Şimdi Ara

Hotmail anında 25 Mb 1 hafta sonra 250 Mb (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
0
Favori
17.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 olmuştu ama hotmail hesabımı webden kullanamıyordum sayfa açılmıyordu. 250MB a yükseldi emaili geldi ve sorunda düzelmiş.
  • Cok sagol dostum..bilgi paylastıkca bir deger kazanıyor...anında 25 MB oldu...yakında da 250 MB olacagını umut ediyorum...kalın saglıcakla...
  • tesekkurler
    dediklerini uyguladim.aninda 25 mb.
    45 dakika sonra bi mail 250 mb.
    sagolasin
  • bende de anında 25mb 1 saat sonra 250mb oldu.teşekkürler dostum.saolasın
  • 250mb olduktan sonra bilgileri deiştirip tekrar turkey yapan var mı?
    Varsa 250mb tekrar 2mb'a düştümü?
  • Teşekkürler...
  • 3-4 gun once 250mb oldu. herkese teseekkuurrler

• mod arkadaşlar bu topiği üst konu yapmaya karar verseniz iyi olur.üstte kalsın diye cevap mı yazalım her defasında.
  • bir symmetrical klasiği:))eyvallah baba saol...
  • beyler bir şey sorcam maili 250 mb yapmak için dediğiniz işlemler yapıldığında hotmail kids diye bir şey cıktı ve mailim gitti. su an ne içine girebiliyorum mailimin ne de msn acılıyor bununda bir çözümü warmı acaba????
    yardımcı olun
  • Doğum tarihini küçülttüğün için hotmail mail adresini kullanmana izin vermiyor. Gereken şey bir kredi kartı numarası, para falan çekmiyorlar sadece reşit olduğunu ispatlıyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Symmetrical

Doğum tarihini küçülttüğün için hotmail mail adresini kullanmana izin vermiyor. Gereken şey bir kredi kartı numarası, para falan çekmiyorlar sadece reşit olduğunu ispatlıyorsun.

peky nasil yapacam dün denedim bayabi fakat bir sonuc alamadim. YArdimci olursan sevinirim.
  • Aşağıdaki topic te ayrıntısıyla açıkladım
    http://forum.donanimhaber.com/m_1644338/tm.htm
  • şimdi baktım 2 adet 250mb ım daha olmuş.

2x gmail + 2x hotmail = 3gb nasıl doldurucaz bunları bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northern -- 5 Ocak 2005, 0:40:11 >
  • Ya arkadaşlar ben kendi bilgisayarımda hotmaili açamıyorum. Başka bilgisayarlarda açıyorum. Yardım lütfen... Bu arada messenger kapalı iken bile.
  • msn de olmuyor.
  • Nasıl yani anlamadım...
  • Alternatif browser kullanmayı dene mozilla firefox gibi

Download Firefox for Windows, Turkish (4.7MB)
  • Çok teşekkürler yaa: Benimde sorunsuz hallaldu. Hem 25MB oldu (Şimdilik) Hemde TURKCHE
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.