Şimdi Ara

host alırken dikkat edin hepsi dolandırıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benim bizzat tanıdığım bir kaç kişi burda konu açmış host ve tasarım için fiyat istemiş..

ama özel olarak bu işle uğraşanlar çok ağır eleştirmiş..ben isim verirdim aslında ama tartışma çıkmasın diye vermiyorum ama host alırken kesinlikle ucuz olana koşmayın garanti gösterenden alın..ben bazı kişilere verilen tepkiden sonra tepki veren bir kaç kişi ile görüştüm host almak istediğimi söylediğim yarısından fazlası dolandırıcı geriye kalanın çok büyük bir kısmıda bu işi amatör olarak yapıyor..çok az 100 kişiden 2 kişi diyebilirim bu işi düzgün yapıyor...

en büyük şirketlere bakın bunlara göre fazla sallayanlar kesinlike dolandırıcı mesela 100 mb 25 ytl standart bu ..ancak birisi çıkar 1 gb 50 ytl yada daha altında derse bunlardan kesinlikle almayın derim..donanımhaberde olupta konulara cevap veripte host satanlar özellikle sitedeki başka host satmak isteyenlere sözlü saldıranların hepsi dolandırıcıdır dikkatli olun..

KONYALILAR , SELÇUK ÜNİVERSİTELERİLER VE TASARIMCILAR Grubumuza adresinizi ekleyin..

yada

SİTEMİZİ ZİYARET İÇİN TIKLAYIN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinembeyza -- 13 Ağustos 2007; 12:01:03 >

• İlk başta söylediklerinde haklısın. Burada ticari kaygı dolayısı ile olanlar var. Bu hoş görülebilir. Sonuç olarak öncelikli olarak çoğu kişi bildiklerini yazmak ve paylaşmak için burda.

Ama asıl amaç bilgi paylaşmakdan öte host satmak için rekabete girmeye kadar gidiyorsa , orda sıkıntı başlıyor demektir.
    Kendi adıma konuşuyorum , tüm mesajlarımda bilgiyi ve yöntemi ön plana çıkardım , ilk amacım host satmak olmadı , pazarada çevirmedim burayı. Hosting işlerini forumu kirletmemek için özel mesajla halletmeye çalışıyorum.

Son söylediklerine ise tamamen katılamıyorum. 150 mb ı 10 ytl ye kadar çekebildiysem, karımı en alt seviyeye indirdiysem , benim suçlu bir yanım yok. Her ucuz olan kötü ve dandik değildir. Kaldıki ben öncelikli olarak bir haftalık deneme hesabı açmaktan yanayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paugasol -- 13 Ağustos 2007; 2:53:32 >
  • uyardığın için saol
  • benim uyarım sadece şu free etin yahnisi yenmez..tabi o eti elinize alıp kazana koyabilirseniz..:)

KONYALILAR , SELÇUK ÜNİVERSİTELERİLER VE TASARIMCILAR Grubumuza adresinizi ekleyin..

yada

SİTEMİZİ ZİYARET İÇİN TIKLAYIN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinembeyza -- 13 Ağustos 2007; 12:00:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.