Arkadaşlar kendi şirketimi tanıtım amaçlı bir web sitesi kurmak istiyorum. Alan adını aldım fakat hosting konusunda kafam çok karıştı. Mesela Turkishhost sitesinde hosting paketlerine bakıyorum, farklı farklı seçenekler yapmışlar paket1 2 3 şeklinde, birde IHS hosting sitesindede farklı farklı seçenek yapmışlar onlardada HTML paketler A B C windows paketler ASP A B C şeklinde yapmışlar. Ben şimdi seçim yaparken neye göre yapmam gerekir?
Merhaba Hosting seçimi yaparken kullanacağınız kodlama diline göre seçim yapmalısınız. Eğer siteniz html tabanlı olacaksa windows / linux farketmez 2 platformda da sıkıntısız çalışacaktır siteniz. Ancak siteniz asp , aspx tabanlı olacaksa windows platformdan başka bir platformda çalışmayacaktır web sayfanız. Son olarak da php tabanlı bir web siteniz olacaksa linux platformunu kullanmanızı öneririm.. Aklınıza takılan başka bir soru var ise bu konu hakkında pm atarsanız yardımcı olmaya çalışırım. Hayırlı geceler.
quote:
Orijinalden alıntı: Musty61
Arkadaşlar kendi şirketimi tanıtım amaçlı bir web sitesi kurmak istiyorum. Alan adını aldım fakat hosting konusunda kafam çok karıştı. Mesela Turkishhost sitesinde hosting paketlerine bakıyorum, farklı farklı seçenekler yapmışlar paket1 2 3 şeklinde, birde IHS hosting sitesindede farklı farklı seçenek yapmışlar onlardada HTML paketler A B C windows paketler ASP A B C şeklinde yapmışlar. Ben şimdi seçim yaparken neye göre yapmam gerekir?
Merhaba;
Kurumsal web siteleri için tercih edilen altyapı Windows tabanlı sunuculardır. Ayrıca, birçok firmanın kendi Kurumsal Paketleri de mevcuttur. Onları da inceleyebilirsiniz.
ProIrc Hosting olarak ücretsiz Windows tabandan Linux'a, Linux tabandan Windows'a geçiş yaptırabilmekteyiz. Web sitemizden ayrıntılara gözatabilirsiniz,
kaliteli web hosting mi istiyorsunuz işte size kalitehttp://www.webim.com.tr/ bu firmayla çalışın size tavsiye edebileceğim en kaliteli sorun çıkarmıyıcak firma.