Selam dostum çok acil bir işim düşdü daha önceden hatırlarsan pamukkalede hostluk yapmam için yardımcı olmuşdun.Şimdi önemli bir işim düşdü.Acaba ordan birinin ismini ögrenebilirmiyim giden birinin belli bir saatdeki kişinin gidip gitmediğini öğrenmem gerek.Çok öenmli hemen mesaj yollaman gerek sevdiğim kızı kaybediyorum...
ne dediğini anlamadım ben bilader.
quote:
Orijinalden alıntı: batu125
zerzevatçı sen çalışıyor musun daha herhangi bi firmada?
suan Metrodayım çalışıyorum okul açılana kadar.
Maaşlar 10 unda yatıyor.Ki yattı
Arkadaşlar bugün ulusoya başvurdum, forum doldurtup gönderdiler :S söğütözüne gitmiştim.
Arkadaşlar şu niliferde host alımı var mı? Bir de ona başvurayım. Yahu yardımcı olacak biri yok mu acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: histoloji
Arkadaşlar şu niliferde host alımı var mı? Bir de ona başvurayım. Yahu yardımcı olacak biri yok mu acaba?
var,git başvur...
quote:
Orijinalden alıntı: okuryazargezer
quote:
var,git başvur...
Şu an var mı? Çoğu firmada yokta, bugün çoğu firmayı gezdim. Siz host alımının olduğunu bildiğinize göre; orayla bağlantınız var sanırım, biraz bahsedebilir misiniz, orada hostluk yapmak nasıl, zor mu?
marttan beridir nilüferle içiçeyim.daha önce 5-6 seferden önce eve gidip dinlenemiyorduk.şimdi2-3 sefere düştü bu sefer sayısı.....
quote:
Orijinalden alıntı: okuryazargezer
marttan beridir nilüferle içiçeyim.daha önce 5-6 seferden önce eve gidip dinlenemiyorduk.şimdi2-3 sefere düştü bu sefer sayısı.....
nilüfer zor.yatar pek yok.Çalışanlar kaçıyor
zerzavatçı pm den ismini soylesen
zerzevatçı metorunun maaşı nasıl diğer firmalar ile kıyaslanınca?
quote:
Orijinalden alıntı: batu125
zerzevatçı metorunun maaşı nasıl diğer firmalar ile kıyaslanınca?
Piyasada en iyi parayı metro hostu alır eşek gibi calısırsın ama paranı alır ceza yemedikten sonra yaz döneminde 1000 liranın altına istesen düşümezsin 1500-1600 liraya kadar para alanlar vardır tabi insan dısı bir calısma gerektirir o paralarda :))
Bu metro, hostuna yemek kalacak yer sağlıyor mu ki?
quote:
Bu metro, hostuna yemek kalacak yer sağlıyor mu ki?
tesisler dışındaki yemekler cepten.uzun yollarda firmanın anlaştıgı pansiyonlar var orada kalıyorsun..
eğer yolda kaptanlarla muabbeti kurmuşsan senı otele pansıyona göndermez yedirir içirirler.sigaranı alırlar
zerzevatçı tanışsaydık ? kaç aydır calısıyorum metroda tanırım belki Fethiye sabit benim 2.5 aydır
Kaptanlar, cana yakın olurlarsa sende olursun tabi... Ama olmazlarsa zorlamanında anlamı yok.
benimde çok hevesim vardı bu işe hatta başvuru yaptım işede alındım ancaak bazı nedenlerden iptal etmek zrnda kaldım şimdi bari bilet kesmede filan çalışma imkanım olamazmı başvuruları nerden yapıyoruz eleman alımı varmı acaba bilgisi olan arkadaşlar cvplarsa çok mutlu olurum.. şimdiden sağolun..