|
Bildirim
|
Arkadaşlar bu söylediklerimi tepki olarak görmeyin ama burada konumuz çeviri için yardım almak. Kimsenin konsolunu kırdırması veya korsan için uğraşmıyoruz. Lütfen konuyu buralara çekmeyin. Hem asıl konumuz bu değil hem de yeri burası değil.
İlgilenen arkadaşlar var sağolsunlar. Bir yerden haber bekliyoruz. Durum netleşince buradan bildireceğim. |
Korsancılar için yapılan bir türkçeleştirme gibi duruyor.
|
Öğretmense ne olmuş
![]() |
Orijinaline yapılamadığı için olabilir mi sence ?
![]() |
Evet biz de oturduk arkadaşlarla nasıl korsancılar için Türkçeleştirme yaparız diye kara kara düşünüp buna karar verdiydik. Ne güzel niyet okuyorsunuz öyle!
Yukarıda cevap vermeme rağmen hala aynı muhabbetler dönüyor. Destek dışında işi olmayan lütfen şu konuya mesaj atmasın. |
20 tane dile destek veriyor türkçe yok. korsan indirir yamasına para veririm. 5tl'ye inse almam bu oyunu.önce arz sonra talep, yok siz alın da türkçe gelsin falan demeyin bana. onlar türkçe sunacak ki ben alayım.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evladı fatihan -- 27 Aralık 2018; 22:0:8 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CCC610F8A -- 28 Aralık 2018; 12:50:24 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 28 Aralık 2018; 21:59:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 28 Aralık 2018; 19:06:34 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |