Şimdi Ara

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.214
Cevap
57
Favori
238.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öngörülerimde ne yazıkki pek yanılmam ama Horizon'daki Türkçe yerelleştirme yapılmaması sadece bununla sınırlı kalmayacaktır bu sessizlik hayra alamet değil bundan sonra çıkış yapacak tüm ps exclusivelerinde türkçe yerelleştirme olmayacağı inancındayım Ps Türkiye insanlara yalan atıyor oyuncuları kandırıyor ps oyuncularının güçlü bir platformu olmayışıda bunda etkili hiçbir yaptırım gücümüz yok belki imza kampanyaları bir nebze ses getirebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PlayStation 4 alacaktım ama bu oyunun Türkçe olmadığını öğrendikten sonra vazgectim. Turkce oyun yoksa PlayStation almakta yok.

• Alırsam şerefsizim. Almayın, oynamayın.Sony konsolu tercih etmenin de bir anlamı kalmadı o zaman artık, bu böyle devam ederse platform değişiriz, bizim için sorun değil, sony düşünsün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

Mustafa efendi çıkacak oyunların Türkçe olacağını söylüyor ve bugünde Horizonun Türkçe olmayacağı açıklandı rezalete bakın! Koskoca Ps Türkiye müdürü kamera karşısında göğsünü gere gere kandırmış oyuncuları..Nacizane tavsiyem Mustafa efendi müdürlüğü bırakıp siyasete başlasın daha başarılı olur o alanda!

Onun ben ..... işlerini düzgün yapsalar bunlar olmazdı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: okazaki

Ben Türkçe çıkmadı diye Gravity Rush 2'yi almadım.

Bu oyun Türkçe çıkacak diye ön sipariş verecektim ama Türkçe çıkmayacaksa neden sipariş vereyim ki? Fiyatı uygun olunca alırım. Kendileri bilirler.

Fiyatı uygun olunca da almayın. Ikinci el psn hesabı da almayın. Ingilizce bilen de almasın, Bu şeref.lere bu şekilde tepki vermek lazım.

• En çok beklediğim özel oyunlardan biriydi. En azından türkçe altyazı ile gelmesi gerekirdi. Eğer gelmeyecekse bu oyunu oynamayacağım türkçe desteği gelene kadar...

• Bu alım gucu azaldı söylemlerıne katılmıyorum kıllzone 3 turkce cıktıgında 2011 in başıydı alım gücü cokmu yüksekti sanki? Elektro marketlerde dogru durust oyun bıle bulunmuyordu. Şuanki ülkedeki ps sayısı 2011 in kaç katı kimbilir? Onuda gectım bu altyazıyı yapan arkadaslar dolar ilemı calısıyor neyin maliyeti neyin yükselmesi??

Bu oyun altyazısız gelirse bunun bir mazereti olamaz..
  • Satın alma ya da almama durumu saçma bir hal almaya başladı. D&R vs. yerlerden alınmadığı sürece zaten Türkiye piyasasına bir katkıda bulunulmuyor. TR PSN'den alınsa dahi İngiltere'ye yazılıyor, illa ki tepki koyulacaksa dijital alın. Türkçe yok diye oyun oynamamak nedir, kendi adıma İngilizcemin dahi yeterli olmadığı vakitlerde Japonca olduğu halde Gran Turismo 3'ü erken oynayacağım diye aldırmış biriyim, o yüzden benim için esas olan oyun. Bence tepki koyulması doğru ama Türkçe yok diye oyunu oynamamak saçma bir davranış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 25 Ocak 2017; 14:29:59 >
  • facebooktan gelmeyecek diye yazmışlar daha ne bekliyorsun ne zaman haber yapacaksın

türkçe gelmeyeceği belli oldu zaten hemen haber yaparsan daha fazla kişi bilgilenmiş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 25 Ocak 2017; 14:40:31 >
  • en iyi ps4 oyunlarından biri gibi duruyor gerek trailer gerek gameplay ben çok beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Satın alma ya da almama durumu saçma bir hal almaya başladı. D&R vs. yerlerden alınmadığı sürece zaten Türkiye piyasasına bir katkıda bulunulmuyor. TR PSN'den alınsa dahi İngiltere'ye yazılıyor, illa ki tepki koyulacaksa dijital alın. Türkçe yok diye oyun oynamamak nedir, kendi adıma İngilizcemin dahi yeterli olmadığı vakitlerde Japonca olduğu halde Gran Turismo 3'ü erken oynayacağım diye aldırmış biriyim, o yüzden benim için esas olan oyun. Bence tepki koyulması doğru ama Türkçe yok diye oyunu oynamamak saçma bir davranış.

İyide merkez orası olduğu için olmasın?
    Sonuçta diğer ülkelerden alınan oyunlar İngiltere'ye yazılıyor diyebiliriz.
    Bu adamlar hangi Store'dan ne kadar oyun satıldığını bilir merak etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Satın alma ya da almama durumu saçma bir hal almaya başladı. D&R vs. yerlerden alınmadığı sürece zaten Türkiye piyasasına bir katkıda bulunulmuyor. TR PSN'den alınsa dahi İngiltere'ye yazılıyor, illa ki tepki koyulacaksa dijital alın. Türkçe yok diye oyun oynamamak nedir, kendi adıma İngilizcemin dahi yeterli olmadığı vakitlerde Japonca olduğu halde Gran Turismo 3'ü erken oynayacağım diye aldırmış biriyim, o yüzden benim için esas olan oyun. Bence tepki koyulması doğru ama Türkçe yok diye oyunu oynamamak saçma bir davranış.

Ne alakası var. Ingilizce biliyoruz., mesele ingilizce bilme veya bilmeme değil. Kendi dilimiz ile oyun oynamak bizim de hakkımız. Bu zamana kadar bu tür oyunlar hep Türkçe altyazı desteği ile geldi. Bu yapılan yanlışı eleştirip, protesto ediyoruz. Ayrıca tr psn uk ye bağlı olsa bile, tr den aldığın kayıtlara geçiyor.
    Zaten sizin gibiler her şeye rağmen alıp oynadığı için değişen hiçbir şey olmuyor. Aman banane, ben alır ,oynarım , sizdeki kafa bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venge -- 25 Ocak 2017; 15:48:38 >

• Başka firmaların rpg ve Diğer oyunlarını ingilizce alır oynarım, o ayrı. Ama sony exc ler Türkçe geliyordu. Ps Türkiye bazı oyunlara ekleyip, bazılarına ekleme gereği görmüyorsa, işini düzgün yapmıyorsa o zaman kendileri bilir, ben sony exc almam, hatta sony konsol da bundan sonra almam. Xbox da oynarım ingilizce oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venge -- 25 Ocak 2017; 14:48:52 >
  • Face bana guvenılır gelmıyor şu basın acıklamasında oyun tr altyazı gelecek dıye acıklama yapsınlar yoksa hepsi istifa edip bu işi hakkıyla yapabılecek bırılerı gelsın yerlerine...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem tepki koyalım, hem de oyunu satın alalım. Satışlar çok iyi olsun. Böyle bir mantık var mı.Ondan sonra bunlar zaten oyunu ingilizce olsa da alıyor, Türkçe altyazı ile uğraşmaya gerek yok derler. Niye o zaman boşuna tepki veriyoruz. Sessiz kalalım, önümüze ne koyarlarsa onu alalım, oynayalım.

• Bu oyunun türkçe gelmemesi diğer ex oyunlarında artık nadiren türkçe geleceğinin bir habercisi sanırım.

Kötü bir haber ama iyi yanından bakın artık dolar istediği kadar artsın çıkan bir ex oyunu 2-3 ay sonra 10 dolar arası alabileceğiz, sırf oyunda tr dili var diye yılbaşında bile doğru düzgün indirim yapmayan tr psn'den kurtuluyoruz, zaten rpg türü ex oyun gelmiyor, konu bazlı o kadar ağır bir dile sahip oyun bu zamana kadar da çıkmadı.
  • HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU]

Maalesef Türkçe olarak gelmeyecek ve kısaca Türkçe altyazılı olarak gelmesi için birazcık uzun yazdım ama ona şuan bile cevap gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 25 Ocak 2017; 16:1:43 >
  • bi oyuna türkçe alt yazı eklemek ne kadar zor olabilir ki ?
  • Facebook nasıl güvenilir olmaz arkadaşlar beyond two souls dada sordu arkadaşlar altyazı olmuycak dediler ve olmadı yine olmuycak bariz belli biraz tepki koyalım koyun gibi önümüze ne koyarlarsa tamam demeyelim ağır sony ciyimdir el konsolları dahil bütün konsollarını kullandım ama playstation türkiye soğuttu beni yemin ederim ne kadar boş adamlar varsa hepsi toplanmış youtube video atmaktan başka bişey yapmıyorlar god of war the last of us ingilizce çıksada satar zaten türkiyede önemli olan böyle oyunları türkçe yapıp satışları arttırmak ama o kadar beyinleri yok işte

• Bu oyun tırt. Robot dinazorlardan başka bi halt yok. Görsel keyif ama o ayrı tabi.

GT sport, GOW Türkçe gelse yeter.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.