Arkadaşlar ASP.Net ile bir site yaptım. Database olarak Access dosyası kullanıyorum. Kullanıcıların girdikleri verileri Access dosyasında tutmak istiyorum. Site local'de düzgün çalışıyor. GoDaddy'den host ve domain aldım. Siteyi Publish ettikten sonra Host'a FTP'den dosyaları gönderdim. IIS manager'den de dosya dizinini tanıttım ama site açılmıyor. Sürekli 404 hatası alıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Yardım edebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.
büyük olasılıkla access yaptığından hosting makinesinde okuma yapamazsın. yetkiler vs. olması gerekiyor diye biliyorum. hatanın tam olarak ne olduğu da önemli tabi. 404 ama detay nedir?
Database klasörüne yazma yetkisi verdim, sorun çıkacağını zannetmiyorum. Sanırım siteyi yüklerken bir hata yapıyorum. Dosyaları yükledikten sonra aynı dizini IIS'e tanıttım. Başka bir şey yapmam gerekiyor mu? Biraz acemiyim bu konuda. Yeni başladım sayılır. Aşamaları kısaca anlatabilirseniz sevinirim.
veritabanının yolu localdaki sıralamada olması lazım önce onu kontrol et eğer yolla alakalı bir sıkıntın yoksa sunucuda üst dizine gözatma yetkisi olmayabilir veritabanı yolunda "../" şeklinde bir ibare varsa yolunu düzenle
bunlardan biri değilse veritabanını rootta bir klasör içerisinde barındırıyorsan o klasöre yazma izninlerini kontrol et
bununlada çözemezsen sunucuda hata sayfalarını devre dışı bırak hatanın kaynağını sana söyleyecektir. hataya bak çözemezsen hatayı yaz buraya çözüm üretelim
hadi kolay gelsin
Arkadaşlar ilgilenen herkese çok teşekkür ederim. Sorunu IIS Manager'de "Pipeline Mode"u "Classic" yaparak çözdüm.