Şimdi Ara

Horizon Zero Dawn (PC) Ekran Kartı Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Elimde eski nesil AMD'nin Sapphire marka R9290X O.C Edition ekran kartından var. Ekran kartı son 1 yıldır hiç bir şekilde güncelleme almıyor. Yani güncelleme almayı olduğu gibi kesti. Oyunda yaşadığım teknik sorunlar beni oyunu oynamaktan soğutuyor. Oyun bazı yerlerde 25-30 FPS arasında gidip gelirken bazı bölgeler de ise 10 FPS'e kadar düşebiliyor, ve bu sürekli devam ediyor. Kullandığım ekran kartı eski nesil biliyorum ama bu oyunun optimizasyon özürlü olduğu gerçeğini değiştiremez. Kısacası sormak istediğim şey; bu oyunu en asgari düzeyde oynatacak patch'i veyahut grafik ayarları mevcut mudur? Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz memnun olurum.🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creA` -- 26 Ocak 2022; 6:55:10 >

• Ben gtx1060 ekran kartıyla oynamaya çalıştım. Onda bile çok hata vardı. Yanlış hatırlamıyorsam PS sürümünde de hatalar vardı. Biraz sıkıntılı bir oyun. Biraz araştırmıştım o zaman ama uygun bir patch bulamamıştım. Geri iade ettim ben de. Developer bunları düzeltemediyse dışardan bi patch ile düzelmesinin zor olduğunu düşünüyorum.

• kirsovyak kullanıcısına yanıt
    Oyunu ben PS4'te biraz oynadım, gayet akıcı oynatıyor. 🤔 Benim niyetim oyunu PC'de TR altyazılı oynamak, diğer türlü PS'de oyunu oynayıp bitirmiştim şimdiye kadar.. Şu şekilde düzeltme yapmaya çalıştım; Windows 10'un eksik kalan hatalı güncellemeleri vardı, Microsoft'un sitesinden Kasım 2022 güncellemesini indirdim ve güncellemeyi yaptım. Bilgisayar'ı yeniden başlattım üzerine isteğe bağlı kalite güncellemesini de yaptım sonra oyuna girdim. Oyunu orta ayarlar da 30-40 FPS arası akıcı bir şekilde oynatmaya başladı ve bu durum beni çok mutlu etti 😊 Yani sorun güncelleme kaynaklıymış. inşaAllah ilerleyen bölümler de FPS düşüşü yaşamam. Teşekkür ederim yardımcı olduğun için. ✋
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.