Bildirim
Horizon 2
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kahraman Konsol'da 170 TL.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: F.Kasap
Kahraman Konsol'da 170 TL.
Perşembe gittim yoktu -
N11.com'da stokta var görüyordu. Şirinevler'de konsol kulübü var. Onlarda vardı ama gidip elden alın bazı ikinci el oyunları kendileri paketleyip sıfir diye satmata çalışıyorlar. Klasik xbox pakei yoksa sakın almayın.
Live'da 50$~
herkes dijital indriyor sen de öyle yap piyasada bulmak buyüzden zor çünkü talep yok olsa bile promo yani not for sale beledava verilen oyuna 150 lira vermek mi istiyorsun -
Ps oyunlarında güvenlik şeridini iyi biliyorum ama xbox ta dikkat etmedim fazla. Fark etmiyceğimi sanmıyorum -
xbox'ta da kutunun açılış yerinde daha beyaz bir kaplama var nasıl anlatsam bilemedim ama zaten hemen belli eder kendini. -
Beyaz uzunlamasına yapışkan birşey var anladım -
quote:
Orijinalden alıntı: Sir Maximus
Live'da 50$~
Dijital oyunlardan yana korkum var hocam ya. Durur durur yüklenirken internet gider elektrik keser -
kaldığı yerden devam ediyor indirmeye bir şey olmaz, sadece kota sıkıntısı ve 2. el satışı açısından dezavatajlı. -
Sınırsız internet varsa,hiçbir sıkıntısı olmaz.En iyisi/hesaplısı/guveniliri XBL'dan almak.
Satın aldığınız oyunu istediğiniz kadar silip/yukleyebilirsiniz.
İnternet sınırsız. Gözü yormaması açısından dijital mantıklı geliyor. 130a buldum güvenlik şeritli. Ne dersiniz -
130₺ uygun,forza her turlu hakediyor zaten;)
quote:
Orijinalden alıntı: Tylergang
quote:
Orijinalden alıntı: Sir Maximus
Live'da 50$~
Dijital oyunlardan yana korkum var hocam ya. Durur durur yüklenirken internet gider elektrik keser
internet giderse oyunu bir daha indiremeyeceginizi falanmi saniyorsunuz? inanmiyorum buna gercekten..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benden size tavsiye dijital olarak alın oyunlarınızı . Bende Gta V ve Horizon 2 Kutulu geri kalanları dijital . İnanın örneğin gta v ten çıkıp horizona girmek istediğimde hiç oturduğum yerden kalkıp dvd yi çıkarıp kutusuma koyup diper dvd yi takıp yerime oturasım gelmiyor . Sakın tembellik ile bağdaştırmayın fakat oyun oynarken insan üşeniyor . Halbuki elinizdeki koldan tıkır tıkır oyun değiştirebilmek varken böyle dvd ile uğraşmak biraz üzüyor beni . -
Arkadaşlar oyunu aldım 130 a ilginiz için sağolun. Oyun kurulurken bile yarım saat bekleyemedim acaba bişey olucak mı diye. Bu yüzden dijital almış halimi düşünemiyorum. Bu huyumdan vazgeçmem lazım
Bu arada aynı crew deymişiz bir puanlamada önüne geçerken fark ettim -
Şuan şehir dışındayım , evime döndüğüm zaman hesaplaşırız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X