Şimdi Ara

Sizce kız bana aşık mı? ss’li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her gün pp değiştiriyordu. Pazar günki pp’sini övünce değiştirmeyi bıraktı. Galiba bana aşık, gözüme girmeye çalışıyor, bana değer veriyor.

4 sene önce arkadaş ortamında tanışmıştık. 1 kere de 1vs1 buluşmuştuk. Bayadır konuşmuyorduk. 2 sene önce bana 4 sene önce aşık olduğunu itiraf etmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• -Kızı rahatsız edecek derecede mesaj yazmışsın.
    -Boş konuşmuşsun.
    -Kıza "resminde güzelsin en iyi foton" diyerek onu yüzeyselleştirmiş ve aşağılamışsın.
    -Bana kız ayarla diyerek ve bunu sıklıkla tekrar ederek abaza gibi görünmüşsün.
    -Kardo diyip acaba benden hoşlanıyor mu? düşüncesine girip ensest algıya düşmüşsün.
    -Kıza "lan" diyerek herkesleşmişsin.
    -Fotoğrafa resim diyerek cahilleşmişsin.
    -Ayarla dediğin kızı dış görünüşüyle değerlendirip kilolu yada zayıf olmasın diyerek "ulan acaba benim tipim nasıl?" sorgusunu kendine sunmamışsın.

Bunlar dışında; İletişim kurmasını, ikili muhabbette (1vs1 ne demekse sanırsın ak-47 mapında vs atıyor) ne konuştuğunu bilen, az konuşan, gereksiz cümle kurmaktan çekinen, karşı tarafın tüm bunların nezdinde ne düşüneceğini ve kendi adına yanlış fikirlere kapılabileceğini anlamayan birisin.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Birinin Size Aşık Olup Olmadığını Anlamak

Birinin size aşık olup olmadığını merak etmek doğal bir duygudur. Bu sorunun kesin bir cevabı olmasa da, dikkate alabileceğiniz bazı işaretler vardır.

• Sık Sık İletişim Kurarlar: Size mesaj atarlar, ararlar veya sosyal medyada etkileşime girerler.
    • Zaman Ayırırlar: Yoğun programlarında sizin için zaman ayırmaya istekli olurlar.
    • İlgi Gösterirler: Sorular sorarlar, fikirlerinize değer verirler ve sizi tanımak isterler.
    • Öncelik Verirler: Size öncelik verirler ve planlarını sizin için ayarlamaya istekli olurlar.
    • Konuşmalar Samimidir: Sizinle anlamlı sohbetler yaparlar ve duygularını paylaşırlar.
    • Fiziksel Yakınlık Gösterirler: Yanınızda rahat olurlar, göz teması kurarlar ve size dokunurlar.
    • Kıskançlık Belirtileri Gösterirler: Başkalarıyla etkileşime girdiğinizde kıskançlık belirtileri gösterebilirler.
    • Geleceği Planlarlar: Sizinle gelecek planları yaparlar ve ilişkiyi ciddiye aldıklarını ima ederler.

Bunların yalnızca işaretler olduğunu ve birinin size aşık olup olmadığını kesin olarak belirleyemeyeceğini unutmamak önemlidir. Yalnızca kendinizi rahat ve mutlu hissettiğiniz kişilerle ilişki kurun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1- Bir kız durup dururken bir erkeğe yazıyorsa vardır bir şeyler

2- Bu nasıl bir yazışmadır sağ tarafa kendimi koydum bi an utanma geldi.
  • 1vs1 bulusmustuk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOLY CRAP

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi yaş kaç bilmiyorum da biraz seviyeli bir muhabbet olsaydı keşke.He kız çok bişeyde yazmıyo bak o da ayrı konu.Mesajlarda bir şey yok açıkça söylemem gerekirse,ne akıcı sohbet ne bir şey.Yüz yüzeyken neler yaşadınız orasını bilemem ama.
  • Bkz:(platoniğin aşırı umut veren davranışları)
  • ilk olarak 1vs1 ne? cs miatıyorsun.

2. olarak, kardo demişsin sıkıntı var, sen zorla konuşuyor gibisin veya çok yazıyor gibi, kız hep kısa yazmış, sen de yazma bırak o yazsın, pasif kal. Duruma göre anlarsın ne olduğunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi? (SS)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okumayın nalaka

• :D
  • holy crap
    kardo ruj fazla
    kız bulsana bana
    p.zevenkmiyim ben
    nalaka
  • Hoslaniyor.

Sevmiyorsan umit verme .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ssht" nedir ya? Birisi öyle bir şey yazsa engellerim. İkinci yazdığı da "Yo". Midem bulandı.
  • okurken yerin dibine girdim.
  • hep sen yazmıssın
  • Bu kadar basit olmayın seviye yerlerde

• Berbatsın bu işlerde ve seviyeniz yerlerde mağarada mı yaşıyorsunuz anlamıyorum. Kızları bu kadar büyütmeyin ya gözünüzde.
  • yazam dedim'i okuduktan sonra nedense burnuma ayak kokusu geldi
  • Çok şükür bugün de birileri adına utandık.
  • kudurun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.