Şimdi Ara

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.214
Cevap
57
Favori
238.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe olacak olsaydı 3 ay önceden göğüslerini gere gere açıklardılar dublaj hayali kurarken Rpg türüne altyazı dahi ekleyemiyorsan mustafa yiğit ve saz arkadaşları ne iş yapar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt
    Mustafa Yiğit kendisi açıkladı konsol ve store satışlarından memnunuz diye şimdi hangi hatayı kendimizde arayalım sizde öyle birşey sölüyorsunuzki

• quote:

Orijinalden alıntı: -IMAX-

iyide digital ne alaka diğer türkçe çıkan oyunlarıda digital konusunda aldık sattık yine türkçe oyun gelmeye devam etti

ayrıca mustafa yiğit yeni çıkacan özel oyunlara türkçe destek verecez dedi ozaman kendi lafının arkasında durmuyorlarsa

bu lafı söylemesinler insanları hevesini kırmasınlar

Zamanla iyice arttı dijital olayı, herkes ögrendi millet de cebine bakıyor ne yapsin, sony de satis odakli olaya bakip Turkce cikartmiyorsa onlari da suclamamak lazim.

• Ben burda 3-4 kere yazdım bu sony türkiye bu oyuna türkçe altyazı yapmıycak diye çünkü bu kansızlar iyi bişey yapacağı zaman ortalıkta bas bas bağırıyor türkçe altyazı yapıcaz dublaj yapıcaz diye ama horizon için hiçbişey demediler o kadar bekliyoruz oyunu rpg exc. oyun güzel olur türkçe oynarız diye yaptıkları işe bak umarım yalan haberdir türkçe çıkar oyun birde yapabileceğimiz bişey varsa yapalım arkadaşlar twitter facebook instagram hep birlikte yüklenelim müdürüne yöneticisine sony türkiye'ye belki akılları başlarına gelir

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    olabilir ama mustafa yiğit türkçe destek vereceğiz demeyecek ozaman bu şekilde söylüyorsa

insanlarda exclusive oyunlarda türkçe altyazı dublaj bekliyor türkçe olmadıgı için oyunu almıyorum
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    playstation türkiye sosyal medya hesaplarına yazın onlar görür ben sercan sülüne facebooktan yazdım
  • LazBoard L kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam aynısını bende yazdım geçmiş sayfalarda ama bizim oyuncuların bi ağırlığı olması lazım bunlar kafasına göre iş yapamaz abi biz o kadar para verip alıyorsak oyunu türkçe yapmak zorundalar yüklenelim bişeyler yapalım akıllansınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Valla eger Tr gelmezse hatayi kendimizde arayalim dijital kardeslik diye diye 1 oyun 10 kisinin elinden gecerse böyle olur hic kizmayin yani.

Sonuna kadar hak veriyorum. Ps storeda mis gibi indirimler oluyorken işin iyice suyunu çıkarıp adamların normalde mağdur olmamamız için oluşturduğu bir sistemin suistimal ederek kullanılmasını doğru bulmuyorum. Ayrıca bir de oyunu çıkar çıkmaz oynama zorunluluğunda olduğunu hisseden kişiler var ki onlar apayrı bir dünya. Umarım sony ilerde adam gibi sistemler kurar da hem biz hem oyun geliştiricileri karlı çıkar. Böylece oyuncu kitlesine de belli bir kalite de gelir hem.

• HERKES BU HESAPLARA TEPSİNİ YAZSIN TEPKİMİZİ GÖSTERELİM YOKSA DİĞER OYUNLARDA TÜRKÇE GELMEYECEK

PlayStation Türkiyefacebook
    PlayStation Türkiye
    https://www.facebook.com/PlayStationTR/?fref=ts

https://twitter.com/PlayStationTR

https://www.instagram.com/playstationtr/

• Bu işin satışla alakası yok bence ya yapımcı firmadan kaynaklı ya PlayStation Türkiye'den.
    Guerilla Games'den olacağını da pek sanmıyorum çıkardıkları son iki oyun dublaj ve altyazılı gelmişti.
    Sony Türkiye bir oyuna altyazı koyacak kadar kaynak ayıramıyorsa yazık valla kapatsınlar dükkanı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam hocam bende yükleneyim sinir hastası yaptılar beni şuan zorla ingilizce kursunu yazdıracaklar beni

• fatihsar kullanıcısına yanıt
    Ben bu zatın notunu 3 yıl önce verdim beni engelledi sonra baskıya dayanamayıp sosyal hesaplarını kapattı bu sinsiler bilinki show yapacakları zaman demeç verirler kaç gündür şüphelerim vardı korktuğum başıma geldi

• Source kullanıcısına yanıt
    Ağır Trollsün Source kardeş.
  • Selam. Bu hafta içerisinde bizlere basın bülteni yollayacak PlayStation TR. O zaman kesinleşeçek ne olduğu ancak şimdilik Türkçe gelmeyecek gibi görünüyor.

"Selam BSC, Konuyla ile ilgili dönüşü bu hafta basın bülteni ile yapacağız. İyi oyunlar."
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bloo. kullanıcısına yanıt
    bültene gerek yok kesin türkçe gelmeyecek gelecek olsaydı şimdiye kadar türkçe diye reklam yaparlardı
  • Madem Türkçe gelmeyecek neden Türkçe altyazılı trailer yayınlıyorlar adamı beklentiye sokuyorlar!

Sercan Sülün'e sorduk bi arkadaşla mesajı gördü ama cevap vermedi.
  • 2017 nin Turkiyesinde dublaj değil sadece altyazi olsa herkes memnun olur, maliyeti ne olabilir ki altyazi eklemenin...

• quote:

Orijinalden alıntı: must33_35

2017 nin Turkiyesinde dublaj değil sadece altyazi olsa herkes memnun olur, maliyeti ne olabilir ki altyazi eklemenin...

Eklenen her dil için yapımcı ekibin karşılaması gereken bir maliyet varmış, ne kadardı hatırlamıyorum ama mesela geçtiğimiz senelerde CDP'de Witcher 2'ye eklenen tr dil desteğinin karşılığını alamadıklarını ve bu yüzden Witcher 3'e tr seçeneğini koymadıklarını dile getirmişti.
  • Mustafa veya sercan bu konuya bakıyorsa zaten topu topu 3 oyun çıkacak bu sene exc olarak onuda türkçe altyazı yapamıyorsanız belli ki yatıyorsunuz bütün gün ofiste.Oyungezere çıktığınızda hem digital hemde kutulu exc satışların çok iyi olduğunu söylüyorlar.Ama rpg oyuna altyazı koyamıyorlar.Benden Türkçe exc olmayan oyuna para çıkmaz.Doğruysa haftaya horizon yerine mass effect veya injustice 2 ön sipariş geçicem belli ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 24 Ocak 2017; 17:39:20 >
  • Ps kullanıcılarının Sony olan güveni sarsılır bundan sonra gelecek her ex oyuna acaba türkçe gelecek mi diye endişeyle yaklaşacak Heavy Rain'den sonra yediğimiz ikinci kazık olacak şimdi bu andavalların hangi lafına güveneceğiz satışlar iyi diyor her oyuna en azından altyazı standartını garanti ediyor sonra sessiz sedasız pm'den türkçe olmayacak deniliyor mustafa yiğit 5 para etmez showmen döneğin tekidir

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.