Şimdi Ara

Hoşlandığım çocuk oyundan kız görünümlü erkekle sevgili olmuş ama beni reddediyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Anlatacak kimsem olmadığı için buraya yazıyorum. Çok doluyum. Ben 20'li yaşlarda bir kadınım. Hoşlandığım çocuksa LoL diye bi oyundan aslında erkekk olan, herkes tarafından tanınan, eskort denen bi kız görünümlü erkekle sevgili olmuş fakat beni en başından beri sevgili olarak reddedip bana cinsel anlamda yaklaşmaya çalışıyor. Sürekli nude istiyor ve atmayınca da trip atıyor. "Benim kalbime giden yoll cinsellikten geçiyorsa? Cinsellik olmazsa erkekk aldatır" falan diyor. Bu, beni 2 sene önce reddetti. Ben de bunun üzerine başka bi çocukla çıktım. Sonra bu döndü bana, özür diledi falan ama ben sevgilim olduğunu, onunla konuşamayacağımı söyledim. Sonra ben o sevgilimdennn ayrıldımmm ve buna mesajj attım, biz ayrıldık diye. Bu durum ona koymuş, şu an sürekli bunu bahane ediyor ve "ben olmayınca kendini hemen başkasının kollarına attın" diyor ve bana "aslında senle sevgili olmamamın sebebi o eski sevgilin değil, sen masumsun, temizsin, sana açık bir şekilde yaklaşıyorum o yüzden" diyor. Sonra oyundan sevgili olduğu kız görünümlü erkekle sevgili olduğunu ilk önce inkâr etti. Sonrasında da "bana adını yalan söylediği için bitti, ayrıldım ondan" dedi. Arkadaşlar, çok canım sıkkın. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Detaylı bi tavsiyeye ve analize ihtiyacım var. Bu kız görünümlü erkekle çıkıp beni reddetmesi o kadar koyuyo ki bana. Ben her zaman her şeyimle dürüstçe geldim ona. Beni bırakıp kendini şüphelerin, belirsizliklerin kollarına atmasına değdi mi? Gerçekten çok doluyum, yardımınıza ihtiyacım var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zordurumsinyali -- 10 Ağustos 2024; 23:54:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buna da kalkma be

• ZillaKami kullanıcısına yanıt

Yav ne diyosun, defol

• Hoşlandığım çocuk oyundan kız görünümlü erkekle sevgili olmuş ama beni reddediyor.

• Arkadaşlar ben ciddiyim. Yardımınıza ihtiyacım var.

• Sen beni bul. Elimde satılık boğaz köprüsü var. Oradan parayı bulup istediğin herkese sahip olabilirsin. Kimse seni reddedemez.

• Girmeyeli CSB kalitesi düşmüş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dfk24 kullanıcısına yanıt

Csb falan değil

• Up

• Zordurumsinyali kullanıcısına yanıt
    Hoşlandığım çocuk oyundan kız görünümlü erkekle sevgili olmuş ama beni reddediyor.porxelekoyoutube
    yarramın başı
    https://www.youtube.com/watch?v=H7Or7X1sREA
  • Şikâyet ettim

Kimi?

• Sizi. Karşınızda bir insan var, nasıl konuşulacağını da mı biz öğreteceğiz bu erkeklere artık?

• Ben konuşmadım ki, Kemal Sunal konuştu.

• Bahsettiğin kişi muhtemelen 20 li yaşlarda ve samimiyetten uzak cinsel ağırlıklı insani ilişkiler istiyor. Testeronları düşündüğü için güzel sözler söyleyip seni de yaşından dolayı buna inandırır. Hoşlandığın kısım anladığım kadarı ile tipi yüzü vs yüzeysel şeyler. Sana tavsiyem hoşlandığın şeyler yüzeysel değil karakteri olmalı.

• İnsta ver seni teselli edeyim

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Defol

• nier kullanıcısına yanıt

Haklısınız, teşekkür ederim.... :(

Haykırdım

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.