Şimdi Ara

Hoporler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar haporlerler için kabin yapıcam 50 cm led ile birlikte.

Kabinin üst bölümüne haporlerimi yerleştiricem ve tuşlarını kabinin dışına alıcam ayrıca ön tarafınıda 8milim mdf ile kaplıycam diktörtgen delik açıcam tüm kabinin önüne siyah tül çekicem diktörtgen kestiğim yerlerden beyaz led ışığı çıkarıcam

Ayrıca alt tarafını mdf ile yeniden bölücem orayada led ekliycem ve ön taraftaki mdfye CnyTGnD logomu yapıcam orlardan da beyaz led çıkacak bu proje için önerileriniz neler ayrıca ledleri telefon şarj aletiyle çlıştırabilir miyim ?

Paintten öylesine anlatmak istediğimin resmi

Hoporler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CnyTGnD -- 16 Ekim 2011; 16:06:20 >

• Ses sistemleri bölümüne açsanız daha iyi değil mi?

Ayrıca nasıl bir hoparlöre kabin yapacaksınız?

Daha önce yaptınız mı?

Kabin ölçüleri konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar da var burada. Ses sistemleri bölümüne konu açarsanız yardımcı olurlar.

Yaptırdıktan sonra ses uğutulu geliyor, güçlü ses alamıyorum demeyin, paranıza yazık olmasın.
  • buna yapta görelim denir başka bişi denmez

ledleri telefon şarj aletiyle çalıştırabilirsin ama yandıklarını zifiri karanlıkta belki görürsün telefon şarj aletleri genelde 3,7v dir senin ihtiyacın olan ise 12v

illa ucuza kacıcam diyorsan modem adaptörü kullanabilirsin bunda sakınca yok 50 cm ledi rahatlıkla kaldırabilir ama dikkat etmen gereken başka birşey daha var 3 farklı modem adaptörü var 5v-9v-12v sana lazım olan 12v diğerleri ihtiyacını karşılamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi_user

Ses sistemleri bölümüne açsanız daha iyi değil mi?

Ayrıca nasıl bir hoparlöre kabin yapacaksınız?

Daha önce yaptınız mı?

Kabin ölçüleri konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar da var burada. Ses sistemleri bölümüne konu açarsanız yardımcı olurlar.

Yaptırdıktan sonra ses uğutulu geliyor, güçlü ses alamıyorum demeyin, paranıza yazık olmasın.

Para sadece ledlere vericem mobilyacı teyze oğullarım var ona yaptırıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkov_19

buna yapta görelim denir başka bişi denmez

ledleri telefon şarj aletiyle çalıştırabilirsin ama yandıklarını zifiri karanlıkta belki görürsün telefon şarj aletleri genelde 3,7v dir senin ihtiyacın olan ise 12v

illa ucuza kacıcam diyorsan modem adaptörü kullanabilirsin bunda sakınca yok 50 cm ledi rahatlıkla kaldırabilir ama dikkat etmen gereken başka birşey daha var 3 farklı modem adaptörü var 5v-9v-12v sana lazım olan 12v diğerleri ihtiyacını karşılamaz

Saolun öncelikle , ledle hiç bir fikrim yok sadece bana bi arkadaşım öyle dedi ledleri alacağım kişide telefon şarj aletiyle çalıştırıyor fakat onunki 12V idi oda bana öyle dedi 12V olması gerek dedi.
  • telefonu merak ettim vitrinimde yüzlerce şarj aletim olmasına ragmen 12v olanını görmedim (çin malları dahil)
  • hoperler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Cızırtı Sesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlvarezBravo

hoperler

:)
    Biz Türk dilinde ona Hoparlör diyoruz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnyTGnD

Arkadaşlar haporlerler için kabin yapıcam 50 cm led ile birlikte.

Kabinin üst bölümüne haporlerimi yerleştiricem ve tuşlarını kabinin dışına alıcam ayrıca ön tarafınıda 8milim mdf ile kaplıycam diktörtgen delik açıcam tüm kabinin önüne siyah tül çekicem diktörtgen kestiğim yerlerden beyaz led ışığı çıkarıcam

Ayrıca alt tarafını mdf ile yeniden bölücem orayada led ekliycem ve ön taraftaki mdfye CnyTGnD logomu yapıcam orlardan da beyaz led çıkacak bu proje için önerileriniz neler ayrıca ledleri telefon şarj aletiyle çlıştırabilir miyim ?

Paintten öylesine anlatmak istediğimin resmi

Hoporler

kaç tane led koyucan şerit led mi koyucan ?

• Haporler ?
  • Süper Çizmişsin Kardeş
  • Aceleyle çizdiğim için öyle oldu.
  • hoporler oda güzel..

yapınca SS leri unutma dostum kolay gelsin...güzel olur umarım
  • Okulum ve teyze oğlunun işlerinin sıkı olduğu için geç olacaktır arkadaşlar :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.