Şimdi Ara

Hotfile'dan rapid-share dosyaları remote upload olmuyor yardım ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
3.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 senelik pre rapid-share kullanıcısı olarak son zamanlarda popüler olan hotfile'ada başlamak istedim ve pre satın aldım, esasında ben rapid-share'den pek öte gidebilecek bir rakip çıkacağını düşünmemiştim halada çıkabileceğini düşünmüyorum hotfile ne kadar çuvalla para dağıtsada.. Neyse konu şuki hotfile'da beni en çok cezbeden özelliği kullanamıyorum..etrafta herkes remote upload remote upload diye barınıyor ancak gel gelelim remote upload yapmaya çalıştığımızda değişik değişik ilginç hatalar alıyorum, acaba benmi hata yapıyorum diye yaklaşık 2 gündür araştırıyorum ancak genelde yazılandan farklı bir şeyler yok ortada şöyleki remote işlemini bir kaç türlü denedim eğer hatam var ise bilen arkadaşlar beni uyarırsa memnun olurum ha hatam yok ise eğer neden hotfile üzerinden remote upload yapamıyorum o konuyla ilgili fikirlerinizi okumak isterim

Denemelerim şu şekilde oldu

http://rapidkullanıcıadı:rapidşifre@rapid-share/files/****/****.rar
    Alınan hata: Content-Type is text/html 1 başarısız indir

http://hotfilekullanıcıadı:hotfileşifre@rapid-share/files/****/****.rar
    Alınan hata: Content-Type is text/html 1 başarısız indir

Son olarak eğer rapid-share'deki linklerimizi hotfile'a remote upload özelliğini kullanarak artık atılamıyorsa hotfile direk çöp benim için...

Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatnoire -- 25 Kasım 2009; 12:49:45 >

• Bu tür sorunlar için hotfile başlığını kullanmalısın chatnoire.

Sorunun büyük ihtimalle direk downladı işaretlememenden kaynaklanıyor.İki hesabındada ayarlara girip direk dwonloadı işaretlemelisin.
  • cuqurova aynen söylediğin gibi direct download seçeneceğini seçmemişim rapid accountumda, gerçekten çok makbule geçti söylediğin teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.