Şimdi Ara

Hotmail anında 25 Mb 1 hafta sonra 250 Mb (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
0
Favori
17.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ohoo ben bunu 2 hafta önce duyuruştum ama
  • 3 gün sonra 250mb oldu sağol dostum.
  • Topic in açıldığı tarihe baktınmı? 6 Aralık 2004, 0:19:05 yani 1 ay önce asıl sana ohoooo
  • Yapalı 2 hafta oluyor bu işlemi ancak koktuğum nokta bir ay yada 3 ay sonra yani ilerde bir şey istemesin bilgisi olan va mı eşe dosta yapıyoz ama herkesi kendimle beraber batırmayayım___
  • Hotmail limit artırımını kademeli olarak yapacaktı biz bu süreci hızlandırdık. Zaten paralı mailbox ta limit çok daha fazla ve attach miktarıda yüksek
  • 2 mb düzgün çalışsında 250 mb oonların olsun
  • 250 MB oldu arkadasım....gercekten cok büyük bir yardım yaptın Türk dünyasına...var olasın...saglıcakla kalın.
  • Bakın
  • beyler ben anladıgım kadarıyla bu 30 gunluk aktivasyon süreci icin gecerli yani 250 liği satın almazsanız yine 2 mb a duscek

ama yine de saol 30 gün 30 gündür
  • quote:

Orjinalden alıntı: incredible
    beyler ben anladıgım kadarıyla bu 30 gunluk aktivasyon süreci icin gecerli yani 250 liği satın almazsanız yine 2 mb a duscek
    ama yine de saol 30 gün 30 gündür

İyi anlayamamışsın dostum !! Ben 2 ayı geçti 250 yapmıştım, ( henüz bu başlık yokken.) Şu anda hâlâ 250 MB ve Türkçe olarak kullanıyorum.!!
  • Önce türkce yapsan sonra yine 250 mb olmasına izin verirlermi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turqie

GEÇENLERDE ALABAMA eyaleti ile verilen yontemı denedım ama yaklasık 1 hafta geçmesine ragmen hersey aynı...

bir de bunu deneyeyım bakalım ... HAYIRLISI...

Teşekkürler...

Hotmail hala değişime uğramadımı?
  • Mailbox un limiti arttıktan sonra kişisel bilgilerini dilediğin gibi değiştirebilirsin limitte herhangi bir değişim olmaz.
  • sağol kardeş
  • teşekkürler...
  • Arkadaşım bende dediğini uyguladım.Anında 25mb oldu fakat 1 hafta 2 gün oldu.250mb olmadı niye bu böyle oldu
    yardım edersen sevinirim
  • Sadece tahminimi yazıyorum!!
    Galiba HotMail kişilerin hesap kullanımına göre ayarlıyor durumu. Eğer mail hesabında çok trafik varsa yükseltiyor gibime geliyor. Bu sadece bir tahmin.

Ben 250 MB olduğunu duyduğumda hemen yapmıştım ve 2 gün sonra 10 MB den, 250 MB'ye yükseldi, şu andada aynı boyutu Türkçe olarak kullanıyorum. Bende çok fazla hotmail trafiğinin olduğunu da belirtmek isterim.
    Hoşça kalın ve başarılar. KitapGibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KitapGibi -- 18 Ocak 2005, 19:18:31 >
  • Yok ben hiç kullanmıyorum msn uzantılı mailimi, ama a aydır 250 mb , ama turkce yapmadım ingilizce ..

Bilginize
  • sağolasın
  • önce hotmailinize girin
    option dan kisisel bilgilerinizde
    country: United States
    state: newyork
    mail code: 11100
    veya California 93106, Florida 33332, Missisippi 39157, Tennessee
    37010, Kansas 66013, Virginia 24716, Colorado 80303, New Mexico 87001, New Jersey
    07099, Georgia 30300, Illinois 60224, Massachusetts 14025, Connecticut 06520,
    Arizona 85521, Alabama 35197

yapin.

language seçeneðine girin ingilizce yapýn
    buraya kadar olanlari biliyoruz zaten demeyin hele bir durun.

SONRA:

http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose

BU LiNKi ADRESE YAPIsTIR VE HESABINI KAPAT

TEKRAR

http://www.hotmail.com adresine gir ve mail adresi ve sifrenle gir

active etme sayfasi çikacak active et mailini

NE GÖRÜYORSUN MAILiN 2 MB tan 25 MB a çikmiþ degil mi?

evet mailine bak bir mail gelmis hotmailden oku onu ne diyor.

You may notice that your storage meter for your e-mail inbox only says 25 MB instead
    of 250 MB. Please allow us at least 30 days for us to bump up your storage to the
    complete 250 MB. It is important to check your inbox regularly during this time.

yani bir ay civarinda da mailin 250 mb olacak.
    not:
    hesabi yeniden actiginizda inboxdaki mailler silinmiyor merak etmeyin

hadi kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.