Şimdi Ara

HOŞLANDIĞIM KIZI ETKİLEMEK İSTİYORUM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı:

1) gidip konuşacak cesaretin bile yok arkadaşlık yollamışsın
    2) kabul etmiş sonra silmiş
    3) buna rağmen ısrarla devam etmişsin "boşuna uğraşma" demiş
    4) sonra canı istediğinde seni eklemiş hiçbir şey yokmuş gibi konuşmuşsun

yahu azıcık erkek olun, azıcık dik durun, ezdirmeyin kendinizi. gurur diye bir şey var. bu ne arkadaş ya, utanmasa gidip kölesi olacak

sana her şey müstehak aynen devam

bunun kız olmak ile yada erkek olmak ile alakası yok, bunun hisler ile alakası var ki ben olsam bende öyle yapardım. aşkta gurur olmaz.
  • "imperial93" bakış açısına göre haklı olabilirsiniz.Ama aşkın yalan olduğunu iddia edemezsiniz.Gönüle söz geçmez biliyorsunuz.Elde olan birşey olsa eyvallah derim sonuna kadar haklısınız derim.Fakat böyle durumlarda insan beyniyle değil kalbiyle düşünür oluyor.
  • Kendisine hafta sonu yarım saat görüşmek istediğimi söyledim.Düşüneceğini söyledi.Büyük ihtimalle pazar günü ilk defa yüz yüze görüşeceğiz.Neler söyleyeceğim hakkında kararsızım.Asla sevgili ayağına yatmayacağım.İlk önce arkadaşça ve güvenilir birisi olduğumu hissettirmek istiyorum ona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyildizC

"imperial93" bakış açısına göre haklı olabilirsiniz.Ama aşkın yalan olduğunu iddia edemezsiniz.Gönüle söz geçmez biliyorsunuz.Elde olan birşey olsa eyvallah derim sonuna kadar haklısınız derim.Fakat böyle durumlarda insan beyniyle değil kalbiyle düşünür oluyor.

Sanırım aşk hormonu tükenince ve perde düşüp safkan gerçekler ortaya dökülünce Imperial93 kardeşimizin tespitleri işlerlik kazanıyor. Ama önce hormon ve duygunların azalması ve dizginlenmesi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıyı okurken ben de uyanan izlenim kız ipleri eline alma niyetinde, keşke sana gönderdiği arkadaşlık teklifini biraz bekletseydin ya da kıza sorsaydın ne değişti diye sanki direk atlamışsın teklife hocam, aşk mantığı altüst eden birşeydir çok istediğin için mantıksız adımlar atarsın sana mantıklı gelir halbuki, buna dikkat et hocam,ağırdan al işi ona değerli olduğunu hissettir yavaş yavaş ama ondan asla vazgeçemeyecekmiş gibi davranma, zaten baştan kıza niyeti belli etmişsin seni kullanır falan bilemezsin farkedemezsin

18yaşındaymışsın kardeşim abi tavsiyesi olarak söylüyorum kız çok fazla melankolik fazla duygusal fırtınaları yaşıyorsa herşeye hazırlıklı ol derim, bir kız herşeyin sonu değildir bunu unutma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

"imperial93" bakış açısına göre haklı olabilirsiniz.Ama aşkın yalan olduğunu iddia edemezsiniz.Gönüle söz geçmez biliyorsunuz.Elde olan birşey olsa eyvallah derim sonuna kadar haklısınız derim.Fakat böyle durumlarda insan beyniyle değil kalbiyle düşünür oluyor.

Sanırım aşk hormonu tükenince ve perde düşüp safkan gerçekler ortaya dökülünce Imperial93 kardeşimizin tespitleri işlerlik kazanıyor. Ama önce hormon ve duygunların azalması ve dizginlenmesi lazım.

Söyledikleriniz çok mantıklı ve gerçekçi.Olaya tek açıdan bakmamamı öneriyorsunuz.Teşekkür ederim dikkate alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackBurnBronn

Yazıyı okurken ben de uyanan izlenim kız ipleri eline alma niyetinde, keşke sana gönderdiği arkadaşlık teklifini biraz bekletseydin ya da kıza sorsaydın ne değişti diye sanki direk atlamışsın teklife hocam, aşk mantığı altüst eden birşeydir çok istediğin için mantıksız adımlar atarsın sana mantıklı gelir halbuki, buna dikkat et hocam,ağırdan al işi ona değerli olduğunu hissettir yavaş yavaş ama ondan asla vazgeçemeyecekmiş gibi davranma, zaten baştan kıza niyeti belli etmişsin seni kullanır falan bilemezsin farkedemezsin

18yaşındaymışsın kardeşim abi tavsiyesi olarak söylüyorum kız çok fazla melankolik fazla duygusal fırtınaları yaşıyorsa herşeye hazırlıklı ol derim, bir kız herşeyin sonu değildir bunu unutma

Şöyle başlayayım abi. Üniversiteye başladığımdan beri tek takılırım.Bir veya iki arkadaşım vardır arada bir belki onlarla.Etrafta dolaşıp gezen çiftlere ilk başlarda küçümser gözlerle bakardım.İlişkilerinin nasıl olsa biteceğini düşünerek.Ama onu gördükten sonra artık imrenerek bakıyorum.Neden onun elini tutan ben değilim, koluma alıp gezemiyorum.Liseyi de meslek lisesi okudum.Kızların yanında nasıl davranılacağı hakkında en ufak bir bilgim yok.Heyecanlanırım, elim ayağıma dolaşır ne söyleyeceğimi bilemem.Söyleyeceğim o ki çok tecrübesizim.Ona değerli olduğumu nasıl hissettiririm onu bile bilmiyorum.

• quote:

quote:

Yazıyı okurken ben de uyanan izlenim kız ipleri eline alma niyetinde, keşke sana gönderdiği arkadaşlık teklifini biraz bekletseydin ya da kıza sorsaydın ne değişti diye sanki direk atlamışsın teklife hocam, aşk mantığı altüst eden birşeydir çok istediğin için mantıksız adımlar atarsın sana mantıklı gelir halbuki, buna dikkat et hocam,ağırdan al işi ona değerli olduğunu hissettir yavaş yavaş ama ondan asla vazgeçemeyecekmiş gibi davranma, zaten baştan kıza niyeti belli etmişsin seni kullanır falan bilemezsin farkedemezsin

Şöyle başlayayım abi. Üniversiteye başladığımdan beri tek takılırım.Bir veya iki arkadaşım vardır arada bir belki onlarla.Etrafta dolaşıp gezen çiftlere ilk başlarda küçümser gözlerle bakardım.İlişkilerinin nasıl olsa biteceğini düşünerek.Ama onu gördükten sonra artık imrenerek bakıyorum.Neden onun elini tutan ben değilim, koluma alıp gezemiyorum.Liseyi de meslek lisesi okudum.Kızların yanında nasıl davranılacağı hakkında en ufak bir bilgim yok.Heyecanlanırım, elim ayağıma dolaşır ne söyleyeceğimi bilemem.Söyleyeceğim o ki çok tecrübesizim.Ona değerli olduğumu nasıl hissettiririm onu bile bilmiyorum.

Sen kızın yanında kızarıp bozarırsan zaten kız içinden bu çocuk saf çekingen falan diyip ipleri eline alıverir, rahat ol hocam düşün kız olur ya da olmaz dünyanın sonu değil, o olmasa da sana tecrübesi kalır, sen tereddüt edeceksin ama unutma birkere deneyince ikincide tereddüt falan kalmaz alıştığın durum haline gelir, okulda birlikte çay içtiniz mi ya da yemek yediniz mi

• quote:

quote:

quote:

Sen kızın yanında kızarıp bozarırsan zaten kız içinden bu çocuk saf çekingen falan diyip ipleri eline alıverir, rahat ol hocam düşün kız olur ya da olmaz dünyanın sonu değil, o olmasa da sana tecrübesi kalır, sen tereddüt edeceksin ama unutma birkere deneyince ikincide tereddüt falan kalmaz alıştığın durum haline gelir, okulda birlikte çay içtiniz mi ya da yemek yediniz mi

Hayır. İlk defa yüz yüze konuşacağız. Şurası da var.Pazar günü nereye götüreyim kızı.Cafe sıradan olur gibi geliyor.Oturduğum yerde yeşillik alanlar var.Banklar felan var.Oturup orada konuşmam mı daha uygun olur yoksa cafede sağda solda dikkat dağıtan insanların arasında mı konuşmam ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır. İlk defa yüz yüze konuşacağız. Şurası da var.Pazar günü nereye götüreyim kızı.Cafe sıradan olur gibi geliyor.Oturduğum yerde yeşillik alanlar var.Banklar felan var.Oturup orada konuşmam mı daha uygun olur yoksa cafede sağda solda dikkat dağıtan insanların arasında mı konuşmam ?

Hocam ilk kez yüzyüze görüşecekseniz biraz gezin biraz kafede oturun, fazla vakit geçirin ama ilk buluşmada benim düşüncem sadece gezmek tozmak olur, hani kız akşam faceden bugün eğlendim güzel yorulduk falan desin unutmuycam desin, ben kalabalık yeri tercih ederdim, daha önce gittiğin yabancısı olmadığın cafe varsa oraya götür ki kız senin bu konularda aktif olduğunu işi bildiğini bilsin, dikkat dağıtan insanlar falan diye düşünme, ortamları bildiğin profili oluşturursun kızda bunu düşün hocam

hocam aceleye getirme işi, ona özel olduğunu hissettir dedik ya işte onunla fazla vakit geçirirsin farklı yerleri gezersiniz mesaa merak ettiği gitmediği yer vardır oraya gidersiniz bunlar ona kendini özel hissettirir, ama ilk buluşmadan hemen aşk sevda işine girme aceleci olma mesafeyi koru ipler senin elinde kalsın, göz iletişimi kur sık sık yani belli et hissettir ama mesafeyi koru hocam, kıza hissettir farklı olduğunu ama aceleci olmadığını da bilsin

edit: argo olmuştu düzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0299B8CF8 -- 28 Mayıs 2014; 18:44:51 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ilk kez yüzyüze görüşecekseniz biraz gezin biraz kafede oturun, fazla vakit geçirin ama ilk buluşmada benim düşüncem sadece gezmek tozmak olur, hani kız akşam faceden bugün eğlendim güzel yorulduk falan desin unutmuycam desin, ben kalabalık yeri tercih ederdim, daha önce gittiğin yabancısı olmadığın cafe varsa oraya götür ki kız senin bu konularda aktif olduğunu işi bildiğini bilsin, dikkat dağıtan insanlar falan diye düşünme, ortamları bildiğin profili oluşturursun kızda bunu düşün hocam

hocam aceleye getirme işi, ona özel olduğunu hissettir dedik ya işte onunla fazla vakit geçirirsin farklı yerleri gezersiniz mesaa merak ettiği gitmediği yer vardır oraya gidersiniz bunlar ona kendini özel hissettirir, ama ilk buluşmadan hemen aşk sevda işine girme aceleci olma mesafeyi koru ipler senin elinde kalsın, göz iletişimi kur sık sık yani belli et hissettir ama mesafeyi koru hocam, kıza hissettir farklı olduğunu ama aceleci olmadığını da bilsin

edit: argo olmuştu düzeltildi

Tam da dediğiniz gibi ilk buluşmayı hemen sevgili durumuna dönüştürmek istemiyorum.Yani onun kafasında kişilik profilimi oluşturmak istiyorum.İlk aşamada hedefim cep telefonu numarasını almak olacak.Çünkü buluşmadan yaklaşık 5 gün sonra kendisi evine dönecek.Zaman kaybetmemem lazım.

• Bilemiyorum dostum,bu kız işleri bazen çok zor olabiliyor.
    Bu haftalar içinde buluşmalısın bence,konuşmalısın bir yerde oturup.Öyle havadan sudan değil,eski anılarını,komik hatıralarını falan (hafif utanır gibi ama korkusuzca )
    Eğer buluşursan kızla kardeşim göz iletişimi çok önemli gözlerine bak,gözlerinin içinde kaybol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commander Logar

Bilemiyorum dostum,bu kız işleri bazen çok zor olabiliyor.
    Bu haftalar içinde buluşmalısın bence,konuşmalısın bir yerde oturup.Öyle havadan sudan değil,eski anılarını,komik hatıralarını falan (hafif utanır gibi ama korkusuzca )
    Eğer buluşursan kızla kardeşim göz iletişimi çok önemli gözlerine bak,gözlerinin içinde kaybol.

Evet çok iyi fikir :) eski anılar komik hatıralar fakat benim hatıram varmı ki onu düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Commander Logar

Bilemiyorum dostum,bu kız işleri bazen çok zor olabiliyor.

Aaa evet buldum. Lisede korkak ve tırsak geçirdiğim zamanlar, sıfır özgüven, sıfır aile desteği, yanlızlık ve içine kapanıklılık var.Yakın bir akrabası babası ile dost gibi anlaşırken ondan özenip de amcasının arabasını kaçırmıştım.Birkaç tur attım ve sonra ufak bir kaza yaptım.400 TL kadar masraf çıkmıştı.Amcam sesini çıkarmamıştı fakat babam beni iyi bir benzetmişti.Lise 4' de oluyor bu olay.Bende tamamen moral bozukluğu ve özgüven eksikliğine sebep oldu bu olay.Ama bunlar anı değil malesef bunları anlatamam.

• Kizi tavlaman zor. Universite orasi universite.

Hala kod yapip sevdigimi soyleyeyim diyorsun. Olmaz bu is

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vazgeçtim zaten o kod mod işlerinden.Sadece arkadaşça yaklaşacağım.
  • Sen iş başta teklif edip karşı taraf ret ettiyse ( bu arada bahanesi klasik söyleyeyim) aradan zaman geçtikten sonra sana ilk teklifi yaptıysa ( bu kısım da klasik ) senin birşey yapmana gerek yok.Ya kurbansındır ( genelde böyle oluyor) ya da kız seni gerçekten sevmiştir ( az oluyor ama olabilir ). İkinci durumda senin etkileyecek birşey yapmana gerek yok,dürüst olduktan sonra gerisi gelir yani olduğun gibi davran kodlarla filan uğraşma,kız biliyor zaten senin ona karşı zaafını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Sen iş başta teklif edip karşı taraf ret ettiyse ( bu arada bahanesi klasik söyleyeyim) aradan zaman geçtikten sonra sana ilk teklifi yaptıysa ( bu kısım da klasik ) senin birşey yapmana gerek yok.Ya kurbansındır ( genelde böyle oluyor) ya da kız seni gerçekten sevmiştir ( az oluyor ama olabilir ). İkinci durumda senin etkileyecek birşey yapmana gerek yok,dürüst olduktan sonra gerisi gelir yani olduğun gibi davran kodlarla filan uğraşma,kız biliyor zaten senin ona karşı zaafını.

Söylediklerinize katılıyorum fakat şurayı anlamadım.Bursa'nın küçük bir ilçesindeyiz zaten.2 yıllık üniversite.Fazla kalabalık değil.Hani kurban diyerek neyi kast ettiniz anlamadım ? Ne yapabilir ki ?

• Birşekilde duygularından arınıp karşı taraf niye bu adımı sana attı öğrenmen lazım.Ben kurbansındır demedim iki şık var dedim ya o ya diğeri başka bir alternatif yok.Kurban, kurban işte yani anlamı geniş, artık onun yorumu sana ait olacak ilerde ( tabi bu durumda isen).
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Sen iş başta teklif edip karşı taraf ret ettiyse ( bu arada bahanesi klasik söyleyeyim) aradan zaman geçtikten sonra sana ilk teklifi yaptıysa ( bu kısım da klasik ) senin birşey yapmana gerek yok.Ya kurbansındır ( genelde böyle oluyor) ya da kız seni gerçekten sevmiştir ( az oluyor ama olabilir ). İkinci durumda senin etkileyecek birşey yapmana gerek yok,dürüst olduktan sonra gerisi gelir yani olduğun gibi davran kodlarla filan uğraşma,kız biliyor zaten senin ona karşı zaafını.

Söylediklerinize katılıyorum fakat şurayı anlamadım.Bursa'nın küçük bir ilçesindeyiz zaten.2 yıllık üniversite.Fazla kalabalık değil.Hani kurban diyerek neyi kast ettiniz anlamadım ? Ne yapabilir ki ?

Gerçek hisleriyle yaklaşmadan, başka bir beyin-altı gerekçeden dolayı seni kullanmak amacıyla yaklaşıyor olabilir demek istemiş "tenekekutu" nickli arkadaş, "kurban" diyerek. Bu arada Bursa'nın neresinden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 29 Mayıs 2014; 17:06:00 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.