Şimdi Ara

HOPİ Fırsatları ANA KONU (Boyner-Beymen-Fabrika-Morhipo ve dahası) (463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.750
Cevap
420
Favori
487.532
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 500/100 indirim kuponu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Sürpriz Sana Özel! 600 TL ve üzeri alışverişine 80 TL indirim ile mağazalarımızda ve boyner.com.tr'de bekliyoruz! Son gün:31 Aralık. Sana özel indirim şifren:J8JVZ9ZUH. İndirimin elektrikli ev aletleri dışında tüm ürünlerde geçerli. Bilgi:4442967. SMS RET:RET BOYNER->3347. Mersis:0520004396300013 B016

• 2 tane 500/200 hopi var..

• 100₺ üstü Morhipo paracığı olan varsa yazabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iustumExtract -- 31 Aralık 2021; 22:15:45 >
  • Morhipo’da gecerli 180 paracikla tasinabilir disk aldim. 100 liraya kadar olan kismini yuzde 25 degerli kullandim. Zaman olsaydi su gift kart kombosu da denenebilirdi. Yine de fena alisveris olmadi.

• gomez_10 G kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun kullandım hocam

• ehmengineer E kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam. Güle güle kullan😊

• Morhipo siparişleri iptal etmiş 130 paracik ve 100 çek kullanmıştım yerlerine 16.5 paracik ve 20 çek geri yüklemiş diğer hesapta buna benzer sekilde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekeskin1126 E kullanıcısına yanıt

Neye istinaden iptal ediyor peki siparişi sordunuz mu?

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Cevap yok muhtemelen tedarik edemedik derler

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Az önce dönüş yaptılar iki hesap dört farklı ürün almıştım göndermeme sebepleri ürünlerdeki kalite sorunlarıymış

Morhipo pismanliktir. Teslimatlarinda hep gecikme oldugunu bildigim icin hizli gonderileri suzdum. Bilmeyenler icin hizli gonderi depolarinda mevcut demektir. Ayrica her bedeni vardi. Sepete attim cekle aldim. Iki hafta gecti hala hazirlaniyorda. Aradim dedim bu hizli gonderi bir urun neden gecikti. Size donelim dediler. Sonra mesaj geldi. Siparisiniz kalite kontrolden gecmedigi icin iptal edildi diye. Aradim musteri temsilcisi dedi urununuzu tedarikci firma yolladi bize ama kalite kontrolden gecmedi. Dedim bir hata olmalo ben hizli gonderi urun aldim. Hizli gonderi tedarikciden gelmez sizde olan urun demektir. Inceleyelim dediler. Donen eden yok. Bir hafta sonra aradim dedim bakin ben siklikla alisveris yapan biriyim bu sekilde yapmaniz kurumsalliginiza yakismiyor. Ozur dileriz haklisiniz size hediye cek yuklenecek dediler. Ben hopiyle 200 tl indirim uygilamistim o gitti. Bana yuklenen cek 20 tl. Komedi daha bitmedi. Ceki neyde kullanirsam kullanayim ilk fiyati uzerinden gecerli oluyordu. Yani bir urun 700 den 400 e dusmus ceki uygulayinca 380 olmasi gerekirken 680 e dusuyor. Yani fiyat artiyordu. Inatciyimdir bir daha aradim rezilliklerini soyledim hesabimi kapatin dedim. Saka gibi ama eminmisiniz demeden hesabiniz kapanmistir dedi.

Morhipo budur

Bu bahanenin arkasına çok sığınıyorlar. Benim de toplamda 2 siparişimi bu sebeple iptal ettiler.

• Morhipo pişmanlıktır gerçekten. Sorunsuz bir alışverişim hiç olmadı

En son paracık iade ediyorlar diye biliyorum. İlk önce banka bonusu sonra para en son paracık, muhtemelen sizin ürünlerin bir kısmını iade ettiler o yüzden paracığın tamamı iade olmadı. Hediye çeki de yanıyor. Ürün iptal ettikleri için 20 tl'lik yeni çek tanımlamışlardır muhtemelen. Hediye çekleride sepette indirim, kampanya, hopi kampanyalarıyla falan birleşmiyor. Bu da büyük saçmalık.

Yinede en ucuz alışveriş yapılan yer olduğu için şikayet edemiyorum. Ürünleride Boyner'den tedarik ettikleri için tek kalan ürünleri alırsanız %90 tedarik edilemedi diyerek iptal ediyorlar. Gelen ürünler hep Boyner etiketli dikkat ettiyseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 8 Ocak 2022; 11:31:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alprn46 A kullanıcısına yanıt
    İki hesap 4 ürün iptal birine 20 diğerine 25 çek birine 16.5 diğerine 18 paracık geldi bankaya para gelmedi henüz

• Boynerden 400/150 indirimle 321 tl ye Caterpillar elude wp bot aldım. 8 gün sonra tedarik edilemediği gerekçesiyle iptal edilmiş. Demek ki boynerden ucuza mal edilen bir siparişe güvenmemek gerekmiş. Neyse sağlık olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 12 Ocak 2022; 1:53:46 >
  • arkadaşlar son mesajları okudum bir kac konuya değinmek istiyorum. eski bir boyner personeli olarak belirtmek istediğim bir kaç husus var.

Boyner'den satın aldığınız ürünler %90 ihtimalle mağazada satışta olan ürünlerdir, kalan %10luk kısım ise gebze depoda ki ürünlerdir. gebze depoda ki ürünler kalite kontrol sorunu olmadığı sürece %95 ihtimalle sorunsuz size gönderilir ve siz kaça almışsınız, alırken ne kullanmışsınız vs bunlara kimse bakmaz ve boyner müşterilerini birbirinden ayırmaz. mağazadan gönderilen ürünler ise; satış personellerinin müsait oldukça topladıkları ve onlar toplamadığı sürede satılabilen veya başka mağazalardan transfer çekilebilen ürünlerdir. Yani siz 1000 liralık ürünü 1 liraya da olsa alsanız, sistemde kimse işin ödeme kısmıyla ilgilenmez. ayrıca paracıklar ürün iade olursa size 72 saatliğine geri yüklenir.

Morhipo da ise depo sistemi çok karışık olduğu için, Morhipo depodan gelen ürünler çok daha sorunlu çıkabiliyor.

karşılığında indirim kodu vermişlerdir sanırım, yoksa anlamsız

• 
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.