Şimdi Ara

Hoşlandığım kız telefonuna yükleme yapmamı istemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok hoşlandığım bir kız var bana haftalar önce sms paketinin 10 Eylül'de biticeğini söyledi. Bende hallederiz demiştim. Ama unuttum dün akşam konuşurken tekrar hatırlattı yarın sms paketim bitiyor dedi. Bende unuttuğumu söyledim ve yarın sabahtan halledeceğimi söyledim. Israrla böyle bişey kabul edemeyeceğini söyledi. O ısrar etti bende ısrar ettim. Yollarsam tekrar bana geri yollucağını söyledi fakat ben kararlıydım sabahtan yollucaktım. Baya uğraştım fakat kabul ettiremedim ama yollamaktanda vazgeçmedim.
    Sabah gidip yollattım 10 tl aylık sms yapsın diye. Biraz önce msj attı naptın sen diye ? Otomatik sms yaptığını söyledi eğer otomatik sms yapmasaydı bunu geri yollucağını söyledi. Bende saçmalama geri almıcağım dedim. Buraya konu açıcağımıda söyledim kendisine.
    Ben ondan hoşlanıyorum onun için bişeyler yapmak istiyorum. Yanlış mı yapıyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St.Anger * -- 10 Eylül 2010; 16:01:22 >

• Yanlış yapıyorsun. Kız seni parayla her şeyi halledebileceğini sanan bir tip olarak biliyor artık geçmiş olsun

Sen ve senin gibiler böyle yapmaya devam etsinler daha sonra buraya gelip konu açıyorsunuz kızlar bize bakmıyor. Bakmaz tabi lan olduğundan fazla değer veriyorsunuz kızlara onlarda havalanıyor tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 10 Eylül 2010; 14:13:30 >
  • İlla geri ödemek istiyorsa, kahve ısmarlarsın sana

Bu sayede buluşma da koparırsın kızdan.
    Fakat üzerine bu kadar düşmen doğru değil
  • "ToffieBoi" nin dediği gibi kahve ısmarlasın, sen de sinema ısmarla. Sonra o yemek ısmarlasın. Hem istediğin olmuş olur, hem kahve içmiş olursun, hem film izlemiş olursun(izlersen), hem de yemek yemiş olursun. o_0'
  • Konu açacağını neden söyledin kardeş orasını pek anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Anger *
    Çok hoşlandığım bir kız var bana haftalar önce sms paketinin 10 Eylül'de biticeğini söyledi. Bende hallederiz demiştim. Ama unuttum dün akşam konuşurken tekrar hatırlattı yarın sms paketim bitiyor dedi. Bende unuttuğumu söyledim ve yarın sabahtan halledeceğimi söyledim. Israrla böyle bişey kabul edemeyeceğini söyledi. O ısrarladı bende ısrarladım. Yollarsam tekrar bana geri yollucağını söyledi fakat ben kararlıydım sabahtan yollucaktım. Baya uğraştım fakat kabul ettiremedim ama yollamaktanda vazgeçmedim.
    Sabah gidip yollattım 10 tl aylık sms yapsın diye. Biraz önce msj attı naptın sen diye ? Otomatik sms yaptığını söyledi eğer otomatik sms yapmasaydı bunu geri yollucağını söyledi. Bende saçmalama geri almıcağım dedim. Buraya konu açıcağımıda söyledim kendisine.
    Ben ondan hoşlanıyorum onun için bişeyler yapmak istiyorum. Yanlış mı yapıyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baybars -- 10 Eylül 2010; 14:19:55 >

• yanlış yapmıssın
  • Geçmiş olsun.

Hem kız hem de 10 lira gitti
  • @PoseDn
    Buraya girip bakıcak kardeşim. Yorumları görücek belki bana hak verenler olur onları görür diye söyledim.
  • seni sevmiyor msj atmak istemiyor anlamayacak bişey yok
  • lisede bir kız vardı güzel denebilirdi birazda açık giyinirdi
    bir gün 3 kişi oturuyoruz kıza aynı senin gibi attıgın gibi bir erkekten kontor geldi ve kız "aha mal yine kontor attı" dedi
    karar senin bu yaptıgın tam bir saçmalık
  • @MorgenSternN
    Dediğin gibi hoşlansa zaten kabul ederdi. Yanlış yapıyorum o zaman
  • başlık sakat
  • sen boşa masraf yapma ona zarar edicen bu gidişle

başka kız bul emin ol yaptıklarını kabul edecek bir sürü kız var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..White-Tiger.. -- 10 Eylül 2010; 14:37:43 >
  • @psikopak
    Başka bişey gelmedi aklıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

İlla geri ödemek istiyorsa, kahve ısmarlarsın sana

Bu sayede buluşma da koparırsın kızdan.
    Fakat üzerine bu kadar düşmen doğru değil

Güzel fikir
  • Git ve "Ver tllerimi geri!" de

• quote:

Orijinalden alıntı: psikopak

başlık sakat

Buna şükür. Ya Hoşlandığım kız yükleme yapmamı istemiyor olsaydı ?

• Senin gibiler yüzünden millet abazan kalıyo lan kızların kaldırıyonuz bir taraflarını. olm bu kadar yüz vermeyin lan sonra kendilerini bir şey sanıyorlar üstüne düşmeyin lan bu kadar
  • @Caterina
    Çok komik
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.