Şimdi Ara

HOŞLANDIĞIM KIZI ETKİLEMEK İSTİYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba forum halkı.Benim için özel olan birisinden bahsetmek istiyorum size.2 yıllık üniversite okuyorum birinci sınıftayım daha.Okulun birinci döneminde bir kız görmüştüm etkilendim.İkinci dönemin ortalarında bu kıza arkadaşlık isteği yollamıştım.Kabul etmişti fakat yarım saat sonra tekrar silmişti.Bende cesaretimi toplayıp mesaj attım derken kız boşuna uğraşma filan dedi.Ama kız önceden ağır bir ilişki geçirmiş.Erkeklere olan güveni azalmış diyebilirim.Asıl konumuza gelirsek 2 gün önce bu kız bana istek yolladı.Kabul ettim ve bana fazla sert davrandığını söyledi.Tabi yine ilk mesajı ben atmıştım.Şimdi ise ufak ufak konuşuyoruz.Sizden ricam okulun bitmesine 2 hafta kaldı.Araya koca bir yaz girecek.Farklı memleketlerde olacağız.Bir şey yapmak istiyorum.Etkileyici birşey olacak.Aklımda kitapta ki harfleri kodlayıp sevdiğimi söylemek var.Sizlerin düşünceleri ve tecrübeleri de önemli olduğu için konuyu açma isteği duydum.Şimdiden teşekkürler.

• Bence kesinlikle aceleci davranma.Araya yaz tatili girmesi önemli değil iletişim halinde kalabilirsiniz.Ona arkadaşça yaklaş sadece menfaatlerin olduğu için yaklaştığını sanmasın,sana güvenmesini sağla.Sonra yaparsın teklifini.
  • 2 haftada nasıl etkileyeceksin?

Bence şayet bir etki yaratmak istiyorsan tavsiyem kızı sıkmadan konuşmaya devam et.

Ondan sonra yaz tatili başlayınca 2-3 hafta sonra kızın bulunduğu ile git.Gezdirmesini rica et.Böylece kızı görmüş olur hem de kızla bir samimyet kurarsun ama şu 2 haftada en azından bir merhabanız oldun okulda vs. görünca nasılsın vs. deyin ama sıkmamak önemli.
  • Okuduğumuz yer Bursa. O Bursa'da kalıyor ben Malatya. Malatya'ya döndüğümde tekrar buraya dönmem mümkün olur mu bilemiyorum.Sıkmadan konuş önerinize takıldım. Günde 2 - 3 saat civarı facebook üzerinden konuşuyoruz.Kitaplardan şarkılardan bahsediyoruz.Ufaktan da geçmişte yaşadığı acıları kendisiyle paylaşabileceğimi söyledim.2 hafta boyunca sınavlar var.Eğer olurda denk gelirsek sanırım durdurup merhaba diyemem :) sadece uzaktan kafa sallamakla yetinirim sanırım. O da yapabilirsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyildizC

Okuduğumuz yer Bursa. O Bursa'da kalıyor ben Malatya. Malatya'ya döndüğümde tekrar buraya dönmem mümkün olur mu bilemiyorum.Sıkmadan konuş önerinize takıldım. Günde 2 - 3 saat civarı facebook üzerinden konuşuyoruz.Kitaplardan şarkılardan bahsediyoruz.Ufaktan da geçmişte yaşadığı acıları kendisiyle paylaşabileceğimi söyledim.2 hafta boyunca sınavlar var.Eğer olurda denk gelirsek sanırım durdurup merhaba diyemem :) sadece uzaktan kafa sallamakla yetinirim sanırım. O da yapabilirsem.

Eger konusmazsan,bir yere davet etmezsen,telefonunu almazsan sen o kizi unut.

Dost aci soyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelik ile sen bu kıza dikkat et kardeşim fazla bel bağlama.

Etkilemeye gelince kız oralı değil ise sittin sene etkileyemezsin. Ağırlığını koru sürekli mesaj atan peşinde koşan olma kesinlik ile.

Neyi sevdiğini ilgilendiğini biliyormusun oradan kanal yap bilmiyorsan da faceden bak ortak noktan var gibi takıl.

Okulda bir yere yada okul dışı bir yere davet et mutlaka telefon numarası almaya bak. Ayrıca hemen sevgili kanalına girme arkadaş olup tanımak istediğini belirt bir daha boşuna uğraşma tavırlarına girerse.

Kızlar ile ne konuşacağını bileceksin derler ya onu geçiceksin her kızın lisanı farklıdır çözmesi sana kalmış kızı.

• quote:

Orijinalden alıntı: thepunisher38

quote:

Okuduğumuz yer Bursa. O Bursa'da kalıyor ben Malatya. Malatya'ya döndüğümde tekrar buraya dönmem mümkün olur mu bilemiyorum.Sıkmadan konuş önerinize takıldım. Günde 2 - 3 saat civarı facebook üzerinden konuşuyoruz.Kitaplardan şarkılardan bahsediyoruz.Ufaktan da geçmişte yaşadığı acıları kendisiyle paylaşabileceğimi söyledim.2 hafta boyunca sınavlar var.Eğer olurda denk gelirsek sanırım durdurup merhaba diyemem :) sadece uzaktan kafa sallamakla yetinirim sanırım. O da yapabilirsem.

Eger konusmazsan,bir yere davet etmezsen,telefonunu almazsan sen o kizi unut.

Dost aci soyler

İşte bende tam bunu düşünüyordum.2 hafta kalmış.Yapmam gereken nedir ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim Kıza Açılamıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

Öncelik ile sen bu kıza dikkat et kardeşim fazla bel bağlama.

Etkilemeye gelince kız oralı değil ise sittin sene etkileyemezsin. Ağırlığını koru sürekli mesaj atan peşinde koşan olma kesinlik ile.

Neyi sevdiğini ilgilendiğini biliyormusun oradan kanal yap bilmiyorsan da faceden bak ortak noktan var gibi takıl.

Okulda bir yere yada okul dışı bir yere davet et mutlaka telefon numarası almaya bak. Ayrıca hemen sevgili kanalına girme arkadaş olup tanımak istediğini belirt bir daha boşuna uğraşma tavırlarına girerse.

Kızlar ile ne konuşacağını bileceksin derler ya onu geçiceksin her kızın lisanı farklıdır çözmesi sana kalmış kızı.

Ustam okuduklarını kelimesi kelimesine okudum. Çözümleme yapmaya çalıştım. Ne bir adım içeri gir ne de bir adım dışarı çık demeye çalışmışsınız sanırım. Ama bunu becerebilir miyim bilmiyorum.Sanki ona atmadığım her adımda o benden uzaklaşıyormuş gibi.Her an yakaladığım fırsatı kaybedecek mişim gibi hissediyorum.2 gündür 2-3 saat kadar konuşuyoruz. ilk mesajı ben atmıştım. sonra ara verdik biraz. ertesi gün yine ben attım.sonra yine ara verdik.sınava çalışacağını filan söyledi.sonrasında kendisi mesaj attı bu kez.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

Öncelik ile sen bu kıza dikkat et kardeşim fazla bel bağlama.

Ustam okuduklarını kelimesi kelimesine okudum. Çözümleme yapmaya çalıştım. Ne bir adım içeri gir ne de bir adım dışarı çık demeye çalışmışsınız sanırım. Ama bunu becerebilir miyim bilmiyorum.Sanki ona atmadığım her adımda o benden uzaklaşıyormuş gibi.Her an yakaladığım fırsatı kaybedecek mişim gibi hissediyorum.2 gündür 2-3 saat kadar konuşuyoruz. ilk mesajı ben atmıştım. sonra ara verdik biraz. ertesi gün yine ben attım.sonra yine ara verdik.sınava çalışacağını filan söyledi.sonrasında kendisi mesaj attı bu kez.

Yapabilirsin tabi ki. Kızlara karşı dengeni iyi kurmazsan kızlar dengeni kaybettir sonra düzeltmek ile uğraşırsın.

Aynı okuldasınız sonuçta okul içinde mutlaka görüş sanal alemde bi şey olmaz.

• Kardeşim benim. bırak mesajı falanı filanı. güzel bi şekilde görüşmeye davet et. dışarı çıkın gidin bi yere oturun çay kahve için sohbet edin. sen zaten bakışlarınla hissettiklerini verirsin. eğer o da seni istiyorsa buna karşılık verecektir. en önemlisi kendine güven. emin ol ve gözlerinin içine içine fazla bakma :)
  • Bazen O'nu etkilemek için hiçbir şey yapman gerekmez, bazende O'nu etkilemek için ne yapsan fayda etmez.

• Hocam kızın yaşı kaç ?
  • quote:

Merhaba forum halkı.Benim için özel olan birisinden bahsetmek istiyorum size.2 yıllık üniversite okuyorum birinci sınıftayım daha.Okulun birinci döneminde bir kız görmüştüm etkilendim.İkinci dönemin ortalarında bu kıza arkadaşlık isteği yollamıştım.Kabul etmişti fakat yarım saat sonra tekrar silmişti.Bende cesaretimi toplayıp mesaj attım derken kız boşuna uğraşma filan dedi.Ama kız önceden ağır bir ilişki geçirmiş.Erkeklere olan güveni azalmış diyebilirim.Asıl konumuza gelirsek 2 gün önce bu kız bana istek yolladı.Kabul ettim ve bana fazla sert davrandığını söyledi.Tabi yine ilk mesajı ben atmıştım.Şimdi ise ufak ufak konuşuyoruz.Sizden ricam okulun bitmesine 2 hafta kaldı.Araya koca bir yaz girecek.Farklı memleketlerde olacağız.Bir şey yapmak istiyorum.Etkileyici birşey olacak.Aklımda kitapta ki harfleri kodlayıp sevdiğimi söylemek var.Sizlerin düşünceleri ve tecrübeleri de önemli olduğu için konuyu açma isteği duydum.Şimdiden teşekkürler.

Git söyle direk olcaksa zaten olur ne yapcağının hiçbir önemi yok.

• Yapman gereken gayet basit.yuz yuzue bir iki kisa konusmalar.sonra cafe,sinema ya davet etmek.

Sansini denemezsen hayatin boyunca pismanligini yasarsin

Kismetse olur zaten

• teklif falan etme .1-2 bas basa bulusma,aktiviteden sonra seni seviyorum dersin.

internette cok konusma bence.tel numarasinida al .olayi somuta gecir.yoksa kaybedersin.

• Hocam kızın yaşı 18. Benim de yaş 18.

Dediğiniz gibi yüz yüze konuşmayı düşünüyorum fakat Bursa'nın ilçesi burası.Sinema yok henüz.Cafe olabilir ama o da bana klasik gelmeye başladı artık.Ben buna daha önce hoşlandığımı facebook üzerinden söylemiştim.Birkaç birşey yazdım senden hoşlanıyorum diye.Cevap vermezsen seni anlarım demiştim cevap vermemişti.İşte o olaydan yaklaşık 1 ay kadar sonra arkadaşlık isteği yolladı şimdide ufak ufak konuşuyoruz.6 haziranda dönecek evine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Bazen O'nu etkilemek için hiçbir şey yapman gerekmez, bazende O'nu etkilemek için ne yapsan fayda etmez.

Çok doğru bir söz ama hiçbir şey yapmadan öylece durmakta zor geliyor.
  • 1) gidip konuşacak cesaretin bile yok arkadaşlık yollamışsın
    2) kabul etmiş sonra silmiş
    3) buna rağmen ısrarla devam etmişsin "boşuna uğraşma" demiş
    4) sonra canı istediğinde seni eklemiş hiçbir şey yokmuş gibi konuşmuşsun

yahu azıcık erkek olun, azıcık dik durun, ezdirmeyin kendinizi. gurur diye bir şey var. bu ne arkadaş ya, utanmasa gidip kölesi olacak

sana her şey müstehak aynen devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperial93

1) gidip konuşacak cesaretin bile yok arkadaşlık yollamışsın

yahu azıcık erkek olun, azıcık dik durun, ezdirmeyin kendinizi. gurur diye bir şey var. bu ne arkadaş ya, utanmasa gidip kölesi olacak

Kızın endamına, güzelliğine veya başka bir özelliğine teslim olmuş arkadaş. Ne kadar sağlıklı düşünebilir ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: imperial93

1) gidip konuşacak cesaretin bile yok arkadaşlık yollamışsın

Kızın endamına, güzelliğine veya başka bir özelliğine teslim olmuş arkadaş. Ne kadar sağlıklı düşünebilir ki?

o da doğru, küçüklükten beri "kadın kaçar erkek kovalar", "erkek kadın için her şeyi yapar" düşüncesi enjekte ediliyor beyinlere, sadece bununla da değil, müziğinden dizisine filmine romanına hepsinin işlediği de benzer şeyler, kadın hedeftir, amaçtır, hayatın anlamıdır erkek ona ulaşmaya çalışır

erkeğin beynini manipüle edebilmek için de "aşk" diye bir kavram uydurmuşlar, planlı programlı bir şekilde bütün bir erkek neslininin beynini bu saçmalıklarla doldurup telef ettiler. erkek çocuğu da yetiştiren yine bir kadın (annesi) olduğundan erkeğin pek şansı olmuyor. az bir kısmı gerçeği görebiliyor, onların da çoğu kadın masumiyet ve gözyaşı silahını kullanınca kanıyorlar buna.

elden ne gelir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.