Şimdi Ara

HOŞLANDIĞIM KIZA KOLYE ALDIM VERIRKEN NE SOYLEMELİYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırsam onda da birseyler var seziyorum. Fakat tam emin değilim.herkese karşı mi yoksa sadece bana karşı mi bu şey. Bide 2 3 hafta oldu tanışalı.

Her türlü riski alıp gecenin bi köründe de gelen özgün patlamasıylada güzel bi kolye aldım karanlıkta parlayan lotus çiçeği kolyesi.

Umarım hersey istediğim gibi olur ve fazla elime yüzüme bulastirmadan halledebilirim. Ama korktuğum bi konu varki o da sohbet tıkanırsa ne yapmam gerektiği. Böyle boş boş oturup birbirimizi seyretmekten başka ne yapabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen söyleme kağıda yaz içine de kolyeyi sararak bir yere koy kıza o yere gitmesini söyle ağacın arkasında saklan okusun uzaktan izle tepkisine göre yanına yaklaş iyi tepki verirse kıza doğru koşmaya başla kötü tepki verirse o ağaca tırman daldan sarkıp kızın üstüne atla seni beğenmeyen kızın hak ettiği muamele budur atlarken "dabadubadiyuvuuu" diye bağırmayı unutma hadi ben kaçtım kolay gelsin
  • Oo fiyatına göre çok güzel hediye favorime atayım ucuza kapatmak için harika

• sen söyleme kağıda yaz içine de kolyeyi sararak bir yere koy kıza o yere gitmesini söyle ağacın arkasında saklan okusun uzaktan izle tepkisine göre yanına yaklaş iyi tepki verirse kıza doğru koşmaya başla kötü tepki verirse o ağaca tırman daldan sarkıp kızın üstüne atla seni beğenmeyen kızın hak ettiği muamele budur atlarken "dabadubadiyuvuuu" diye bağırmayı unutma hadi ben kaçtım kolay gelsin

• Aradığım felsefi cevap buydu. Teşekkürler

• "Işigin olmadigi zamanlarda bu kolye umarim beni seninle aydinlattiği gibi senide aydinlatir" go brr.

• EnergyHill kullanıcısına yanıt

Üff be tamamdır bunu yazıyorum.

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt

Sonucu söyle ahsjdghajsd.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • selamaleküm golye aldım al tak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • "Selamun aleyküm, Kolye aldım, senin gibi birine göre biraz pahalıydı ya neyse" diye söyle, ölene kadar birlikte olursunuz, Garantisini bile veriyorum bak. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 19 Aralık 2021; 17:45:38 >
  • ben aldım isminin baş harfi yazan kolye bi kaç gün sonra geldi baktım harf yok zincir duruyor soramadımda harf nereye gitti diye :d

• Şu yazdığınız troll bile olsa çok çirkin gerçekten

• gerçekler acıdır

• ne söyleyeceğini düşünen biriysen, ne söylersen söyle kızaracak bir tipsin. o yüzden karanlıkta ver derim. fazla kasma. kız sana hediye verirse bende sana bunu aldım de ver. kız sana hediye vermezse hediyeyi verme başka kızlar için lazım olur.
    senin için o kız değerli gibi şuan tek gibi.. ama inan kızların önü arkası yok. heryer kız. o yüzden fazla acele etme kanka. hediyenin içine not yaz. böyle süslü stickers harfler varya öyle birşey yapabilirsin kızın adını yaz. mesela yeni yılın kutlu olsun aşkım dilek yaz. eğer kıza hediyeyi vermezsen ilerde dilek yazısını siler başka birşey yazarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakkaji -- 20 Aralık 2021; 0:5:53 >
  • Lan şu tavsiye istediğim adamlara bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 20 Aralık 2021; 3:22:6 >
  • Ne yazmıştı hocam

• Kız seni seviyorsa sohbet tıkanmaz, konu açmaya çalışır. Sohbet tıkanıması kızın senden hoşlanmadığını gösterir. Çok kasıyorsun, kolyeyi verirken söyleyeceğin sözün herhangi bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Hoşlanıyorsa verirken sövmediğin sürece her türlü olur zaten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.