Mahkemelerle başı dertte olan Hotfile ilk 500'de olan Uploaderlerin bilgileni MPAA'a bildirmek zorunda kalabilir. Dikkat etmek lazım artık bu tür sitelere....
bildirme gibi bir hakkı var mı peki daha çok başı belayada girebilir
Bildirsin kendi kaybeder bu kadar altarnatifi vatken..
quote:
Orijinalden alıntı: emo5313
çoktan kaybettiki hotfile mı kaldı.
birde tam kimlik vermicek ip adreslerinin son hanelerini saklıyacak.sadece hangi ülkere ait oldugunu görmek istemiş mahkeme. ayrıca hotfile bunun kişisel bilgiye erişim olacagından bu bilgileri size vermem imkansız diye itiraz etmiş fakat hakim zorunlu kılmış bilgileri ver diye bu yüzden o ip adresindekilerde dava açma hakkına sahip olurmu bilemicem sonuçta yargı istio bilgileri.
creativelivenew
kafadan 1. sırada
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
creativelivenew
kafadan 1. sırada
Bunu yazacağını biliyodum
Bakalım ne olacak bu işin sonu. Rapid'in bile üzerine bu kadar gitmemişlerdi.
quote:
Orijinalden alıntı: .AnasoN.
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
creativelivenew
kafadan 1. sırada
Bunu yazacağını biliyodum
Bakalım ne olacak bu işin sonu. Rapid'in bile üzerine bu kadar gitmemişlerdi.
valla işin sonu devlette bitiyor
tepeden bir bastırırlarsa mahkeme kararı vs dinlemezler direkt alırlar elleriyle koydukları gibi
Rapid gibi bu da kaybolur bir yenisi daha çıkar böyle döner bu...
quote:
Orijinalden alıntı: damnned
quote:
Orijinalden alıntı: emo5313
çoktan kaybettiki hotfile mı kaldı.
birde tam kimlik vermicek ip adreslerinin son hanelerini saklıyacak.sadece hangi ülkere ait oldugunu görmek istemiş mahkeme. ayrıca hotfile bunun kişisel bilgiye erişim olacagından bu bilgileri size vermem imkansız diye itiraz etmiş fakat hakim zorunlu kılmış bilgileri ver diye bu yüzden o ip adresindekilerde dava açma hakkına sahip olurmu bilemicem sonuçta yargı istio bilgileri.
Kalmadığı hepimizce malum olanlarıda kaybeder.2 F mutlu mesut işimi hallediyorum.Filesonic ve fileserve oldukça başkasıyla işim olmaz.
Uploder değilim ve aradığım herşeyi buluyorum bu ikisi sayesinde..
Rapid gibi para verme işini bitirip biraz kenara çekilmesi lazım HF'nin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme