Şimdi Ara

HOŞLANDIĞIM KIZA KOLYE ALDIM VERIRKEN NE SOYLEMELİYIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nilüfer çiçeğinin anlamı sıkıntı yaratabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hüso vites büyütmüş helal

• Hoşlandığın kıza neden hediye alıyorsun ki, bedavaya peşkeş çekiyorsun. Kızdan hoşlanıyorsan bir yerlere davet edersin. Buluşmada önce kahve eğer içiyorsan içkili mekana götürürsün (ilk buluşmada yemek yemeyin, evde veya dışarıda atıştır öyle git kızın yanına, yemek yemek istememesi için kızın geç saate ayarlayın buluşma). Eğer mekanda yakınlaşma olursa aranızda bu iyi. Kız biz neyiz? diye sorana kadar sevgili kafasında olmayın çünkü öpüştüğünüz kızlar sevgiliniz olmayabiliyor.

Hediye alıp vermek istemenden yaşının küçük olduğunu varsayıyorum eğer 25 yaş ve üstüysen çok tecrübesizsin bu belli.

Hoşlandığın kızı bir yere davet ederek sana karşı ilgisi var mı anlarsın. Daha doğrusu buluşmada yakınlaşma olursa anlarsın. Yakınlaşma olayını da erkek yavaştan ısındırır küçük dokunuşlarla. En son öpüşme olursa çok iyi, yoksa arkadaşı olarak görebilme ihtimali yüksek. Veya ikinci buluşmada öpüşürsünüz.

• E napalım hocam hayatın hep monoton olunca sıkılıyorsun heyecan lazım biraz :/

• kolye falan almayın olm 10 gün kolye beğenmeye çalıştım 1 kez takmadı. zaten ayrıldık orası da ayrı. ufak şeylerden mutlu olmayıp gözlerini hep daha kıymetli veya göze büyük gelen şeylere dikiyorlar. marka bir parfüm al bakalım şöyle 500 600 liralık noluyor ? kolye falan basit şeyler çocuklar.

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Ne haber Aşktan?
    Aşk için bu konu hortlatılır agaa 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isimgerekmez kullanıcısına yanıt

Yanlış anlamışım herşeyi. Arkadaşlık ve sicakkanliligi flört zannettim.

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    aga beee :(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.