Bildirim
Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU] (42. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
oyun tarihinde yaşadığım en büyük hayal kırıklarından biri oldu. o kadar övgüden sonra özel bir oyun beklerken, aşırı sıradan bir açık dünya, ilgi çekmeyen bir hikayeyle karşılaştım. kötü bir oyun değil ama asla övüldüğü kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. -
Arkadaşlar grafikler güzel oynanışta güzel ama oynarken birşeylerin eksik olduğunu hissediyorsun
Kendisini oynattırıyor lakin hikayesi beni bir türlü içine çekemedi aynı durumu yaşayan varmı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Azılı bir Sony fanı olarak söylüyorum; Rise Of The Tomb Raider bu oyundan çok daha keyifli bir deneyim sunuyor. -
Hocam bu oyun ps4 ün ilk ex oyunlarından birisi yani döneminde çok iyi di bu oyundan sonra neler çıktı bilmem anlatabildimmi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
doğru hocam -
Arkadasim oyunu ilk calistirdiginda benchmarktan sonra oyun hata verip kapaniyor bu hatayi alan var mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine minik bir update gelmiş 70 küsur mb lık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala oynamıyorum
Bende öyle. O kadar gıdım gıdım oynuyorum ki ön siparişle almama rağmen yarısına anca gelmişimdir. Bir türlü başına oturasım gelmiyor.
Ya ben de ya. Bir türlü ısınamadım oyuna ben de bir sorun var bilmiyorum oyunu açıp oynayasım gelmiyor türkçe yama da kurulu halbuki
Oyun çok sıkıcı. Sildim gitti.
13 Ekim'de gelen patch'in notları. (74 MB)
Horizon Zero Dawn Complete Edition for PC - Patch 1.06 is now available
https://store.steampowered.com/news/app/1151640/view/2916602385071641611
-
Yaş kaç
37. Ne oldu ki?
Yaştan dolayı hocam bıkmışsınız artık bnde sizin gibiyim ☹️
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X