ben indiremedim? |
Horizon: Zero Dawn Türkçe Yama Çalışması (6. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yama çıkmadı dostum.
-
İkinci oyun gelmeden keşke Türkçe yama çıksaydı da hikayeyi çok daha iyi kavrayabilseydik.
-
up
-
Makine çevirisi koysanız, en azından isteyen indirirdi. Hiç yoktan öyle denerdik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdiden ellerinize sağlık sabırsızlıkla bekliyoruz. Ekipte Scofield olduğuna göre PS4 için de göreceğimizi umuyorum :)
-
E çıksın artık
durumlar neler bilgi verebilirmisiniz?
-
Çeviri veya çevirmen adına hâlâ bir gelişme yok.
-
tırt çıktı yama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 7 Aralık 2021; 7:50:10 > -
Yamayı yayınlamadık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Foruma yapımı yarıda kalan yamalar diye alt başlık açılsın.
Gençler bir heves başlıyorlar sonu hüsran oluyor
-
İyi yaptında üyelik ve yorum bizim emeğimiz kendi blogundan kaldırırmısın.
-
sizin forum linkleriniz ile değiştircem hocam oraya yönlendiricem
-
Tamamdır.
-
Sinnerclown makine çeviri maalesef.
@womba Eğer yamayı durdurduysanız çevirmen gerekiyorsa desteğe gelebilirim. Horizon 2 çıkmadan bitirelim bu işi ücretsiz el yapımı olarak. Oyunun hikayesi gerçekten güzel ve ücretli yama saçmalıkları yerine güzel bir public yamayı en hakeden oyunlardan biriyken yazık oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Aralık 2021; 11:11:5 > -
Bekleyen 1-2 arkadaş var. Sizin gibi birkaç kişi daha bulabilir ve devamlılığı garanti edebilirsek başlamak isteriz. Ancak sizinle bile böyle bir proje için yeterli kişi sayısına ulaşamıyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizin gibiler yüzünden oyun dünyasında türkçe kelime kalmadı ne konuştukları bile anlaşılmıyor
Türkçeyi her yerde desdekleyeceğiz taki oyun firmaları türkçe dil desteği verene kadar!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strosferus13 -- 28 Ocak 2022; 20:42:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X