< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Horizon: Zero Dawn Türkçe Yama Çalışması (5. sayfa)
-
-
Uzun zamandır bekliyordum çok güzel olur kolay gelsin..
-
Arkadaşlar yamanın uzun sürmesi çoğumuz için önemli değil kanaatindeyim. Hatta bu çoğunluk oyunu oynadı ve bitirdi zaten. Amma Türkçe yama ile amma orj dili ile...
Haliyle (farz-ı muhal) 6 ay sonra bu yama çıktığında bende dahil yeniden oyunu oynamamız için bir bahane olacaktır. Ben oyunu yaklaşık 3-4 aydır önce bitirdim.
6 ay sonra oyunu tam unutmuş olmasam da bir çok bölümü ve oyun içi aksiyonları hatırlamıyor olacağım.
Call Of Duty WII oyununu orj dili ile oynadım. Yaklaşık 2 yıl kadar önce. Şu an Türkçe yama ile tekrar oynuyorum.
Yani emekleriniz boşa gitmeyecektir emin olun.
Şimdiden teşekkür ederiz ve kolay gelsin dileklerimizi iletiriz...
-
Ekibin diğer yamalarıyla da oynadım, gayet güzel iş. Beklemekteyiz sayın Sixth Sense :D
-
Herkese merhabalar, gelişmeleri sizlerle paylaşmam gerekiyor.
Projeye başladığımızda bize yardım eden yazılımcı arkadaşın azizliğine uğradığımızı fark ettik, birçok metin eksikti. Üstüne o arkadaş bize yardım etmeye devam etmeyince Scofield'a ulaşıp ondan yardım aldık ve sayesinde dosyaları açmayı başardık ancak dosyaları düzenleyince proje yükünün bizim olduğunu sandığımızın üç katı olduğunu gördük. Ve maalesef ki bu denli bir projeyi 3-5 kişi çevirmemiz bir yılı bırakın iki yıldan da uzun sürecektir. Sizlerin hevesini kırdığımızın ve boşuna beklentiye sokmuş olduğumuzun farkındayım ama inanın bizim bu duruma daha çok canımız sıkıldı. O nedenle bu yazıyı kısa tutup ilk mesajda da yapmış olduğum çağrıyı yineleyeceğim.
Projede bize yardım etmek isteyen ve çevirisine güvenen arkadaşlar varsa lütfen benimle buradan veya Discord üzerinden iletişime geçsin. Bir hevesle değil gerçekten çevirmek istiyor ve bu çeviride katkınız olsun istiyorsanız iletişime geçin lütfen. Bu projenin yarım kalmasını kesinlikle istemiyoruz. Birçok grupla veya kişiyle konuştum ama olumlu cevap aldığım kişilerin sayısı oldukça az.
NOT: Projeyi bırakmadık ancak yeterli sayıda çevirmen arkadaş bulana kadar maalesef projeye devam edemeyeceğiz. Kısacası şu anlık askıda.
Anlayışla karşılayacağınızı ve elimizden bir şey gelmediğini anlayacağınızı umarak herkese iyi forumlar diliyorum.
-
esenlikler. dosyaları açmayı başardıysanız gtp 3 ile cevirme şansınız yokmu? bu konularda bilgim yok yanlış yazıyorsam kusura bakmayın. iyi çalışmalar.
-
Kolay gelsin.
-
Yukarıda birileri ücretli yamalara 3 kuruşluk yama diyordu. Hadi iki sene sonra oynarsınız artık 3 kuruşluk yamayı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: wombaHerkese merhabalar, gelişmeleri sizlerle paylaşmam gerekiyor.
Projeye başladığımızda bize yardım eden yazılımcı arkadaşın azizliğine uğradığımızı fark ettik, birçok metin eksikti. Üstüne o arkadaş bize yardım etmeye devam etmeyince Scofield'a ulaşıp ondan yardım aldık ve sayesinde dosyaları açmayı başardık ancak dosyaları düzenleyince proje yükünün bizim olduğunu sandığımızın üç katı olduğunu gördük. Ve maalesef ki bu denli bir projeyi 3-5 kişi çevirmemiz bir yılı bırakın iki yıldan da uzun sürecektir. Sizlerin hevesini kırdığımızın ve boşuna beklentiye sokmuş olduğumuzun farkındayım ama inanın bizim bu duruma daha çok canımız sıkıldı. O nedenle bu yazıyı kısa tutup ilk mesajda da yapmış olduğum çağrıyı yineleyeceğim.
Projede bize yardım etmek isteyen ve çevirisine güvenen arkadaşlar varsa lütfen benimle buradan veya Discord üzerinden iletişime geçsin. Bir hevesle değil gerçekten çevirmek istiyor ve bu çeviride katkınız olsun istiyorsanız iletişime geçin lütfen. Bu projenin yarım kalmasını kesinlikle istemiyoruz. Birçok grupla veya kişiyle konuştum ama olumlu cevap aldığım kişilerin sayısı oldukça az.
NOT: Projeyi bırakmadık ancak yeterli sayıda çevirmen arkadaş bulana kadar maalesef projeye devam edemeyeceğiz. Kısacası şu anlık askıda.
Anlayışla karşılayacağınızı ve elimizden bir şey gelmediğini anlayacağınızı umarak herkese iyi forumlar diliyorum.
Elinizden gelenin en iyisini yapacağınıza şüphe yok, fakat yinelemek gerekirse lütfen kendi aranızda istişare edip Makine Çeviri düşünmenizi tavsiye ederim. Yoksa gerçekten uzun sürecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gerçek çeviri yapan adam makine çeviriyi düşünmez. Düşünmemeli de zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: s-adebisi
Gerçek çeviri yapan adam makine çeviriyi düşünmez. Düşünmemeli de zaten.Biz de keyfimizden istemiyoruz, keza Makine Çeviri de kendini önemli ölçüde geliştirdi. Önemli olan oyuncuların mutluluğu diye düşünüyorum. İnşallah el atan olur da yakın zamanda normal çeviri olarak çıkar. Fakat askıda kalmasındansa telakkimce Makine Çeviri de uygun diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Baştan söylüyorum, lütfen makine çevirisiyle gelmeyin ki ne bizim ne de sizin zamanınız boşa gitsin." Bunu yazan insan sence makine çeviri ile tamamlamayı düşünür mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s-adebisi -- 21 Ağustos 2021; 17:6:39 >
quote:
Orijinalden alıntı: s-adebisi
"Baştan söylüyorum, lütfen makine çevirisiyle gelmeyin ki ne bizim ne de sizin zamanınız boşa gitsin." Bunu yazan insan sence makine çeviri ile tamamlamayı düşünür mü?Dostum, ilk mesajlarda da fikir sundum sağ olsun arkadaş gayet ılımlı konuşarak kibarca reddetti, konu kapandı farkındayım da bu cümlede öneri ile gelmeyin demiyor. Zaten cümleme yineliyorum diyerek başladım. 1 sene gibi bir rakam olabilir normal çeviri için. Belki kendisinin de tatmin olacağı bir Makine Çeviri ve El çevirisi ile yaparlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA5D8EAE5 -- 21 Ağustos 2021; 20:33:11 > -
tez vakitte gerekli olan çevirmen arkadaşlar bulunur diyelim..kolaylıklar şimdiden
-
Bir Gelişme Varmı Arkadaşlar :)
-
Maalesef.
Duyduguma Üzüldüm Ne Yapmayı Planlıyorsunuz Tam Olarak Şimdi :)-
-
Sağlık olsun
-
keşke olsaydı..
-
Hâlâ bekliyoruz, elimizden gelen başka bir şey yok. Bir gelişme olursa buradan sizlere haber veririz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X