Şimdi Ara

Hotmail anında 25 Mb 1 hafta sonra 250 Mb (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
0
Favori
17.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce verildimi bilmiyorum ama hazır hotmail konusu varken bide türkçe yapmayı açıklayalım

www.hotmail.com dan hesabımıza giriyoruz. sonra hesabımızı tıpkı 250mb yapmak için kullandığımız hesabımızı kapatma yöntemini kullanıoruz. bunun içinse; hesabımıza girdikten sonra adres satırımızahttp://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose yazıp enter diip ve close my account butonuna basınca hesabımız kapanıor.

tekrarwww.hotmail.com dan hesabımıza giriyoruz. hemen active my account butonuna tıklıoruz.
    Buraya kadar herşey aynı lakin, bundan sonrasına dikkat edin.
    sonra karşımıza i accept butonu çıkıor hemen basmıoruz. önce hotmailin türkçe karakter için kullandığı dil konudunu yani &_lang=tr adres satırının sonuna yazıp enter dioruz. i accept butonu oldumu sana kabul ediorum? oldusa tıklayın sonra sayfanın en altından devama tıklayın aha hotmail türkçe:)

• saol dostum
  • Ben şimdi denedim ve 25 MB oldu. Lazım olanlar için ve üste taşımak için bu teşekkür mesajını atayım dedim.
  • bende yaptım anında 25 mb oldu tşkürler
  • ilk defa 2,3 gün önce duymuştum ve daha dün yaptım 25 oldu.. millet 3 ay önce yapmış.. valla bu hotmailde ne mankafaymış , yakında dünyadaki bütün insanların hotmaili 25 mb olucak galba , herkes amerikalı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoHnCAREVV1903 -- 27 Mart 2005, 12:45:06 >
  • Arkadaşlar kafayı sıyıracam ben 1.5 aydır 25MB yapmışım vede türkçe ama 250 MB olmadı neden acaba?
  • burada bizimde 25mb de kaldı,sebebini bilemiyorum
  • Arkadaslar,
    ben kendim icin yaptigimda,tamam bir süre sonra 250MB oldu

ama iki arkadasimicin de yapmistim,simdiye kadar 25Mb ,

neden acaba bilen var mi?
  • baboşlar süper az önce 25 mb oldu. neydi lan o ööle 3 dene junk geliyo mailbox şişiyodu mail alamıyoduk başka yaww.. neyse züpper oldu... saolasın dostum...

• Benimki 25 MB oldu ama aylar geçmesine rağmen 250 MB olmadı.
  • galiba artık 250 olmuyor,25 te kalıyor
    yeni yapıp 250 olan varsa söylesin
  • posta kutusunda hotmailden gelen ilk mesajdan alnladığım kadarıyla posta kutusu düzenli olarak ziyaret edilirse 30 gün sonra 250 mb olacağı yazıyor. Yani Mail adresinizdeki trafiğe bağlı bence
  • hernekadar ısrarlarımıza karşın mod arkadaşlar bu topiği üst konu yapmasalarda .duyarlı arkadaşlar topiği gündemden hiç düşürmüyolar.
  • maksat çokca megabyte ise alin bi gmail 1 gb olsun bitsin. Hotmaili ise nostalji olarak kullanin arkadaslar kasmayin bu kadar ya 250 olsa neye yarar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpaya -- 30 Mart 2005, 22:00:06 >
  • Davetiyeleri gönder alalım .

Davetiyesiz vermiyorlar Gmail'i...
  • helal olsun ya !! gurur duydum sizle vallayi..
  • eyvallah hocam. teşekkürler
  • teşekkürler süper birşey bu artık benimde 25 mb oldu
  • Artık 250MB olmuyor diye biliyorum(Bu %90 kesin gibi).Yalnızca 25MB ta kalmakta.Daha önceden 250MB yapanların yanında kar kaldı.
    Gerci konu bayağı bir eski ama bilgilendirmek amacı ile eklemek istedim.
  • sağol ya çok güzel oldu 2 mb iken sil sil canım çıkıyordu.

bir de 250 mb olursa çok hoş olur
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.