Şimdi Ara

HOŞLANDIĞIM KIZI ETKİLEMEK İSTİYORUM (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Birşekilde duygularından arınıp karşı taraf niye bu adımı sana attı öğrenmen lazım.Ben kurbansındır demedim iki şık var dedim ya o ya diğeri başka bir alternatif yok.Kurban, kurban işte yani anlamı geniş, artık onun yorumu sana ait olacak ilerde ( tabi bu durumda isen).

Anladım aslında isteği yolladığında sormuştum.İstek göndermene şaşırdım açıkçası diye.O da aynen şöyle dedi "mesajlarını gördüm tersledigimı düşündüm öylesine ekledim bi sakıncası varsa silebilirsın ama" aynen böyle yazdı.Ama pazar günü buluşursak eğer ağzını ararım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: ayyildizC

quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Sen iş başta teklif edip karşı taraf ret ettiyse ( bu arada bahanesi klasik söyleyeyim) aradan zaman geçtikten sonra sana ilk teklifi yaptıysa ( bu kısım da klasik ) senin birşey yapmana gerek yok.Ya kurbansındır ( genelde böyle oluyor) ya da kız seni gerçekten sevmiştir ( az oluyor ama olabilir ). İkinci durumda senin etkileyecek birşey yapmana gerek yok,dürüst olduktan sonra gerisi gelir yani olduğun gibi davran kodlarla filan uğraşma,kız biliyor zaten senin ona karşı zaafını.

Söylediklerinize katılıyorum fakat şurayı anlamadım.Bursa'nın küçük bir ilçesindeyiz zaten.2 yıllık üniversite.Fazla kalabalık değil.Hani kurban diyerek neyi kast ettiniz anlamadım ? Ne yapabilir ki ?

Gerçek hisleriyle yaklaşmadan, başka bir beyin-altı gerekçeden dolayı seni kullanmak amacıyla yaklaşıyor olabilir demek istemiş "tenekekutu" nickli arkadaş, "kurban" diyerek. Bu arada Bursa'nın neresinden?

Bursa Yenişehir teşekkür ederim açıklama için

• Onu bunu bilmem ama bu işin erbabı şu abimizdir.Ücretsiz kadınları etkileme üzerine mail vs. yoluyla kurs veriyor.Dikkate alın ben çok şey öğrendim.
    ÜCRETSİZ DERS LİNKİ >>>>>www.kadinavcisi.net/ucretsiz-7-asamali-program
    Bu da sitenin linki: <<<<www.kadinavcisi.net>>>>
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercinato88

Onu bunu bilmem ama bu işin erbabı şu abimizdir.Ücretsiz kadınları etkileme üzerine mail vs. yoluyla kurs veriyor.Dikkate alın ben çok şey öğrendim.
    ÜCRETSİZ DERS LİNKİ >>>>>www.kadinavcisi.net/ucretsiz-7-asamali-program
    Bu da sitenin linki: <<<<www.kadinavcisi.net>>>>

Johhny Delusion, Ricci Ox cakmasi bir sey olmus. Kusura bakma dostum farkli bir sey yaratmak istiyorsan daha saglam referanslar bulman lazim

''Bundandan ders aldim muthisti'' pazarlamasini gencler yutmuyo artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• johhny delusion'un özgüven akademisi tanışma modülü ve sihirli kelimeler setini daha uygun fiyata almak isteyenler iletişime geçebilir
  • Herkes istiyor kardes ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.