Forumda gezerken birçok arkadaşın Hosting sponsor aradığınız gördüm. aşağıdaki şartları kabul etmeniz dahilinde sizinle çalışabiliriz. Aşağıdaki şartları kabul ediyorsanız PAKET seçiminizi yaparak bana PM atınız.
- Sitenizin her sayfasında ve forum var ise forumun da hersayfasında her sayfanın en üstünde kodlarını vereceğim bannerımı yayınlamalısınız. - Banner Boyutu 468*60 ebatında olacaktır. - Eğer bir domaininiz yok ise 10 YTL tutarı pm.den vereceğim hesap numarama yatırmalısınız. - Domaini aldıktan sonra domain şifreniz tarafınıza verilmeyecektir. Şayet ileride sayfalardan bannerların kaldırılması işlemi olursa domaniniz 1 uyarıdan sonra başka bir adresime yönlenecektir. (Hali hazırda domaniniz var ise hosting çok uygun ücretli olacaktır bu konu ile ilgili pm.atınız) - Sitenizin rengine uyumlu olabilmesi nedeni ile 6 farklı bannerdan istediğinizi seçebilirsiniz. - İleride bannerin içeriğinin değişmesi, banner'a tıklandığında açılan site, gibi haklar tamamen tarafıma aittir. (sizin herhangi bir kod değişikliği vs. yapmanıza gerek kalamayacaktır.) - Sitenizin içeriği hacker'lık, warez, serial, prono, erotik, illegal ve yasadışı materyaller içeremez. Aynı şekilde; site dosyaları haricinde ftp kullanarak ve başka adreslerden çağırmak amacı ile bu materyalleri hosta upload edemezsiniz. Tespit edilmesi halinde domaininiz istediğim bir domaine yönlendirilecektir. - Sitenizin faaliyet konusunu da pm.de belirtmelisiniz. - Hostun kurulumu, domainin alınması ve yayına açılması, ftp ve cpanel şifrelerinin verilmesi dışında (çok acil durumlar hariç) bir hizmet verilmeyecektir. (Örn:forum kurulumu vs.) - ftp ve cpanel şifrelerinizi dilerseniz kendiniz control paneli kullanarak değiştirebileceksiniz. - Host Linux tabanlıdır, php desteği vardır. Asp desteği bulunmamaktadır. - Siteniz en geç 1 ay içerisinde yayına girmek zorundadır. Aksi halde hosting iptal edilecek ve domininiz başka bir adresime yönlendirilecektir. - Açacağınız mail adreslerinin maximum kotası alacağınız host kotası ile sınırlıdır. Bunu ayarlamak sizin elinizdedir.
PAKET1: - 10 MB Web Alanı - 1 Adet Subdomain - 10 Adet Veri tabanı - 5 Adet Mail - 5 GB Aylık Bandwicth - Anlık sınırsız Bandwicth - ftp ve cpanel şifresi - Diğer özellikler standart zaten. Lünux hostlardaki özellikleri hepimiz biliyoruz.
PAKET2: - 25 MB. Web Alanı - 1 Adet subdomain - 5 Adet veritabanı - 3 Adet Mail - 3 GB. Aylık Bandwicth - Anlık Sınırsız Bandwicth - ftp ve cpanel şifresi - Diğer özellikler standart zaten. Lünux hostlardaki özellikleri hepimiz biliyoruz.
PAKET3: - 50 MB. Web Alanı - 1 Adet Mail - 2 Adet Veritabanı - 2 GB. Aylık Bandwicth - Anlık Sınırsız Bandwicth - ftp ve cpanel şifresi - Diğer özellikler standart zaten. Lünux hostlardaki özellikleri hepimiz biliyoruz.
Paket özellikleri için ısrarda bulunmayınız. Dilediğinizi seçebileceğiniz için web alanı arttıkça (Dengelemek amacı ile) diğer özellikler azaltılmıştır.
50 MB. üstünde bir alana ihtiyacınız var ise lütfen PM.den irtibata geçiniz. Lütfen ihtiyacınız olan kadar MB. lık paket seçiniz. "Bulunsun ileride lazım olur" mantığı ile hareket ederseniz, diğer arkadaşların faydalanmasını engellemiş olursunuz. Zira vereceğim alan sınırlı olup ilk başvuran 15-20 kişiye verebileceğim. Her bir kişiye 1 adet sponsorluk verebileceğim.
Lütfen msn. adresinizi vererek "msn.den görüşme" talep etmeyiniz. Zira msn listem çok kabarık ve sadece pm yolu ile anlaşabileceğiz. Anlaşma sağlamamız dahilinde msn, telefon, mail vs. bilgilerimi vereceğim. Msn verip "beni ekle, görüşelim" vesaire tarzı mesajlara cevap verilmeyecektir.
(Not: Konu ile ilgili değilseniz veya ilgilenmiyorsanız lütfen gereksiz mesaj atmayınız, kendi hostunuzu övmeyiniz "ben şöyle veriyorum böyle veriyorum" demeyiniz. Ağır konuşurum. Demedi demeyin.)
Öğrenmek istedikleriniz var ise burada sorabilirsiniz.
Saygılarımla..
Domain sponsoru oluyormusunuz . Çünkü host ve domain sponsoruna ihtiyacım var ikinci projem için
neyazıkki domain sponsoru olmayı artık düşünmüyorum.
Teşekkürler
ben ben ben ben ve yine ben hep den dimi ne beleşçiyim erkan abi bitaen isterem ben msn hakanbulut@msn.com bekliom herkes eklesin beni dh den