Uzun zamandır yamasını beklediğim için oynamadığım bir oyun.Şimdiden eline sağlık. |
Horizon: Zero Dawn Türkçe Yama Çalışması (3. sayfa)
-
-
Kolay gelsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: 454545454545Hocam sizin bilginiz doğru diye biliyorum. Oyuna güncelleme vs. gelmedikçe yani dosya yapısı değişip yama çalışmaz hale gelmedikçe yamalar sürekli çalışıyor diye okumuştum.
Aynen öyle olması lazım, çünkü dosya pc'ye iniyor, silip format atmadıkça üyelik devam ettirmesen bile, oynamaya devam ediyorsunuz dedi.
-
teşekkürler
-
Kolay değilse ne olmuş adamlar ücretsiz sunmak istemiş ne kadar zor olursa olsun senin gelip burada bıdı bıdı yapma hakkın yok bence
-
Türkçe olmadığı için bir türlü bitirememiştim malum kişilerden de alışveriş yapmıyorum oyun öyle duruyordu inşallah sizin yamanızla bitiririm tşkler şimdiden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benimle varoş ağzıyla konuşma rahatsız olduysan blokla geç
Ben bir görüş belirttim hepsi bu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben bu oyunu 1 yıl arayla 2 kez denedim, iki denememde de kamerada problem vardı, hem klavye hem xbox koluyla oynamayı denedim ve çözüm olmadı internettede hiç bir çözüm yok sadece sorundan yakınanlar var, kamera bildiğin kayıyor kontrol ettiğimiz karakter sola veya sağa kayıyor ve siz düz yürümeye çalıştığınızda karakter sola gidiyor veya sağa gidiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 9 Temmuz 2021; 2:9:55 > -
Türkçe oynama isteği bazı insanları neden rahatsız ediyor? Herkes İngilizce oynamak zorunda değil. İngilizce bilenlerin içinde bile Türkçe yama yapıp ana dilinde bazı oyunları oynayanlar tanıyorum. Her Türkçe yama konusunun içinde şöyle yorum yapan çok bilmişlerin ilgi çekme çabaları son derece yersiz.
İnsanların zevklerine, tercihlerine, işlerine, yediklerine, giydiklerine dil uzatmaktan vazgeçilmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 9 Temmuz 2021; 2:50:19 > -
Kolay gelsin
elinize saglik hocam. elestirilere kulak asmayin. rakip takimlarin oyunculari onlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardesim sacma sapan goruslerinle emek veren insanlarin hevesini kacirma ya. ayip gercekten. sen gorus belirtcen diye bu olmak zorunda mi yani? hadi guzel kardesim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En ufak şey de küsüp gideceklerse zaten bu işe hiç girişmesinler
Jared arkadaşın derdi ne anlamak güç. Senin bu saçma fikirlerini kimse merak etmiyor. Yazma artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CGUzmani -- 9 Temmuz 2021; 9:15:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kolay gelsin Yama için çok teşekkürler.
amma uzattın yazma konuya rahatsız olduysan, konuda en çok senin mesajın var, işine gelmiyorsa uğrama konuya polemik yaratma derdindesin cevap vermemek de bi erdemdir
-
Ben bir mesaj yazdım görüşlerimi belli ettim sonuçta özgür bir forum
Ancak siz alıntı üzerine alıntı yapıyorsunuz bende ayıp olmasın diye cevap veriyorum :)
Elinize sağlık, harikasınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uzun zamandır ücretsiz Türkçe yaması olmadığı için duruyordu. Müjdeli haber gibi açtım konuyu, ellerinize sağlık.
Tahmini olarak ne zaman biter yamamın tamamlanması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X