Arkadaşlar HTML site yazdım ve yayınlamak için hosting arayışındayım harılharıl. Dosyaların korunması açısından güvenilir olmalı ve fiyatı çok uçuklarda olmamasına rağmen sağlam performans sağlayan bir barındırma şirketiyle çalışmak istiyorum. Müşteri hizmetleri konusunda da hassas olurlarsa tadından yenmez. TR yurtdşı lokasyon farketmez tüm önerilerinizi bekliyorum. |
Hosting Önerisi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
güvenilirlik konusunda şüphe etmeyeceğim piyasadaki nadir firmalardan biri güzel hostingdir. Performans ve müşteri hizmetlerinde de bence fiyatının hakkını veriyolar. Güzeli tercih edersen pişman olmazsın bence hocam
-
Performansını test etmek isterseniz bir deneme hesabı sunabilirim. İlk hafta ödeme yapmanıza gerek yok. Memnun kalmazsanız devam etmezsiniz. Lokasyon Lüksemburg/AB.
HTML bir site ise promosyon paketi yeter diye düşünüyorum. Senelik 30 TL. Panel DirectAdmin. Aşağıdan diğer paketleri inceleyebilirsiniz.
https://panel.dogihost.com/order/main/packages/hosting/?group_id=1
Bana buradan PM atarak ya da destek/at/dogihost.com adresinden ulaşabilirsiniz. Özelden ulaşırsanız telefon bilgilerini de verebilirim.
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X