Şimdi Ara

Hoşçakalın Dostlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
0
Favori
3.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burda sayenizde çok güzel, eğlenceli, duygusal zamanlar geçirdim. Kimi zaman gülmekten yerlere yuvarlandık, kimi zaman site bastık.. Kimi zaman kasayı yan yatırdık, kimi zaman montla z.çtık.

Ama (birçoğunuzun abisi olarak) askere gidiyorum gençler. Acemi birliğim, veteriner hekimi olduğumdan Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı'nda.. şimdiden herkes kendine dikkat etsin, kırdığım, üzdüğüm kişiler olduysa affola. Kendinize dikkat edin ve b.ktan şeylere kafanızı takmayın. Hepinizi seviyorum

• Tamda 1 Nisanda Şaka Gibi
    Hayırlı Teskereler Dilerim...
  • hayirli teskereler
  • Hayırlı tezkereler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem2602 -- 30 Mart 2009; 2:26:32 >
  • Yorumlarından bilirim az çok, dengeli bir insana benziyordun.Hayırlı tezkereler
  • Hayırlı tezkereler güle güle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etkisiz Eleman -- 30 Mart 2009; 2:23:12 >
  • Hayırlı Teskereler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İyi Akşamlar
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aytürk

Burda sayenizde çok güzel, eğlenceli, duygusal zamanlar geçirdim. Kimi zaman gülmekten yerlere yuvarlandık, kimi zaman site bastık.. Kimi zaman kasayı yan yatırdık, kimi zaman montla z.çtık.

Ama (birçoğunuzun abisi olarak) askere gidiyorum gençler. Acemi birliğim, veteriner hekimi olduğumdan Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı'nda.. şimdiden herkes kendine dikkat etsin, kırdığım, üzdüğüm kişiler olduysa affola. Kendinize dikkat edin ve b.ktan şeylere kafanızı takmayın. Hepinizi seviyorum

Hayırlı teskereler.O birliği biliyorum güzel ve rahat biryer.Özel eğitimli köpeklerin atların vs %80 i orada yetiştiriliyor.

• Hayırlı tezkereler
  • Hayırlı tezkereler
  • Güle Güle
  • Hayırlı tezkereler.
  • dur beni bekle mayısta bende geliyorummmmmmmmmmmmm
  • Herkese teşekkür ederim, liseyi ve universiteyi ailemden uzak okuduğum için çok sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Ama askeriye, ne olacağı belli olmaz tabii
  • Hayırlı Tezkereler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haşin_ErKeK

dur beni bekle mayısta bende geliyorummmmmmmmmmmmm

Valla ben astek olursam, benim birliğime düştüğünde gel. Kıyak geçeriz sana izin olayında falan
  • Hayrılı tezkereler...

komutanların fifilerini tedavi edersin artık
  • Hayırlı tezkereler.
  • Hayırlı tezkereler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVastating -- 30 Mart 2009; 2:35:09 >
  • En yakında tekrar yanımıza dönmen dileğiyle güle güle hayırlı tezkereler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.