Şimdi Ara

Hortlayan Forum En İyi Basketbol Ayakkabısı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
27.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

Ilkkan'a katiliyorum ayakkabida bakacagin en son guzelligi olsun. Hava atacagim diye ayakkabi almayin.

yok abi ya hava atmaktan falan değil öle hoşuma gitti
    peki bi ayakkabı alırkan nasıl anlayacaz iyi olduğunu veya bitek nike ler mi iyi
  • quote:

Ilkkan'a katiliyorum ayakkabida bakacagin en son guzelligi olsun. Hava atacagim diye ayakkabi almayin.

peki bi ayakkabı alırkan nasıl anlayacaz iyi olduğunu veya bitek nike ler mi iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad_03

quote:

Deneyeceksin. Ben ayakkabiyi alacagim zaman giyerim magazada 2-3 dk. dolasirim Rahat edersem alirim..
  • Özelliklerine bakacaksın.Tabi rahat olsun yeter de artar diyorsan o başka.Rahatlık futbol ayakkabısında bile olur.Zaten ayakkabıyı inceledin mi öğrenirsin.Olmadı mağaza çalışanına sorarsın.Ama çalışanlar bazen işi biraz abartıyorlar.Mesela ayakkabının altında hava tabanı var mı? Ağır mı? Tabanı esnek mi(Ayakkabının burnu ile topuğunu birbirine değdirmeye çalışırsan anlarsın,bu özellik mesela LeBron 3'de hiç yoktur.Kötü bir durum bu da)? Bileği ne kadar kavrıyor? ... Bunları sorsan yeter.Ama şu başta dediğim tabanın esnekliği belki de en önemlisidir(en azından benim için).Ayakkabıyı 2 büklüm etmeye çalış.Ne kadar esnerse o kadar iyidir.Eğer esnemiyorsa kötüdür,o ayakkabıyı hiç alma derim ben sana.

Alacaksan Nike al.Adidas'da sadece Team Signature iyi.Reebok,Converse ve AND1'da 1 tane bile iyi yok.Nike bu işte çok iyidir.LeBron serilerini şiddetle öneririm çünkü bu saydıkalrımın hepsi LeBron serilerinde var.Sonuncusu(LeBron 5) iyidir.Bende onu giyiyorum.Bileği kavrama falan zaten olağanüstü bir de üstüne cırt cırt eklemişler ki daha da sağlam olsun diye ama sen istersen o cırt cırtı çıkartabiliyorsun.Altı full zoom air ve bu sana koşarken ve zıplarken çok büyük yarar sağlar.Yere bastığın andaki acıyı en aza indirir ve daha rahat hareket etmeni sağlar böylece.Daha da az yorulmanı sağlar.İçi zaten rahattır.Çok ağır bir ayakkabı değil.Hatta hafif bile denebilir.Esnekliği iyi.Bir basketbol ayakkabısı ve içinde zoom air'i olan(zoom air olunca taban büyüdüğü için esnemesi zorlaşır) bir tabanı olmasına karşın esnektir.Tavsiye ederim.Yoksa şu an piyasa da gerçekten doğru düzgün ayakkabı yok.Ben bile alırken çok zorlandım.LeBron 5'i aldım.

• quote:

Orjinalden alıntı: İlkkan23LeBron

Özelliklerine bakacaksın.Tabi rahat olsun yeter de artar diyorsan o başka.Rahatlık futbol ayakkabısında bile olur.Zaten ayakkabıyı inceledin mi öğrenirsin.Olmadı mağaza çalışanına sorarsın.Ama çalışanlar bazen işi biraz abartıyorlar.Mesela ayakkabının altında hava tabanı var mı? Ağır mı? Tabanı esnek mi(Ayakkabının burnu ile topuğunu birbirine değdirmeye çalışırsan anlarsın,bu özellik mesela LeBron 3'de hiç yoktur.Kötü bir durum bu da)? Bileği ne kadar kavrıyor? ... Bunları sorsan yeter.Ama şu başta dediğim tabanın esnekliği belki de en önemlisidir(en azından benim için).Ayakkabıyı 2 büklüm etmeye çalış.Ne kadar esnerse o kadar iyidir.Eğer esnemiyorsa kötüdür,o ayakkabıyı hiç alma derim ben sana.

Alacaksan Nike al.Adidas'da sadece Team Signature iyi.Reebok,Converse ve AND1'da 1 tane bile iyi yok.Nike bu işte çok iyidir.LeBron serilerini şiddetle öneririm çünkü bu saydıkalrımın hepsi LeBron serilerinde var.Sonuncusu(LeBron 5) iyidir.Bende onu giyiyorum.Bileği kavrama falan zaten olağanüstü bir de üstüne cırt cırt eklemişler ki daha da sağlam olsun diye ama sen istersen o cırt cırtı çıkartabiliyorsun.Altı full zoom air ve bu sana koşarken ve zıplarken çok büyük yarar sağlar.Yere bastığın andaki acıyı en aza indirir ve daha rahat hareket etmeni sağlar böylece.Daha da az yorulmanı sağlar.İçi zaten rahattır.Çok ağır bir ayakkabı değil.Hatta hafif bile denebilir.Esnekliği iyi.Bir basketbol ayakkabısı ve içinde zoom air'i olan(zoom air olunca taban büyüdüğü için esnemesi zorlaşır) bir tabanı olmasına karşın esnektir.Tavsiye ederim.Yoksa şu an piyasa da gerçekten doğru düzgün ayakkabı yok.Ben bile alırken çok zorlandım.LeBron 5'i aldım.

ah birde burdaki nike mağazasına gelse lebron v bende alacam

nike ayakkabıları kafasına göremi gönderiyo bu bayilere + ayda bir falan mı gönderiyo acaba bilen varmı?

• Bazı yerlere daha çok gönderiyor çünkü daha çok satış oluyor diye.Mesela İstanbul ve Ankara'ya çok gönderirler ama küçük şehirlere daha az gönderirler.Heralde senin oturduğun şehir de biraz küçük.

Ayakkabıları da bazılarına ayda 1 bazılarına daha kısa sürede gönderir.Mağazaların sipariş etmesine de bağlı birşey bu.Ama sadece Nike mağazasında yoktur.Diğer mağazalara da bakmanı öneririm(Ayakkabı dünyası falan),eğer varsa tabi.Çünkü LeBron geleli çok oldu Türkiye'ye.Elbet 1 yerde bulabilirsin.
  • peki sen ne kadar a aşdım lebron v yi burda 165 ytl ye var tr de ne kadar merak ettim
  • İlkkan abi çok sağol aydınlattın bizi ben de başından beri lebron iv(4) te ısrarlıyım 5 mi 4 mü?
  • LeBron 4,5'ten daha hafif ve rahat.Ama 5'in bileği sarışı çok güzel.4'le daha rahat hareket edebilirsin.İkisinin de altı full zoom air.Çok fazla fark yok arada.Hangisini alırsan al gözün arkada kalmaz yani.Ama sen yine de 5'i al.O en son çıkanı olduğu için.Ama 4'ü alsan da hiç bir şey kaybetmezsin.İkisinin de özellikleri söyledim,hangisi sana daha uygun geliyorsa onu alabilirsin.Zaten gideceğin zaman ikisisni de giy,kafana hangisi yatıyorsa onu alırsın.

LeBron 5'i ebn ilk geldiğin zaman almıştım.O zaman 214'dü sanırım.O civardı yani.Şimdi ucuzlamışta olabilir sanırım.
  • o zaman ben burda lebron v lacivert gördüm onu alayim tr parasıyla söylemiştşm 165 civarı peki sokak ta oynamak için dayanıklı mı
  • Bayağı dayanıklı.Zaten ayakkabıyı incelersen sende anlarsın.Önü falan kolay kolay açılmaz.Hatta hiç açılmaz.Derisi falan kolay kolay yırtılmayan cinsten.Dayanıklıdır yani,giyilebilir dışarıda.
  • ok sağol kardei çok yardımcı oldun peki başka önerin yokmu illa nike mı
  • Diğerlerinde de iyi vardır ama en iyisi nike'dadır.Mesela Adidas'ın şu an en iyi ayakkabısı Team Signature.KG 3'de iyidir ama Team Signature daha iyi.Eskilerden Adidas a3 Structure var.O Adidas'ın en iyi ayakkabısıdr ama onu bulamazsın şu an.KG 2'ye çok benzer hatta KG 2'de o ayakkabıdan baz alınarak yapılmıştır.T-Mac 7 ve 6 çok iyi değil.Sadece iyi denebilecek kalitede ayakkabılar.T-Mac 4 ve 5 iğrenç ötesi.Tartsan tartı bozulur.Duncan serileri çok sıradan.Anlaşılıyor da zaten.AND1 ayakkabıları zaten sokakta iyi ve hepsi birbirinin aynısı.Reebok'da da ahım şahım bir ayakkabı yok.Converse'ler ise ilk çıktığı yıldan beri neredeyse hiç bir gelişim yok.En iyiler Nike'dan çıkıyor işte.Basketbolda Nike daha önde,futbol da ise Adidas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 3 Mart 2008; 15:11:09 >
  • Peki lebron iv(4) te önden açılma ne bileyim sokakta oyun için taban eskimesi açılma vs. şeyler olur mu lebron v te bunlar var 4 ü merak ettim. Stil e bakarsan 4 daha iyi geliyo bana senin sözünle alıcam ayrıca bu yazılar için de çok çok sağol bilgini esirgemediğin için bizden
  • Yalnız 5 bugün farkettim de biraz ağırmış.Hatta çok ağır.Gava tabanı yüzünden hafif geldi demek ki bana.4 ise tamtersine hafif bir ayakkabı.Ama ağır olmasının da avantajları da var ayakkabının.Mesela ondan sonra hafif bir ayakkabıya geçersen daha rahat hareket edebiliyorsun ve sakatlanman daha zor ağır ayakkabıyla.LeBron ideal bir ayakkabıdır.Aslında oyun stilin gard-forvetse falan 4 iyidir.Eğer uzun oynuyorsan 5 iyidir çünkü her ayakkabıyı her uzun gitemiyor.Ama 4'ü bulamayabilirsin eski olduğu için.Ayakkabıdaki(LeBron 4) kesik bölümler ayakkabının daha rahat hareket etmesini sağlıyor.5'te de böyle birşey yok.Zaten hareket etme de 4 çok daha iyi.Tabanın esnemesinde de.4 al diyeceğim ama sonra aklın 5'de kalmasın.Daha yeni,en son çıkan falan diye.Ama LeBron 5 pek kısa oynayan birine göre bir ayakkabı değil.Ha unutmadan,rahatlık bakımından da 4 daha iyi.
    Ha LeBron 5'in tabanı çok çok değişik.Ayakkabı tabana hem yapışık hem de istesen de sökemezsin.Arkasında bulunan bölüme yapışık bir tabanı var.Çıkartınca sanki 2 ayakkabı gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 3 Mart 2008; 22:44:54 >

• Lebron 4 hafif bir ayakkabi degil..
    Soyle soyleyeyim; ben ikisini de tavsiye etmiyorum arkadaslar. Paraniz varsa daha hafif modellere yonelmenizi tavsie ederim. Ben acikcasi zoom'mus, zoom air'mis, bunlara pek bakmam. Ayaginizin rahat ettigi, bileginizi iyi kavrayan ve hafif bir ayakkabi almanizi oneririm. Ne bu teknoloji manyakligi boyle?
    Ornek olarak; Reebok Answer 8, Air Jordan 1, And1'lar, daha niceleri.. Nedir boyle teknoloji de teknoloji..
  • bence ayakkabı alırken basktığım ilk özellik taban olurdu tabanın esnekliği ve kalınlığı ince olmassa zaten adımların sağlam olmuycak esnek olmasa da rahat hareket edemeyeceksin bence teknolojinin çok etkisi var öyle deme sonra markaya bakarım sonra stile en hoşuma gideni lebron iv yani ben karar verdim sizin kararınızda da tabana bakmanızı tavsiye ederim kolay gelsin
  • quote:

Lebron 4 hafif bir ayakkabi degil..
    Soyle soyleyeyim; ben ikisini de tavsiye etmiyorum arkadaslar. Paraniz varsa daha hafif modellere yonelmenizi tavsie ederim. Ben acikcasi zoom'mus, zoom air'mis, bunlara pek bakmam. Ayaginizin rahat ettigi, bileginizi iyi kavrayan ve hafif bir ayakkabi almanizi oneririm. Ne bu teknoloji manyakligi boyle?
    Ornek olarak; Reebok Answer 8, Air Jordan 1, And1'lar, daha niceleri.. Nedir boyle teknoloji de teknoloji..

abi sen hangi ayakkabıları öneriyosun tam adını yazarmısn modellerin
  • Benim önerdiklerim şunlar; (hepsini kullandım ve çok memnun kaldım belirteyim)

1-Nike Zoom 2K4 Huarache
    2-Nike Zoom 2K5 Huarache
    3-Air Jordan III Retro
    4-Air Jordan XXI PE
    5-Nike Zoom Kobe II Lite
    6-Reebok Answer 8
    7-Nike Zoom LeBron II
  • peki sencede mi answer ler kötü ve answer xı nasıl
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.