Şimdi Ara

Horizon: Zero Dawn, Türkçe gelmemesi hakkında (İmza Kampanyası Başladı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunu Türkçe çıkarmayıp, sonradan çıkacak önemsiz oyunları Türkçe yapmaya zahmet etmesinler. Bu olayda Sony Türkiye'nin ne kadar vasıfsız olduğunu bir kere daha gördük. Bu kadar beklenen bir oyunda, ortaya çıkıp ağırlıklarını koymayacaklarsa ne zaman koyacaklar? Leş ötesi işe yaramayan bir kurum Sony Türkiye. Kendilerinden önce gelenlerin başardıklarının ekmeğini yiyorlardı bugüne kadar zaten. Görünen o ki bedavadan ekmek yeme dönemi bitti. Artık kendi başlarına bir seyler başarmak zorundalar. Peki şuanki Sony TR nin bir seyleri başarma ihtimali var mi? Pek zannetmiyorum. Sony Türkiye kapsamlı bir revizyona girmediği sürece artık Türkçe oyunları unutalım. Bir rüyaydı bitti gitti. Geçmiş olsun!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi oldu şahsen çok üzülmedim sırf tr dil var diye yılbaşı veya diğer tüm indirim zamanlarında yüksek fiyattan oyun satanlardan kurtulurum böylelikle.

Dil sorunu olan üyeler adını kötü bir gelişme beni çok üzmese de bunun diğer ex oyunları da etkileme olasılığı çok büyük gibi. Yani dublaj zaten gereksiz bence alt yazı bile gelemiyorsa bu oyuna artık diğer ex oyunlardan da ümidinizi kesin. Gelse gelse (ülkemizde) iyi satış yapan God serisi tarzında birkaç oyun artık tr gelir tüm exlerin tr dil ile gelmesi devri artık bitti gibi.
  • Arkadaşlar Sony Türkiye'ye çok fazla yüklenmiyor muyuz? Adamlar ellerinden geleni yapıyor ama sonuçta son merci Sony'nin kendisi.

Kaldı ki bir tane oyuna altyazı gelmedi diye bundan önce Türkçe dil desteği sunulan tüm exc. oyunları bir kenara atmış oluyoruz.

Bana kalırsa pusuya yatmalı ve ilerleyen dönemlere bakmalıyız. Eğer Türkçe dil desteği olmadan başka bir exc. oyunu daha çıkarsa şimdikinden çok daha fazla tepki verelim.
  • Yazık oldu tr altyazı ile gelmemesi. Kardeşlik ile alırız 3-4 ay sonra. Umarım Last of Us 2, Spiderman, Detroit gibi oyunlar tr altyazı ile gelir. Playstation Türkiye nin açıklaması ne olacak çok merak ediyorum bu arada. İnsanlar senelerdir bu oyunu bekliyordu, en azından ileride altyazı ile gelecek oyunları açıklasınlar da hayal kırıklığı yaşamayalım sonradan

• quote:

Orijinalden alıntı: pozigamer

Arkadaşlar Sony Türkiye'ye çok fazla yüklenmiyor muyuz? Adamlar ellerinden geleni yapıyor ama sonuçta son merci Sony'nin kendisi.

Kaldı ki bir tane oyuna altyazı gelmedi diye bundan önce Türkçe dil desteği sunulan tüm exc. oyunları bir kenara atmış oluyoruz.

Bana kalırsa pusuya yatmalı ve ilerleyen dönemlere bakmalıyız. Eğer Türkçe dil desteği olmadan başka bir exc. oyunu daha çıkarsa şimdikinden çok daha fazla tepki verelim.

Daha geçenlerde mustafa yiğit satışlardan memnunuz, tr psn %110 büyüdü, gelecek exc oyunlar türkçe olacak diyordu. Altyazının maliyeti ne kadar olabilir ki? Bu kadar beklenen bir oyuna türkçe gelmiyorsa gelecekten de pek ümitli değilim açıkçası

• pozigamer kullanıcısına yanıt
    Ümidi kesme değil bu aşırı beklenen bir ex oyuna alt yazı bile eklenmiyor ise bunun sonu iyi değil bence ama tabi yine resmi açıklamayı bekleyelim.

Bu zamana kadar tr bazlı satmayan birçok ex oyuna tr alt yazı ve dublaj yapılmış iken bunu es geçmek pekte umut verici bir gelişme değil, malum ülkenin hali de buna etki etmiş olabilir.
  • Türkçe altyazı gelmemesinin sebebi oyunun Rpg olması olabilir.Malum Rpg oyunlarda kelime fazla oluyor uğraşmak istememiş olabilirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

Türkçe altyazı gelmemesinin sebebi oyunun Rpg olması olabilir.Malum Rpg oyunlarda kelime fazla oluyor uğraşmak istememiş olabilirler.

Hocam 5 kişilik bir ekibe versen bir haftada oyunun çevirisini çok rahat yapar. Oyun içine kodlama kısmıyla ilgili bir fikrim yok ama çeviri çokta maliyetli bir iş değil. Exclusive oyunlarda bile Türkçe olmuyorsa bu daha çok PS Türkiye sorumlularının beceriksizliğinden yada söz sahibi olmayışlarından kaynaklanan bir durum bence.
  • En azından TR Altyazı olmalıydı.
  • Oyunu fabrikadan çıktığı gibi itelemiş adamlar. Uğraşmak istememişler işte. Ne de olsa alan kesim var tr altyazı olsa da olmasa da.

• ŞAKAMI BU yazıklar olsun
  • Playstation Türkiye facebook sayfasını yöneten elemanlar çoluk çoçuk ilgi alaka sıfır normaldir. Sürekli abuk subuk çoçukca paylaşımlar yapan kişilerden ne hayır bekliyorsunuz ki? ayrıca hiç bir mesaja cevap vermiyorlar. İnşallah yeni gelicek oyunlarada gelmez ben gelmesini istemiyorum bu saatten sonra gideriz yarı yarıya alırız kardeşlikle sıkıntı yok bunlara para kaptırmayın
  • Mustafa Bey artık bir dahaki programda psn %110 küçüldü diye söylenirsin

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    %110 büyüdü ama tr yatırımları azaldı bu ne yaman çelişki böyle merakla bekliyorum resmi açıklamayı kur diye saçmalayıp sinir uçlarımıza dokunmazlar umarım

• Ben almıyorum bu oyunu tr desteği gelmediği sürecede almayacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LazBoard L kullanıcısına yanıt
    Tek güvenceleri kur. Kur şöyle kur böyle fasa fiso. Yok ya valla bizim insanımızdan hiçbir halt olmaz

• esad-ay kullanıcısına yanıt
    İlk sayfaya ekliyorum, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 27 Ocak 2017; 16:5:37 >
  • pozigamer kullanıcısına yanıt
    Last Guardian'ı 250 tl yaparak ellerinden geleni yaptılar iyi ki varsın sony
  • Ne gerwk var kampanyaya 10 tl ye düşünce alırım bu saaten sonra

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.