Hocam sana "gel teskere , gel teskere bitsin bu hasret " (Yanlış değildir inşallah ) türküsünü yolluyorum .. Hayırlısıyla bitirde gel .. Hayırlı Teskereler !
Hayırlı Tezkereler
Görüşürüz.Hayırlı Teskereler.
bana yakınmışsın be bende adana da oturuyorum HAYIRLI TEZKERELER ALLAH YARDIMCIN OLSUN...Sağ SAĞLİM GİT GEL...2 sene sonra bizde yolcuyuz inşallah...
Rütbelilerden birinin hayvanına senin elinde bi kaza gelmesin de Allah muhafaza uğraşma
Hayırlı tezkereler :).
hayırlı teskereler
1998 gittim askere 8 ay askerlik yaptım kısa dönem 11 yıl olmuş be askere gidip geleli zaman çok çabuk geçiyor,hey gidi günler,okumaya çok vaktin olur,her gün hemen hemen aynı gibi askerlik bittikten sonra bir bakıyorsun ne çabuk bitti diyorsun. Hayırlı teskereler....
Hayırlı teskereler dilerim. Umarım sizin için en iyisi olur.
Hayırlı teskereler.
Hayirli teskereler...
Baya uzun zaman oldu foruma girmeyeli, askerliğim uzun dönem olarak (hijyen denetim subayı) Malum Ada'ya çıktı dostlar. Teknolojiye ait ne varsa hepsi yasak Teknoloji delisi adama yapılır mı bu ya (:
Haydi öptüm hepinizi :D
Hayırlı teskereler abi
anlatsana ortamı biraz nasıldı ilk gun
quote:
Orjinalden alıntı: raydric
anlatsana ortamı biraz nasıldı ilk gun
Acemilikte de, usta birliğinde de ilk gün salak salak geziyorsun ortalarda, ama zamanla alışıyorsun. Ada ortamında da her türlü elektronik aletler yasak olduğu için, tam bir arınma durumundayım. Bu yoksunluk benim gibi bir teknoloji delisi için çok kötü ama Spor ve kitap harici bir faaliyet yok sayılır. Ama zaten subay olduğumuz için, trip falan çekmiyoruz rahatız.
DH OVASI ASKER YUVASI .
Hayırlı teskereler Aytürk kardeşim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme