Şimdi Ara

Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU] (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.078
Cevap
18
Favori
61.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benide haberdar edersin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar oyunda bu karda yürüme efektleri bende çıkmıyor versiyon 1.10 ama bu efektler 1.03 le gelmiş deniyor sonradan bir bozulma mı oldu acaba sizde durum nedir

Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU]Paritieyoutube
    Finally we, the pc player, are able to enjoy those super amazing snow physic as well. I basically just wanted to record the new snow. This Thunderjaw was just at the wrong time at the wrong place :P
    https://www.youtube.com/watch?v=R4AJ9ubLLgs&t=47s&ab_channel=Paritie
  • evohan kullanıcısına yanıt

Hocam karla etkileşime girebilmek sadece Frozen Wilds ek paketinin haritasında oluyor. Siz büyük ihtimalle ana oyunun haritasındaki karlı yerlerde denediğiniz için sonuç alamıyorsunuzdur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psycho90 kullanıcısına yanıt

anladım hocam teşekkür ederim peki frozen wilds a oyun bitmeden başlanabiliyor mu level kaç istiyor genelde

Ana oyun bitmeden başlanıyor ama 30 level istiyor hocam, çok düşük levella dalarsanız düşmanlar tek atar

Oyun bitmeden başlayabiliyorsunuz ama level gereksinimi yüksek ve istenen level’ın üstünde olsanız bile özellikle başlarda güzel zorluyor. O yüzden tavsiyem ana hikayede olabildiğince ilerleyip en güçlü halinizle ek pakete başlamanız olur

• psycho90 kullanıcısına yanıt

Tşk ederim arkadaşlar aynen ben o görevi almışım zaten en başındayım, lvl 38 im bide , fazla yan görev ve artifact toplama işlerine girdim sanırım, ana görev lvl 20 lerde kalmış, biraz ana görevden gitsem iyi olcak sanırım 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 21 Aralık 2021; 19:12:13 >
  • ac valhalla dan sıkılıp başladım, hikayesi ve oynanışı sardı. tr altyazıyla gayet keyifli şekilde oynuyorum. pc optimizasyonuda iyi bence rx 580 8gb ile 2k ultra da gayet akıcı oynanıyor

• normalde açık dünya oyunları oynamam sarmaz beni ama arkadaşlar bu oyun beni fena sardı 10 gün olmadan ana hikayeyi bitirdim. dlc yi oynarmıyım bilmiyorum hikaye olarak birşey katmıyor diye biliyorum. aslında pc ye ilk çıktığı zaman epicden 77 tlye almıştım galiba sistemimde kasıyordu ama oyunu çok iyi toparlamışlar rx 470 ile 1080p medium ayarlada 50 fps kitleyip oynadım. oyuna fsr desteği gelmiş ama otları çok keskinmi diyim değişik oluyor gözü çok yoruyor tavsiye etmem. anonymous çevirinin yamasını kurdum gayet zevkli bir herkese tavsiye ederim. en azından bir kere şans verin atmosfer içine çekiyor sizi.

• Frozen Wilds bölgesi de ayrı bir güzelmiş ya kar fiziklerini çok beğendim

Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU]

• Merhaba arkadaşlar bende epic den aldım oyunu ama oynayamıyorum başlangıçtaki siyah ekranda kalıyor bu sorunu yaşayan çözen varmı?

• Ücretsiz Türkçe yamayı mı kurdunuz. O yama oyunun son güncellemesiyle uyumsuz onu kurunca böyle oluyormuş. Türkçe yama kurulu değilse o zaman başka sıkıntı var

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Oyunu indirdikten sonra yamayı kurdum açılmayınca yamayı kaldırdım ama sorun çözülmedi oyun dosyalarınıda doğrulattım yinede bu ekranda kalıyor.

• 37 saat oynayıp bıraktım nedense çok sıkıldım oynarken. Souls Sekiro gibi oyunlardan dolayı playstation kısmına özel çıkan sinematiği bol oyunları oynayamıyorum bir türlü. Combat ve yaratık kısmı çok basit geldi bowa sıkışıp kaldığım için sanırım.

• Türkçe yama'yı kurunca siyah ekran sorunu çözebilen var mı?

Hocam bu dlcye oyun içerisinden mi erişiyoruz yoksa ana menüden mi
    İlk çıktığında sadece ana gorevler yapıp silmiştim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen kardeşim frozen wilds görevini alınca başlıyor haritanın en kuzeyi ekstra olarak açılıyor, ama o dlc nin yüklü olduğu versiyon olması lazım oyunun

• Çok antika bir oyun,tırmanış mekaniği yok, tavşan gibi zıplayarak tepelere çıkıyor Aloy hanımHorizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU] Geceler gündüz kadar uzun ve rest yok,combat ve silah seçenekleride bir o kadar sınırlı,yüzlerce saçma sapan item farklı renge boyanmış birbirinin aynısı.

Tüm zamanların en overhype oyunları listesinde ilk beşe girer hiper grafikleri olmasa kimse oynamazdı bunu o derece.

• Hermen Hulst, bugün Horizon Zero Dawn'ın 20 Milyon'dan fazla kopya sattığını duyurdu.

Vay canına, Horizon Zero Dawn resmi olarak dünya çapında PS4 ve PC'de 20 MİLYON'un üzerinde kopya sattı! Ne kadar inanılmaz bir başarı Guerrilla ve bize büyük destek veren hayranlarımıza çok teşekkür ederiz!

Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU]Hermen Hulsttwitter
    “Wow, Horizon Zero Dawn has officially sold over 20 MILLION copies around the world across PS4 and PC! What an incredible achievement @Guerrilla, and a big thank you to our hugely supportive fans!   Now, let's get ready to visit #HorizonForbiddenWest in a week...”
    https://twitter.com/hermenhulst/status/1492136368541212673?s=20&t=p254iaVoOTD3b-HK_xG7qQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 11 Şubat 2022; 18:43:32 >

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.