl sepet yapmıştım 400/150 indirim +50 Hopi kullanarak 650tl ödedim.
450tl olan ürünü iade etmek istesem iade nasıl oluyor bilginiz var mı?
-
Geçenlerde toplam indirimli hali 400 lira civarı 3 parça bir şey almıştım.Bir ürünü iade ettim.Normal fiyatı 200 lira hopi indirimi ile birlikte indirimli hali 140 liraydı.140 tl iade ettiler.
Hmm yani indirimi orantili olarak dagitip o sekilde iade yapiyolar demekki. Tesekkurler
Gift kart bende de çalışmadı 2 gündür müşteri hizmetlerini arıyorum gerekli birimlere iletiyoruz deniliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X