Şimdi Ara

Hos Geldin Paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkkcelle bir hat tasiyacagiz 25tl 1gblik hos geldin kampanyasiyla 2gb veriyormus. Bu paket hat tasininca otomstik mi tanimlaniyor ?

Mh arayinca nedense baglanirken kopuyor 5kere denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 6 Haziran 2019; 17:27:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sms kodunu gönderıp katılırsan her ay otomatık yenılenır. hesabında tl yoksa sıstem 60 gun bekler. hala tl yoksa paketın ıptal olur tekrara alamazsın.

bayı postan katılırsan 30 gun sonunda yenlenmez.
  • Hocam sms ilekatilirsam bu hediye 2gb otomatik tanimlaniyor mu ?

• Bereketli 1GB Kampanyası ile kazanılan internet faydası, kriteri sağlayan abonelerimize otomatik yüklenecektir.

Haydi Gel Kampanyası ile kazanılan internet faydası, kriteri sağlayan abonelerimize otomatik yüklenecektir.

• Arkadaşlar bu faturasız değil mi? Turkcell bayisine giderek numara taşımak istedim.Bana hayır bu faturalı dediler.Bizde 45 tl nin altında faturasız paket yok dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kero3838

Arkadaşlar bu faturasız değil mi? Turkcell bayisine giderek numara taşımak istedim.Bana hayır bu faturalı dediler.Bizde 45 tl nin altında faturasız paket yok dediler.
    Faturasız. Faturalı hatta geçirmek için yalan söylüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0537

Faturasız. Faturalı hatta geçirmek için yalan söylüyorlar.

Alıntıları Göster
    Valla deliricem. O fiyatlara numaramı taşımam dediğim halde yalandan haberleri yokmuş gibi yapıp benim hattı taşımadılar ya ne diyim bilmem şimdi mecburen hattıma tl yükleyeceğim ve 1 ay daha kullanacağım.1 ay sonra bu kampanya da Turkcell'de olmayacağından hattımı da taşımayacağım.Bu adamların aylık kişisel hedefleri ve bayi hedefleri yok mu neden müşteri kaçırmak pahasına yalan söylüyorlar anlamadım.Bir de üzerine şikayet edicem şimdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşım hoş geldin
    2 ay önce açıldı
    13. Cuma'ya Hoş Geldiniz
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bayilerle hiç muhabbete girmeyin her tarifenin detayı turkcell sitesinde var. 20 hazirana kadar faturasıza taşıyıp hoş geldin 1gb paketine abone olursanız +1 bereketli 1gb alırsınız, 31 aralığa kadar taşırsanız +1 haydi gelden alırsınız etti +2gb. ile özel kampanya illerinden birindeyseniz +2 de oradan alırsınız etti +4gb. 25 TL ye 5gb imkânınız var.
    faturasıza taşı gerisine karışma diyeceksiniz bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 8 Haziran 2019; 19:4:45 >
  • kero3838 kullanıcısına yanıt
    Bayiyi vs şikayet ekstra prim icin yapıyorlar gecen konu acmisdi birindede faturasiz hat yok vs demisler. Sen hstti tasi sonra sms ile gecersin 20hazirana kadar tasirsan 3gb sonra 2gb olucak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.