Şimdi Ara

Hoşlandığım kız telefonuna yükleme yapmamı istemiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tipik çakma centilmen. Kabul etmediği anda bırakıp "öyleyse braber bir kahve içelim" deseydin mükemmel olurdu. Artık o kız tarafından ya aptirik aşık diye kullanılırsın ya da kısa zamanda terkedilirsin.

Yaptığın hareket tam anlamıyla "benim param var bana göndereceğin sms'leri benim paramla gönder" demeye geliyor. Lütfen alıntı yapıpta "ben öyle bir şeyi amaçlamıyordum" deme. 1 kere istemediyse ve sen ısrar edip bunu yaptıysan açıklamasıda budur. İstediğin psikoloğa vs. sor, aynı cevabı alırsın.

Not: psikiyatri ile zerre alâkam yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.
    sonra buraya gelip konu açıyorsunuz kızlar bize bakmıyor. Bakmaz tabi lan olduğundan fazla değer veriyorsunuz kızlara onlarda havalanıyor tabi

sadece alıntı yaptığım kısma katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahago -- 10 Eylül 2010; 14:47:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

Orijinalden alıntı: St.Anger *
    Çok hoşlandığım bir kız var bana haftalar önce sms paketinin 10 Eylül'de biticeğini söyledi. Bende hallederiz demiştim. Ama unuttum dün akşam konuşurken tekrar hatırlattı yarın sms paketim bitiyor dedi. Bende unuttuğumu söyledim ve yarın sabahtan halledeceğimi söyledim. Israrla böyle bişey kabul edemeyeceğini söyledi. O ısrarladı bende ısrarladım. Yollarsam tekrar bana geri yollucağını söyledi fakat ben kararlıydım sabahtan yollucaktım. Baya uğraştım fakat kabul ettiremedim ama yollamaktanda vazgeçmedim.
    Sabah gidip yollattım 10 tl aylık sms yapsın diye. Biraz önce msj attı naptın sen diye ? Otomatik sms yaptığını söyledi eğer otomatik sms yapmasaydı bunu geri yollucağını söyledi. Bende saçmalama geri almıcağım dedim. Buraya konu açıcağımıda söyledim kendisine.
    Ben ondan hoşlanıyorum onun için bişeyler yapmak istiyorum. Yanlış mı yapıyorum ?

• @AurorAbeam
    2-3 gün bekleyeceğini söyledi sms atamıcaktı 2-3 gün bende o yüzden yükledim. '' Benim param var bana göndereceğin sms'leri benim paramla gönder '' bu kısımda aynı fikirde değiliz kardeşim. Açıklaması size öyle gelebilir ama sms atsada olur atmasada benim için farketmez. Hoşlandığım kıza iyilik yapmak istemişim çok mu ? Bilmem anlatabildim mi ?
  • quote:

Çok hoşlandığım bir kız var bana haftalar önce sms paketinin 10 Eylül'de biticeğini söyledi. Bende hallederiz demiştim. Ama unuttum dün akşam konuşurken tekrar hatırlattı yarın sms paketim bitiyor dedi. Bende unuttuğumu söyledim ve yarın sabahtan halledeceğimi söyledim. Israrla böyle bişey kabul edemeyeceğini söyledi. O ısrarladı bende ısrarladım. Yollarsam tekrar bana geri yollucağını söyledi fakat ben kararlıydım sabahtan yollucaktım. Baya uğraştım fakat kabul ettiremedim ama yollamaktanda vazgeçmedim.
    Sabah gidip yollattım 10 tl aylık sms yapsın diye. Biraz önce msj attı naptın sen diye ? Otomatik sms yaptığını söyledi eğer otomatik sms yapmasaydı bunu geri yollucağını söyledi. Bende saçmalama geri almıcağım dedim. Buraya konu açıcağımıda söyledim kendisine.
    Ben ondan hoşlanıyorum onun için bişeyler yapmak istiyorum. Yanlış mı yapıyorum ?

Şimdi amcalara pipini gösterebilirsin. Aferim çok güzel yapmışsın. Bir daha almak istemezse ağzını burnunu dağıt yine gönder .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakuragi-kun -- 10 Eylül 2010; 16:12:19 >

• bu devırde iilik işlemio kardesş bu devirde deveye dıken ınsanı s..ken yaranır .. bunu unutma senın gıbı aynı seye bende dustum kontor degıl ama fazla yuklenıorum kıza kıcını kaldırdık sımdı de ınmıoo aman dıkkat et ustad kaldırdıgın xaman ındırmek ıstedıgın xaman cook sıkıntılı olu suc sende oluo yook benı sevmıosun yook ılgılenmıosun yok benı dusunmuosun fala nfılan zırvalıolar yanı bunları dusun ole ılgılen iilik yap :) :) :)
  • Lan benim hoşlandığım kız sabahın 8inde bana mesaj attı 50 kontör lazım, ben burda alamıyorum, parasını öderim falan dedi. Aldım yolladım, tamam sorun değil kanka dedim. Sonra akşam bi daha mesaj attı 'Yha Eray, bana atabildiğin kadar kontör at, çok acil lazım dedi' ben buna bi daha yolladım 50-60 kontör kadar. Senin canın sağolsun kanka dedim. Sonra bi sk olmadı ama ümitlenme yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

İlla geri ödemek istiyorsa, kahve ısmarlarsın sana

Bu sayede buluşma da koparırsın kızdan.
    Fakat üzerine bu kadar düşmen doğru değil

• O değil de iki kere ''ısrarlamak'' fiilini kullanmışsın, ne demek yahu ''ısrarlamak'' ?
  • Hareketlere bak hareketlere Allahım.İstemiyorsa niye ısrar ediyorsun coni zorunlu mu kız almaya?Belki senden birşey almak istemiyor başkalarından istiyor belki senden hoşlanmıyor neden bu kadar üstüne gidiyorsun be?
  • Yanlışın babasını yapmışsın da olan olmuş artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

O değil de iki kere ''ısrarlamak'' fiilini kullanmışsın, ne demek yahu ''ısrarlamak'' ?

''Israrla böyle bişey kabul edemeyeceğini söyledi. O ısrarladı bende ısrarladım'' Burayı diyorsun sanırım ? Biraz inatçı kişiliği var. Kabul etmemek için ısrar etti bende kabul etmesi için ısrar ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ery.cebeci

Lan benim hoşlandığım kız sabahın 8inde bana mesaj attı 50 kontör lazım, ben burda alamıyorum, parasını öderim falan dedi. Aldım yolladım, tamam sorun değil kanka dedim. Sonra akşam bi daha mesaj attı 'Yha Eray, bana atabildiğin kadar kontör at, çok acil lazım dedi' ben buna bi daha yolladım 50-60 kontör kadar. Senin canın sağolsun kanka dedim. Sonra bi sk olmadı ama ümitlenme yani.

Sen kızla böyle konuşursan zaten olmaz
  • quote:

quote:

O değil de iki kere ''ısrarlamak'' fiilini kullanmışsın, ne demek yahu ''ısrarlamak'' ?

''Israrla böyle bişey kabul edemeyeceğini söyledi. O ısrarladı bende ısrarladım'' Burayı diyorsun sanırım ? Biraz inatçı kişiliği var. Kabul etmemek için ısrar etti bende kabul etmesi için ısrar ettim.

Israrlamak diye bir kullanım yoktur.
  • quote:

Yanlış görmüşsün o zaman
  • quote:

quote:

Yanlış görmüşsün o zaman

Israrlamak yazmışsın, yanlış gördüğüm şey ne?
  • Kıza gidip iyi kontör alınca yine konuşuruz diye umursamaz davransaydın şuanda kız senin peşinde olacaktı şimdi seni yedekte tutması bile muhtemel..
  • quote:

quote:

quote:

+1

• bir noktada haklısınız ama yanlış yapmışssın diyenlerin kacının kız arkadası var yada varsa bişey isteyince yapmıyor bırakın bu işleri yaw pc basında atmak kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopin -- 10 Eylül 2010; 15:52:49 >
  • quote:

Israrlamak yazmışsın, yanlış gördüğüm şey ne?

''Israrlamak'' diye bir cümle kullanmadım. -mak -mek eki niye getiriyorsun ki durduk yere ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.