Bilmiyorum kanka ama erkekler daha şanslı bu konuda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hoşlandığım çocuk oyundan kız görünümlü erkekle sevgili olmuş ama beni reddediyor. (3. sayfa)
-
-
Bugün görücü olarak bi kızla görüştüm kız kısa boylu ve yakışıklı değilsin diye gitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanka bence sen yanlış kızlara denk geliyorsun, benim hoşlandığım kişiler de hep kısa boylu ve ortalama tiplerdi. Karaktere bakmıştım ama karakterleri de fıs çıktı.
NO SS NO GÜVEN
-
Demekki adam niyeti bozmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onun niyeti uzun zamandan beri bozuk. Başka kızlara da böyle yapıyor mudur sizce?
Olabilir senden bulamadığı şeyi başkasında arıyor. Erkek milleti yapar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaktım aga... 🚬
bu ne la harun abime 3 sayfa yazı yazmışsınız.
saygılar abim.
-
Yok, ben almayayım
Ben değilim Harun Abi olan, asıl Harun Abi benimkinin konuştuğu kendini kız diye tanıtan erkek olan kız. Kişileri karıştırdınız galiba
edwird gibi csb ustası bir kral sınırsız banlanıyor ama böyleleri hiçbir ceza almıyor.. yazık
-
Yalnız olay csb falan değil, dibine kadar gerçek. Bu csb diye dalga geçtiğiniz şeyler, ya doğruysa? Niye bu kadar yazıyı sizi kandırmak için, csb için yazayım ki?
Iyy. Allah yazdıysa bozsun
Defol
Bela mısın? Ben konuma yorum yapılmasını istiyorum, bana yavşanılmasını değil. Büyük erkeklere de bakmam zaten, konumu sabote ediyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zordurumsinyali -- 12 Ağustos 2024; 14:26:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X