Şimdi Ara

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.214
Cevap
57
Favori
238.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Playstation 5

Bu oyundan çok ümitliyim

Bu arada kızı da Ygritte'e benzetmişler

Karakteri görünce benimde aklıma ilk o gelmişti.
    HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU]HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU]HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU]

• Türkçe altyazi ve türkçe dublaj olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpegoo11 kullanıcısına yanıt
    Turkce dublaj olurmu bilmemde Turkce altyazi kesin olur.
  • HORİZON:ZERO DAWN|YAPIMCI RÖPORTAJI

Oynanış,craft sistemi,oyundaki mekanlar hakkında bilgiler verilmiş.Türkçe tercümesi için uğraşılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 3 Temmuz 2015; 4:54:18 >

• bu oyunda şöyle uzun bir ivide o görebilseydik keşke
  • iyi bir çeviriyle "BLOODBORNE'da olduğu gibi" Türkçe altyazıyla tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

Gelecek temalı bir oyun olmasında ne olursa olsun.

+sonsuz..
    Bu tarz oyunlara defalarca son bir şans verdim bir çoğunu başladıktan 1-2 saat sonra bunalarak bıraktım. En son Fallout oynarken gelecek temalı oyunların bana göre olmadığını tamamen anladım.

Hemen kendi kendime bir düzeltme atayım. Gelecek temalı derken böyle uzay,robotların falan olduğu bana göre dandik yapımlardan bahsediyorum. Yoksa Metro serisi candır.

Yine de büyük konuşmayayım. Belki bir anlık gazla alırım ve beğenirim kim bilir

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

Gelecek temalı bir oyun olmasında ne olursa olsun.

+sonsuz..
    Bu tarz oyunlara defalarca son bir şans verdim bir çoğunu başladıktan 1-2 saat sonra bunalarak bıraktım. En son Fallout oynarken gelecek temalı oyunların bana göre olmadığını tamamen anladım.

Hemen kendi kendime bir düzeltme atayım. Gelecek temalı derken böyle uzay,robotların falan olduğu bana göre dandik yapımlardan bahsediyorum. Yoksa Metro serisi candır.

Yine de büyük konuşmayayım. Belki bir anlık gazla alırım ve beğenirim kim bilir

Klasik orta çağ ve modern savaş severler

Elite Dangerous,Deus Ex Serisi (Buna bulaşmamakla çok büyük hata yaparsın)No Man's Sky (Nasıl sevemez Bir insan bu oyunu?)

Ayrıca siz kendi adınıza konuşun ben bayılırım futuristik yapım kovalıyorum her zaman.

• grafikler aşırı iyi geldi bana. renkler killzone den benzerlik taşıyor haliyle , çıkmasına daha uzun zaman o lduğunu düşünürsek ilerde çok daha iyi grafikleri gelebilir, hatta çıktığı zamanki oyunlar arasında grafik kalitesi olarak 1. sıraya yerleşebilir ,
  • grafikler çok çok iyi, çıkışında en iyi grafikli oyun olabilir.
  • Çıkmasını 4 gözle bekledıgım oyunlardan biri.Arkadas su 2016 bi gelsinde gözümüz oyuna doysun
  • Gel artık zalımın kızı

• Oyun efsane geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berbat.2016da ballonoftheyear adayi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabirsizlikla bekledigim yapimlardan biri. Kiyamet sonrasi dunya konulari zaten ilgimi ceker ustune boyle robot hayvanlar falan cok cok iyi olmus.

Grafiklere ise zaten diyecek birsey yok tek kelime ile mukemmel.

• Oyun çok şahane duruyor.

Umarım görsel olduğu kadar hikaye açısından da doyurucu olur.
  • oyun xbox one a gelseydi yine balon olur muydu yoksa sakallı yağ gibi oyun çıkarmış mı olurdu?
  • Tgörsellik. Mükemmel. Gerisi nasıl olmak bakalım

• Oyun harika duruyor gerçekten ama akılda sorular var şimdi. Canlılar shutdown sonrası bir şekilde hayatta kalma becerisine sahiptir ama ya robotlar? Onları kim evrim geçirtti de böyle geliştiler? kim nasıl enerji olmadığı halde onları yapabiliyor? neden dinozor çağı baz alındı? vs vs. Bekleyip göreceğiz umarım içi boş bi hikayesi olmaz herşey grafik değil sağlam hikayede gerek.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.