Şimdi Ara

Hotmail adresime önceden gelmiş maillerimi açamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 2 haftadır Hotmail adresime önceden gelmiş mailleri açamıyorum.10 senedir kullandığım mail adresimde ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum.Sorunu çözmek için Windows Live Solution Center'a başvurdum ve hiçbir faydası olmadı.Forumda bu sorunla karşılaşan başka insanlar varsa beraber çözüm arayalım.
    Sorunu biraz daha detaylı anlatayım.Birkaç gün önce gelmiş mailime tıkladığımda mail açılmıyor.Windows Live Hotmail geçici olarak kullanılamıyor. "Lütfen birkaç dakika içinde yeniden deneyin. Bir saatten uzun sürdüyse, hala beklediğinizi bize bildirin."Birkaç dakika sonra deniyorum tekrar aynı sorun birkaç saat sonra deniyorum tekrar aynı sorun...Eğer isterseniz ilerde ss çekip koyabilirim.

• yeni mailleri okuyabiliyormusun peki?
    2-3 gün önce gelenleri okuyabiliyormusunuz ?
    ne kadar geridekileri okuyabiliyorsunuz?
    saygılar
  • Mesela 2 gün önce bankadan gelmiş bir fatura dökümanını açamıyorum.Yeni gelenleri açabiliyorum sorun olmuyor.Mesela bankadan yeni gelen bir maili bir sefer açabiliyorum.Daha sonra açmak istediğimde maili açamıyorum.Sorun genel olarak fatura dökümleri gibi ayrıntılı dosyaların olduğu maillerde oluyor.
  • tarayıcı olarak ne kullanmaktasın..expolerer-mozilla-crohome ?
  • Normalde firefox kullanıyorum ama bu sorunla karşılaştığım için google chrome u da internet explorer'ı da denedim.Hatta ie'nin başlangıç ayarlarına çevirdim.Sonuç gene aynı açamıyorum.
    Ayrıca yazılımsal bir problem vardır diye laptoptan sonra şirket bilgisayarımdan girmeyi denedim yine eski maillerimi açamıyorum.Heralde networkte bir sorun var.Zaten yenilenme aşamasına girmişler.Benim anlamadığım aynı sorunu yaşıyan bazı kişiler birden bire sorunun kalktığını söylüyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.