< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
HOPİ Fırsatları ANA KONU (Boyner-Beymen-Fabrika-Morhipo ve dahası) (465. sayfa)
-
-
Merhaba 150 maxipuanı yatan varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hatta maximum karti ilk defa sanal kart olarak actim ve yapmistim. Oglen yatti
Bugün puan için mesaj geldi hocam yatmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Puanları online olarak nerede kullanabiliriz? Biraz araştırdım ama bir şey bulamadım..
-
Teşekkür ederim.
turna com
400/50 ve 600/50 iki tane hediye hopi gelmiş. Bunu birleştirip 600/100 olarak kullanmak mümkün mü? İnternette olmuyor, mağazada olur mu yani?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açıklamasına bakın. Muhtemelen birisi internet için diğeri de mağaza içindir. Birleşmez
Birisi mağazada birisi internette geçerli
boyner ve hopi'ye ilk defa kaydoldum. sepete eklediğim ürüne 400/100 gösteriyor uygula deyince sepetinizin uygunluğunu kontrol edin hatası alıyorum bilgisi olan var mı?
tarayıcıdan denedim orada da uygulandı yazıyor ama fiyat düşmüyor
-
Hata almanızın sebebi 2 adet 400/50 olan hopiden bir tanesi sadece Boyner mağazalarında geçerli. 50 TL yapın 100 TL tutarı o zaman sorun olmaz.
-
çok teşekkürler oldu şimdi. hemen sipariş verecektim de biraz baktım da 15 günde falan kargoya anca verildiğini söyleyen kullanıcılar var bu doğru mu hocam? sitede 19-27 aralık arası teslim edilir yazıyor ama?
-
Morhipo biraz daha sıkıntılı bu durumda. Boyner'de ben çok fazla sorun yaşamadım ancak sorun yaşayan arkadaşlar muhtemelen son 1 veya 2 stoklu ürünlerde sorun yaşamıştır diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar hopi kullanılan market var mı şu anda?migrostan kalkmış galiba,bayağidir kullanmıyordum
Bildiğim kadarıyla kullanan yok hocam. Migros ile anlaşması bitti evet.
-
Şu anda hesaplarda 50 tl var boyner için .Bunun dışında sitesinde 400/150 var ikisi birleşiyor 400/200 iyi oran
-
Sepeti 600 yaptığında 200 TL düşüyor hocam yoksa alışverişi tamamlatmıyor.
Arkadaşlar 500/200 ile aldığım montu iade etmiştim. 500/200 hopi hediye paracık 3 günlüğüne geri yüklendi. Onun ile cat bot aldım. Ama bot hoşuma gitmedi. Nubuk derisinde çizikler var ve rengi soluk tuhaf duruyor. Şimdi botu iade etsem tekrar hediye paracık geri yüklenir mi ? İnternetten iade edersem 400 TL geri iade olacak kartıma. Mağazadan iade edersem 600 lira iade fişi veriyorlar. Hopi yüklenecekse internetten iade edicem. Yüklenmezse mağazadan iade edip 600 Çek alıcam. 400 kartımdan geçmiştim. 200 lira hopi geri yatmış gibi olacak bana. Ama mağazadan alacak bir şey bulamıyorum indirimde internet gibi olmuyor maalesef. Sizce geri yatırırlar mı paracığı ? Riske atmaya değer mi
Bende 472 tl den 150 tl düşmüştü ve 322 tl ye sipariş verebilmiştim. Ayrıca anasayfada 400/100 var şu anda. Yani hesaptakiyle yine 400/150 oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X