Şimdi Ara

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.214
Cevap
57
Favori
238.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen. Şu oyuna en azından altyazı koyulmaz mı be kardeşim.
  • Sanırım en doğru bilgiyi sizlerden alıcaz, Horizon Zero Dawn'ın TR altyazı veya dublaj çalışması olmadığı söylentileri var. Bu bilginin aslı astarı var mı? 23 Studios olarak bu oyunla ilgili çeviri çalışmanız mevcut mu?

Ona göre insanlar ön sipariş verecek veya Sony'i boykot edecek :) Pro çıkardılar aldık, TR içerikli oyunları gittik D&R'lardan kutulu sipariş verdik, Endonezya PSN'den oyun alanları dışladık; bunlara rağmen böyle yeni bi exc. oyun yerelleşmediyse Sony Türkiye çok ciddi bir tepkiyle karşı karşıya kalır!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasımda tr psn den verdiğim ön siparişi uk support a bağlanıp direk iptal ettirdim. Slogan belli "NO TÜRKÇE NAH PARA"

• İyice sallamaya başladılar.Bu oyun Türkçe olmayacaksa hangisi olacak..
    Bu yıl Horizon Zero Dawn, Gran Turismo Sport ve Detroit Become Human dışında Sony oyunu çıkmayacak.Bu kadar az oyun çıkacak iken bile Türkçe altyazı yapmıyorlar.Witcher 3 Türkçe olunca hiç RPG nedir bilmeyen insanlar bile aldı oyunu.Hiç ders almıyorlar.

Bende almayacağım alsınlar oyunlarını kendileri oynasınlar ofislerinde.
  • Türkçe olmayan oyunları zaten almıyorumda bu işi Sony'nin yapması çok çok kötü oldu. Zaten exc oyunlar için konsol kullanıyoruz yediğimiz kazığa bakın.

Bu oyunu aşırı derece beklemiyordum. Sonrasında çıkacak exc oyunda Türkçe olmazsa yılların birikimi,yeni vr sistemimle birlikte anında satarım. Yaptıklarıyla gurur duyarlar artık.

Konu hakkında açıklama isteriz ama pek cevap vereceklerini sanmıyorum.
  • mg3 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bu standart ps4 üzerinden mi? Eğer öyleyse benim için Pro'ya ihtiyacım yoktur demektir.Bu oyun eğer standart ps4'de bu grafiklerin aynısına sahipse gerçekten bu yılın en iyi grafik ödüllerinin kazanabilecek kapasite de oyun olmuş olur.Bu ara da bende downgrade saçmalığına inanmıyorum. Sony bu oyuna çok iyi güveniyor iken,böyle bir oyunun grafiklerinin düşürülmesine Sony izin vermez,ne de olsa Sony'nin birinci parti sahip olduğu oyun firması oyunu yapmış.
  • Eğer bu oyun Türkçe gelmezse diğer oyunlar nasıl gelecek acaba
  • Bu oyun Türkçe olarak gelmesi lazım,eğer Sony Türkiye Horizon için bir çaba sarf etmeyip oyunu Türkçe altyazılı olarak getirmezse,Mustafa Yiğit'in bence o zaman istifa etmesi gerekir.Ancak bu Mustafa Yiğit konuşuyor ama ihracat yok ve siyaset yapmak istemem ama aynı akp gibi iş ihracata gelince yok,umarım yanılırım da oyun Türkçe altyazılı olarak gelir,ve Mustafa Yiğit inşallah hayal kırıklığı yaratmaz da oyun Türkçe olarak çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 24 Ocak 2017; 15:44:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Oyunun E3 2016 ile 2017 görüntüleri karşılaştırılmış.

Seni tanimayanlar icin gayet profesyonelce is cikartiyorsun ama bizim gibi senin ruhunu bilenler bu tip ucuz numaralarini yemez. Aklim sira hic bir yorum yapmadan sozde tarafsizca bilgi paylasimi yapiyorsun. Verdigin video fake bir defa, bu videoyu hazirlayanla Neogaf ta dalga geciyorlar, tabii sen PS markasi aleyhine bir sey buldun ya, hemen saldirircasina forumlarda paylasacaksin. Millet sana bosuna sinsi demiyor.

m.neogaf.com
    Origin DNS error | m.neogaf.com | Cloudflare
    http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1332740&page=30

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Bu oyunun Türkçe gelmemesi garip bir durum..
  • Bence oyunu boykot edelim almayalım bizim ps4 şecme sebebimiz Türkçe oyunlar
  • [/url]
    Sinsicilere guzel bir kapak olur bu gif xone ciklerinde boyle grafik goremiyeceklerinden normaldir sinsilikleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg3 -- 24 Ocak 2017; 16:12:24 >
  • Türkçe altyazılı gelmeyecekse almam zaten, The Last Guardian'ı çıkar çıkmaz aldık da noldu? 1 ay olmadan 189 TL'den 119 TL'ye düştü oyun. Bir de Sony %20 kod gönderdi millete, 95 TL'ye geldi... Normalde PSN'den ön sipariş bile vermemiştim, Türkçe altyazılı gelecek diye kutulu alacaktım. Şimdi umrumda olmaz, fiyatı düşene kadar beklerim, en uygun nerdeyse spot, psn, 2.el vs. farketmez gider oradan alırım.
  • Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt
    bu oyun hem exclusive hemde çok bekleniyor satacak bir oyunun %90 türkçe altyazı gelecek gelmeme gibi bir ihtimali yok

playstation türkiye ekibi yeni çıkacak oyunlara altyazı ve dublaj seçenekleri artık koyacaz dedi

bir ihtimal türkçe gelmedi diyelim ben oyunu almam benim gibi çogu kişilerde oyunu almayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Bu oyun da beklentileri karşılamazsa guerillayı kapatın gitsin KZ2'den sonra KZ'yi batırdılar...

aynen hocam ps3 te killzone serisini bitirdim zevk alarak oynamıştım ps4 e çıkan shadow fall biraz oynadım beni sarmadı

yapay zeka yapmacık duruyor oynarken zevk alamadım bitirmeden sattım horizon dan bişeyler bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -IMAX-

bu oyun hem exclusive hemde çok bekleniyor satacak bir oyunun %90 türkçe altyazı gelecek gelmeme gibi bir ihtimali yok

playstation türkiye ekibi yeni çıkacak oyunlara altyazı ve dublaj seçenekleri artık koyacaz dedi

bir ihtimal türkçe gelmedi diyelim ben oyunu almam benim gibi çogu kişilerde oyunu almayacaktır

sony tr resmi sayfası türkçe olmayacak diyor.
  • hagiosmann kullanıcısına yanıt
    evet mesajıları okurken gördüm ozaman oyunu almıyorum arkadaşlarıma söyledim onlarda almayacak herkes almasın

sony yi protesto edelim onlarda görsün
  • Valla eger Tr gelmezse hatayi kendimizde arayalim dijital kardeslik diye diye 1 oyun 10 kisinin elinden gecerse böyle olur hic kizmayin yani.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    iyide digital ne alaka diğer türkçe çıkan oyunlarıda digital konusunda aldık sattık yine türkçe oyun gelmeye devam etti

ayrıca mustafa yiğit yeni çıkacan özel oyunlara türkçe destek verecez dedi ozaman kendi lafının arkasında durmuyorlarsa

bu lafı söylemesinler insanları hevesini kırmasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Valla eger Tr gelmezse hatayi kendimizde arayalim dijital kardeslik diye diye 1 oyun 10 kisinin elinden gecerse böyle olur hic kizmayin yani.

Kesinlikle katılıyorum en azından Türkçe oyunları herkes almalı bu oyunun Türkçe gelmemesi gerçekten üzücü
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.