Gerçekten zor durumdayım ve özgüvenim fena düşmüş durumda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hoşlandığım çocuk oyundan kız görünümlü erkekle sevgili olmuş ama beni reddediyor. (2. sayfa)
-
-
Bayansi bir erkek mi hoslandigi cocuk?
-
Yok ya, normal erkek işte. Bayansı değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alışırsın merak etme mesela bem hiç sevilmeyeceğimi kabullendim benim gibi çirkinlerin kaderi bu
Niye üzüldün seni 31 malzemesi olarak görmüş işte nude istemis kurtuldun sevinsene
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Saçma sapan insanları seviyorlar sonra erkolar kapatılsın diye etrafta geziyorlar
Aynen
Napcan onu bunu oku iş bul kariyer yap
-
Estağfurullah kanka. Seni geçenki konudan hatırlıyorum. Bak, tipsiz bi kız olduğum için başıma neler geldi... Erkeğe bile tercih edildim...
Aga kız görünümlü erkekle sevgili olduğunu bilmek koyuyor. Kız kendini kızım diye yutturup kafalıyo bunu. Bu da beni reddediyo. Hâlbuki ben gerçek duygularımla ona gitmiştim de, olmadı işte...
Okul bitti
Dediğim gibi bizim gibiler kimseyi sevmemeli buna hakkımız yok boşver o yüzden
Aga be... Dertlendim... Hele ki "buna hakkımız da yok zaten" dediğin yerde ben ağlamaya başladım.... Sanırım haklısın... Yav ama ben o kadar da tipsiz olduğunu düşünmüyorum senin. Daha nice tipsiz erkekler var, kadından geçilmiyor hayatları ama onların da ağzı iyi laf yapıyo malesef ...
Her insan hata yapar sen hatandan ders çıkar takma o malı bulursun birini Facebookdaki dayılar ismimi Melis yapsam bana bile yürür bıde kızsın sen mi bulamican
Hahaha doğru söylüyorsunuz, teşekkür ederim
Neyini kıskanıyorsun adam erkek ile çıkıyor kız olsa anlarım
Ortalama olmak ile tipsiz olmak arasında hiç bi fark yokki iki türlüsünede kızlar bakmıyor
Beni reddetmesine kızıyorum. Beni reddedip bu kız görünümlü erkekle sevgili olmasına. Ve bu kızı koyduğu, anlam yüklediği yere kızıyorum
Kanka yok be. Bence kafanda tipi çok önemli bi yere koymuşsun. Ne kızların yanında ne erkekler ve ne erkeklerin yanında ne kızlar var ki erkekler, bu konuda biraz daha şanslı kızlardan. Çünkü ortalama bir erkek, kendine rahatça bir kız bulabilir fakat ortalama/tipsiz bir kız, kendine raharça erkek bulamaz...
Benim hayatında hiç sevgilisi olmamış arkadaşlarımın hepsi niye ortalama o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X