Şimdi Ara

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.214
Cevap
57
Favori
237.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uncharted 4 dü saymazsam konferansda beni en çok heyecanlandıran oyun oldu.
  • Multi bulaşmaması mükemmel haber.

Yalnız konferansta aksiyonundan girmeleri gerekiyordu da oyunun Ryo olduğunu unutanlar, normal de Ryo sevmeyeninden tut çoğu şimdiden tipik Third Person aksiyon oyunu zannedip hype yapıyor. Çıktığı zaman da saçmaca eleştirecekler muhtemelen. Olayın Ryo tarafından da bir şey gösterilmesini isterdim ben. Fallout 4 sunumdaki gibi bir diyalog şematiği, oyunun türünün gerçekte ne olduğunu gösteren bir özellik kendi yararlarına olurdu. Asıl sunum Experience'a saklanıyor herhalde.
  • Order daki gibi 6 saatlik bir oyun çıkarmasınlar yeter rpg olacaksa eğer rahat 50 saat oynanış süresi olması gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WALLPAPER İSTEYEN ARKADAŞLARA

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU]HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU]HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU]HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 18 Haziran 2015; 17:27:56 >

• HORİZON:ZERO DAWN İLK BİLGİLER

+Horizon:Zero Dawn'ın Duyuru videosuna göre;oyun makinalar ve insanlar arasında alışılmadık bir mücadeleyi konu alacak.
    +Oyunda,ana karakterimizin ismi Aloy isimli bir kız olacak.
    +Aloy,oyunda girdiği mücadelelerin yanında,kendi kaderini belirleyecek yolları keşfetmek için mücadele edecek.
    +Horizon,2011 Yılından beri oyun geliştiriliyor,Killzone:Shadow Fall'un bitimiyle bu süreç hızlandırılmış.
    +Horizon:Zero Dawn,teknoloji ile doğanın bütünleştiği yepyeni bir açık dünya oyun olacak.
    +Besin zincirinin en üstünde insanlığın değil,gelişmiş makinelerin yer aldığı bir eko sistem görülecek.
    +Sürü halinde ve tek başına bulunan küçük ve devasa boyuttaki makinelerle sürekli yaşam mücadelesine gireceğiz.
    +Oyunda başarılı olmanın anahtarı;doğru zamanlı hareket,saldırı modelleri,zayıf noktaları v.b gibi etmenler olacak.
    +Oyunda Silahsız avcılık olmayacak.
    +Aloy ustaca silah, mühimmat , tuzaklar ve araçlar bunları açmak için makine parçaları ile doğal malzemelerini birleştirme yeteneğine sahip.
    +Oyun 2016'da raflardaki yerini alacak.
    +Oyunda Multiplayer modunun olup,olmadığı kesinlik kazanmış değil.
    +Yapımcı ekip yeni detayların çok yakında geleceğini belirtti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 18 Haziran 2015; 17:59:26 >

• Videolar falan hoşuma gitti ama işin ucunda Guerilla olduğu için fazla ümitlenmek istemiyorum çünkü Kz oyunlarında fena hayalkırıklığı yaşamıştım.

İnşallah bu sefer işlerin sadece grafik ile olmadığını idrak ederek oyunu geliştirirler.
  • Sonunda fps'den vazgeçtiler. Kim ne derse desin, konsol oyunu tps'dir arkadaş.
  • multi olmazsa aptallığın danikaskasını yapmış olurlar. saçmalık olur.

konuyu güzel dediğim gibi. iyi işlenirse güzel bir şeyler çıkar yoksa patlar. hayırlısı bakalım. potansiyel var. bekleyelim görelim.
  • RPG öğelerini senaryo yu genel olarak oyunun ilerleyiş sistemini çok merak ediyorum. Uncharted ve Last Guardianı ayrı tutuyorum E3 de ağzımı açık bırakan ve E3 de adam akıllı tek duyuruydu. Bir sürü oyun gördük fuarda hepsine güzel ya oynanır dedim ama bu oyun ayrıdı gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

multi olmazsa aptallığın danikaskasını yapmış olurlar. saçmalık olur.

konuyu güzel dediğim gibi. iyi işlenirse güzel bir şeyler çıkar yoksa patlar. hayırlısı bakalım. potansiyel var. bekleyelim görelim.

Bu tip rpg oyunlarında multi olmaz, olanlar da mmorpg zaten. En fazla Souls serisindeki gibi bir multi eklenebilir ama Horizon'da da PvP adına bir şey yok gibi gözüküyor, bu oyun gösterildiği kadarı ile Witcher, Kotor, Dragon Age, Fallout, Fable, Elder Scrolls tarzında klasik bir rpg-aksiyon oyunu olacak.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Satsın diye dedim hocam :-) az da olsa olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merakla bekliyorum bende umarım hayal kırıklığı olmaz
  • E3 te en çok heyecanlandıran oyun oldu benim için, belki de Uncharted4 den bile fazla heyecanlandım Sapasağlam bir exclusive yolda

Konu 2014 de açılmış, önceden felan mı duyuruldu bu oyun? İlk defa e3 te görüm çünkü.
  • Order Script'lerle dolu bir oyundu onla bunu kıyaslamak Bence çok saçma.

Ayrıca, bu oyuna MP gerek yok.

• Sony,başkahramının bayan olmasından dolayı endişeliymiş.Erkek olmasını tercih ederlermiş.Enteresan bir fikir diyeceğim ama banada haklı gibi geliyorlar.
  • Killzone oyunları gerek grafik gerekse hikaye açısından gayet iyiydi şahsen ben hepsini keyifle oynadım. Shadow fall hariç. Ama battlefield gibi online ağırlıklı değil. O yönü eksik tabi. Guerilla games güzel bir projeye imza atmış oyun çok güzel görünüyor. Şans vermeye değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 18 Haziran 2015; 23:10:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

E3 te en çok heyecanlandıran oyun oldu benim için, belki de Uncharted4 den bile fazla heyecanlandım Sapasağlam bir exclusive yolda

Konu 2014 de açılmış, önceden felan mı duyuruldu bu oyun? İlk defa e3 te görüm çünkü.

Birkaç resim sızmıştı böyle bir oyun Guerilla Games geliştiriyor diye fakat adı belli değildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

Sony,başkahramının bayan olmasından dolayı endişeliymiş.Erkek olmasını tercih ederlermiş.Enteresan bir fikir diyeceğim ama banada haklı gibi geliyorlar.

Aynı olay Life is Strange de de yaşanmıştı fakat ana karaktr kız oldu sonucunda.

• Ana karakterin kız olması daha iyi bence.

• Celeste kullanıcısına yanıt
    Onu biliyorum hocam yakın bir zamanda çıkmıştı sanat resimleriydi yanılmıyorsam.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.