|
Bildirim
|
Çok net hatırlıyorum mustafa yiğit bütün özel oyunlar türkce altyazı ile gelecek demişti. Egerki böyle bir yapıma türkce gelmezse mustafa derhal istifa etmelidir. Yan gelip yatmakla youtube da geyik yapmakla olmaz bu işler..ohh neguzel ay sonu maaşlar primler yatsın ama sony nin 2017 deki en önemli ex oyununa türkçe gelmesin..sen ne iş yaparsın o zaman playstation türkiye?
|
Witcher 3'e sonradan türkçe altyazi geliyorda, adamlar çok masraflı yaw gibi söylemde bulunmuyorda ey Sony sen ne masal anlatiyosun millete? Bedava mi veriyorsun oyunlari? Eşek yüküyle para kazaniyorsun? Ulan millet pro alabilmek icin didik didik magaza dolasiyor. Resmen yatiş ayagina oyun türkçe çıkmıyor.
Buarada bu ülkede oyun satişlari dvd film satışlarından çok daha iyi bir noktada. Neden hiç bir film dagitimcisi aga yok ya çok pahali dublaj, biz alt yazi koyalim geciştirelim demiyor?? Kimseye masal anlatmasinlar, bu iş resmen Sony Tr'nin bir halt yiyememesinden kaynakli... |
co-op saçmalığı için sürüyle abuk subuk oyun var. gidin onları oynayın.
single oyun kalmadı bu sığ düşünceler yüzünden. multiniz de batsın co-op'unuz da. single adamdır, gerisi madam. |
|
Konsol oyunculuğunun geldiği nokta içler acısı.
Başlarda ps vs sega vardı. Eskiler hatırlar. Sonra ps vs xbox vardı. Xbox tarafı One ile donanımda zayıf kalınca ps vs pc oldu bir süre gündemde. Şimdi ise ps vs ps ile millet birbirini yiyor. Doku çözünürlüğü imiş, framerate imiş, aa imiş, fow muş. Bunlar konsol oyuncusunun derdi olmadı ki hiçbir zaman. Konsol ömrünü yarılamış, yılda bir tane kaydadeğer exclusive oyun anca çıkmış kimseden ses yok. Konsola gelen en kayda değer ex oyunun konusunda da benim konsolum senin konsolunu döver kavgası yapılıyor. Bütün kuşları sevdik, sırada leylek kaldı. Terli bıyıklı, hörül sesli, baba paralı fanatik ergenler konsol oyunculuğunu da kendine benzetti. |
Kasımda tr psn den verdiğim ön siparişi uk support a bağlanıp direk iptal ettirdim. Slogan belli "NO TÜRKÇE NAH PARA"
|
Enis'in incelemesi onca zamandır oyun oynayan birine yakışmayacak derecede amatörce olmuş. Anlam veremediğim bir ön yargısı var oyuna karşı ve sürekli Skyrim, Witcher 3 karşılaştırması yapıp gömmeye çalışıyor. Bu doğrultuda yaptığı bazı eleştiriler haklı eleştiri değil. Çünkü Horizon, hem GG'nin hem de serinin birinci oyunu, her şey sıfırdan yaratılıyor. Skyrim, Elder's Scrolls'un beşinci oyunu, Witcher 3'de adı üstünde üçüncü oyun. Orada eski oyunlardaki tüm modelleri yeni oyuna taşıyabilme şansları var, üstüne bir de sıfırdan modeller yapıp sayıyı katlıyorlar. Horizon'un böyle bir imkanı mı var ki, düşman çeşitliliği konusunda ayarsız bir karşılaştırma yapabiliyor. Enis'in bu mantığı şu anlama geliyor; Kazu, her yeni Gran Turismo oyunun da sıfırdan 1000 tane araç modelliyor.
Kusura bakmasın ama tam velet ağzı ile konuşuyor. "Düşman çeşitliliği binlerce değil" gibi bir cümle kurmuş. Böyle bir şey söylüyorsan önce örnek vermesi gerekiyor. Serinin beşinci oyunu Skyrim'de de yok ki o kadar, belki 100. Hadi buna mübalağa deyip geçelim, bitirdiği oyun için "makinelerin sayısı 10'dan fazla değildir" diyor. Henüz oynamadığım halde oyunun menüsündeki Notebook bölümüne keşfedilen makinelerin eklendiğini biliyorum.http://i.hizliresim.com/Qag0oZ.png Toplam 26 farklı makine var, hepsini açmamış olsa bile soru işaretlerini sayması dahi sayıyı öğrenmek için yeterli olacaktı. Combat sistemindeki eleştirisi de çok sığ mesela, o halde ben de Witcher 3'ü sadece kılıç sallıyoruz, crossbow ve bomba neredeyse hiç kullanılmıyor, büyüler az, taktik adına yapılabilen tek şey yağlar diye gömeyim. Horizon'da sadece ok atıyoruz deyip sonrasında en az 15 farklı saldırı seçeneği sayması da manidardı. Yine de çok da yadırgayamıyorum zira kendisi de söylüyor speed-run yaptığını, yan içeriklerin %40'ını tamamladığını, bir nevi oynamamış. Daha doğrusu oyunun keyfini çıkarmaya çalışmamış, "Nasıl Skyrim kadar iyi puan alır ya" kafasında oynadığı çok belli. O verdiği 8 puan da kendi puanı değil bence, yaptığı eleştirilerin sonunda şahsen 7 falan bekliyordum ama işte genel ortalaması 9 olan bir oyuna 7 verirse, iyi kötü bir saygınlığı var onu da kaybeder diye düşündü sanırım. |
Merlin tabıkıde öyle dıyecek egerki aksi birşey derse kim onları bedava yurt dısı fuarlarına gönderecek kim bedava oyun verecek arkadaslar??
|
Sonunda fps'den vazgeçtiler. Kim ne derse desin, konsol oyunu tps'dir arkadaş.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 2 Kasım 2014; 22:42:49 > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 3 Kasım 2014; 23:53:07 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 5 Kasım 2014; 12:17:47 > |