Şimdi Ara

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.214
Cevap
57
Favori
238.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Durduk yere altyazı koymamazlık yapmamışlardır heralde,Tr de satışlar mı iyi değil bilemedim.
  • basın açıklamasında kesin kur artışı yüzünden bütçemiz yetmediği için türkçe çalışmalarına giremedik ileriki oyunlarda türkçe destek vereceğiz gibi bişeyler yazarlarsa şaşırmam
  • Yemişim kurunu yaaa. Bir kur muhabbeti gidiyor herkez kuru bahane ediyor. Yarın dolar yere çakılsa neyi bahane edecekler acaba. Altyazının mağliyeti nedir yaa, üç beş bir şey atalımda yollarını bulsun yavrucaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet Pro almak için stok bulamıyor, peynir ekmek gibi konsol satılıyor. Mevcut kur ortamında ise TR PSN bizler için en karlı STORE şuan, millet TR PSN'e hücum etti... Kutulu oyun satışları da her zamankinden daha aşağı olduğunu düşünmüyorum, Uncharted 4'ün satış rakamlarından gayet memnunlardı. Daha nolsun? Satışları falan bahane ederlerse koca bir yalan söylemiş olurlar, Türk oyuncuları belki de hiç olmadığı kadar yoğun ilgi gösteriyor PS konsollara ve oyunlara...

Tek mantıklı bahane oyunun yapımcısına kalıyor; böyle bir hakları varsa, kasıtlı olarak "Türkiye'ye yatırım yapmak istemiyoruz" dedilerse, Sony ve Sony Türkiye de buna göz yumduysa defolsunlar gitsinler. Biz de Türk oyuncuları olarak onlara yatırım yapmayız, oyunlarını almayız!
  • Az önce Marmara Forum Media Markt'dan çıktım Pro maşallah kapış kapış gidiyor stok yine bitti kalkıp bize bütçeden maliyetten kur artışı gibi saçma sapan bahanelerden sakın bahsetmesinler hiçbir bahane kabul edilemez tamamen yönetici başarısızlığıdır

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    kur bahane diğer türkçe oyunlar zamanındada kur artışı vardı ozaman onları nasıl çıkardılar euro 3.90 altına inmedi bile

bunlar neyin kafasını yaşıyor zaten az özel oyun çıkıyor bide altyazı koymuyor

foruma reklam verse bir sürü kaliteli altyazı çıkaracak eleman bulurlar hepsi para bile almaz gönüllü yapar
  • Bu oyun Türkçe olmalı bu oyun olmayacaksa hangi oyun olacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha pro ve slim piyasada yokken 300 bini aşkın ps4 satışı vardı. Üstüne yeni konsol satışlarıda eklenilse iyi bir satış rakamı yakaladığımızı düşünüyorum.

Ya Sony ülkemizi beğenmiyor ya da bizim ps Türkiye ekibinin ciddi bir beceriksizliği var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Millet Pro almak için stok bulamıyor, peynir ekmek gibi konsol satılıyor. Mevcut kur ortamında ise TR PSN bizler için en karlı STORE şuan, millet TR PSN'e hücum etti... Kutulu oyun satışları da her zamankinden daha aşağı olduğunu düşünmüyorum, Uncharted 4'ün satış rakamlarından gayet memnunlardı. Daha nolsun? Satışları falan bahane ederlerse koca bir yalan söylemiş olurlar, Türk oyuncuları belki de hiç olmadığı kadar yoğun ilgi gösteriyor PS konsollara ve oyunlara...

Tek mantıklı bahane oyunun yapımcısına kalıyor; böyle bir hakları varsa, kasıtlı olarak "Türkiye'ye yatırım yapmak istemiyoruz" dedilerse, Sony ve Sony Türkiye de buna göz yumduysa defolsunlar gitsinler. Biz de Türk oyuncuları olarak onlara yatırım yapmayız, oyunlarını almayız!

Bende oyunun yapımcısı istememiş olabilir diye düşünüyorum ama bundan önceki oyunları Türkçe çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam? Böyle yüksek bütçeli bir oyunu neden Türkçe çıkartmak istemesinler?

• TaKo kullanıcısına yanıt
    Peynir ekmek gibi diyorsunda bikaç veriye baktım,Temmuz 2015 te Playstation Tr nin açıkladığı çıkıkşından bu yana satış rakamı 103.000. Csgo Türkiyede 6 ayda 180.000 satmış. Dünya çapında şubat 2016 verilerine göre 20 milyon adet cs go satışı var,Ps4 2015 Temmuzda paylaşılan haberlere göre 25 milyon satmış 1.5 sene evvel. Yani biraz karışık oldu ama şöyle açıklayayım 2012 de çıkış yapan ve 2016 verilerine göre 20 milyon satan oyun(cs go),2013 sonu çıkış yapan ve 2015 verilerine göre 25 milyon satış yapan PS4 ün gerisinde kalıyor. Fakat ülkemizde 6 ayda cs go nun yaptığı satış Ps4 ün çkışından bu yana olan sayıyı 2 ye katlıyor. Anlatmak istediğim Türkiyede ki oyuncu kitlesi az çok meydana çıkıyor. Ayrıca peynir ekmekten kasıt ne tam anlamadım,İzmir gibi Türkiyenin en büyük şehirlerinden birinde toplamda 20 adet ürün geliyor ama bu mu büyük? Kaç tane mağaza gezdim balçovadan karşıyaka ya kadar(bilmeyenler için neredeyse bir ucundan bir ucuna) hepsi 1 adet getirdik 2 adet getirdik ya da hiç getirmedik diyip duruyordu. Evet Pro yu bende zor buldum çünkü koskoca balçovada 11 adet Pro gelmişte ondan. Bunlar şaka gibi rakamlar. Bu arada bir başka konuya değinmek isterim Türkiye'de 103.000 sattığı açıklandığında dünya çapında 25 milyon satmıştı. 200 de 1 oran yapıyor dünyada zaten ufak tefek ada ülkelerini dahil etsen 200 tane ülke anca çıkıyor. Ülke nüfusunun %0.1 i Ps4 sahibi. Almanyada sadece 2015 yılı içersinde 1.4 milyon Ps4 satılmış. 2015 sonundada total satış rakamı 3 milyon. Bizim tam olarak 30 katımız satmış. 10 milyon nüfuslu portekiz 100 bin barajını 2015 yazında geçmiş,bizimle aynı zamanlarda. Durum bu.

• Türkçe olmayacak diye resmi açıklama mı geldi?

• inciteen kullanıcısına yanıt
    Hocam 300 bin kaynak gösterebilir misin ben sadece 100 bin bulabildim.
  • WrathofGlatzeman kullanıcısına yanıt
    2017 sonuna kadar 300 bin adet ps4 satışı hedeflediklerini belirtti Mustafa Yiğit birazcık araştır rahatlıkla bulursun

• Bu oyun Türkçe olarak gelmezse yazıklar olsun. 5 kuruş para vermem. Biz bütün oyunların Türkçe olarak çıkmasını beklerken, Sony'nin exc. oyunları bile artık Türkçe olmayacaksa Sony Türkiye bir zahmet kepenkleri kapatıp gitsin.

• Ben yüklendim dostum heryerden seninde mesajını gördüm twitterda diğer forumdaki arkadaşlarda bunaltsın şu laleleri daha 1 ay varken tepkimizi koyup şu oyuna en kötü altyazı yaptıralım yapmazlarsada almayalım oyunu görsünler 👍🏻👍🏻

• Rezillik yani o kadar konsol sat şu kadar tr psn üyeligimiz var diye hava yap iş icraata gelince hiç bişey yapmaya çalışma bu kadar kullanıcıya, maalasef olmayacak diye geçiştir olayı almam aldırmam bu kadar basit madem öyle orada abuk sabuk diller olacak sen ps türkiye olarak bi altyazı koyduramıyorsan yapma bu işi bırak git..Hakkını verecekler gelsin o göreve.

• Olay ne bakın... Şimdi bunlar Uncharted The Lost Legacy TR DUB+ALT edebilmek için bu oyunu harcadılar olay bu. Bekleyin basın açıklamasını felan bunu diyecekler. EVET!! Şimdi ağlayabiliriz..
  • Ya efsane ya kestane olacak dedik kestane olcak gibi duruyor

• Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    Yaa hocam kill zone nun rezil son oyununa bile dublaj yaptılar şu güzelim rpg tarzı oyuna yapmıyorlar oyunun aşırı kötü olma imkanı yok ama bu ofiste g.t büyütenler yüzünden oyunu anlamıycaz o yüzden ben almıycam alt yazı olsaydı ön sipariş yapıcaktım

• Valla ben normalde rpg tarzı oyunları pek sevmiyorum ama oyun hem iyi duruyor hem exlusive ve türkçe altyazı yaparlar diye alacaktım bi katkımız olsun diye ama altyazı eklemeye üşeniyorlar. Kimse düblaj beklemiyor zaten altyazı bile hazırlanmıyorsa Türkiye de oyunculara önem vermiyorlar demektir. Almayız bizde olur biter.. 3. Parti oyunlar bile dil desteği veriyorken rezillik resmen..

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.