Şimdi Ara

Hoşgeldiniz yazısından önce gözüken mesaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugün elektrik kesintisi akabinde bilgisayarı yeniden başlattığımda gördüğüm bir mesaj, daha sonra elektrikler geldiğinde yeniden açtığımda laptopı aynı durum yine gözüktü.

bu mesaj ne anlatmak istiyor, içeriği nedir anlamadım gitti :/

foto:
     Hoşgeldiniz yazısından önce gözüken mesaj

bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _PinkFreud_ -- 23 Mart 2015; 14:16:24 >

• Bilgisayarında virüs var galiba. Virüs taraması falan yap. Windows 7 kullanıyorsun güvenli modda açıp combofix programı ile tarat.

Galiba bilgisayarına biri sızmış adına mesaj yolluyor orada yazan o. Üşenmedim google translayeye yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DİSC0VERY

Bilgisayarında virüs var galiba. Virüs taraması falan yap. Windows 7 kullanıyorsun güvenli modda açıp combofix programı ile tarat.

Galiba bilgisayarına biri sızmış adına mesaj yolluyor orada yazan o. Üşenmedim google translayeye yazdım.

daha 3 gün önce format atılmış, pek bi yere girilmemiş, sadece telefona root için bol bol site gezmiş bi bilgisayara dadanıyolar.. adamlar coştu...
  • Geçmiş olsun surabaya virüsü. USB den geçen bir virüs. Bilgisayara güncel bir antivirüs programı kurun ve taratın. Mümkünse BitDefender Total Security 2015 olsun. Ardından usb yi takın onu da bi taratın. Virüsleri temizledikten sonra Bitdefender in USB Immunizer programını yükleyin usb yi aşılayın bir daha virüs bulaşmasın. Bitdefender çare olmazsa Combofix kesin çözer.
  • Hocam üstteki arkadaşta söylemiş. Bir de virüs taraması yaptırın mis gibi olur. Combofix ile bilgisayarı taratın.
  • güvenli modda açıp adw cleaner ile tarat
  • _PinkFreud_ _ kullanıcısına yanıt
    1)Combofix indiriniz. Combofix İndirmek İçin TIKLAYINIZ !! ( Her zaman güncel olarak tekrar indirin. )

2) ADWCleaner indiriniz. ADWCleaner İndirmek İçin TIKLAYINIZ !! ( Her zaman güncel olarak tekrar indirin. )

3) İlk önce ADWCleaner programını açıyoruz, Gelen soruya "Kabul ediyorum" diyoruz ardından "TARA" diyoruz tarama bittikten sonra "KALDIR" diyoruz kaldırdıktan sonra size uyarı veriyor "TAMAM" deyiniz bilgisayar yeniden başlayacak.

İkinci olarak Combofix programını açıyoruz, kendi yüklemeler yapıyor. Sonraki gelen ekranda "I accept" deyip geçin ve bekleyin "Preparing to Run" ardından "Stage 1 den 50" ye kadar ilerleyecek ve en son birçok yazının olduğu metin belgesi açılacak. Onu kapatıp sistemi yeniden başlatın. Tüm işlem bu kadardır .

4) NOT : COMBOFİX ve ADWCleaner çalışırken arkaplanda hiçbirşey yapmayınız ve bütün programları kapatınız !!

Olmaz ise bunları Bilgisayarı yeniden başlatıp bilgisayar açılırken "F8" e basarak güvenli modda açınız ve o zaman yapınız.

Koruyucu program olarak ise Türkçe dil desteği olan ve sistemi yormayan, kasmayan Malwarebytes'i öneririm.

MühendisMurat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.